Trav

23 svenskar blev trippelmiljonärer

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

TRAV

Det blev miljonregn över Sverige i dag.

23 spelare vann cirka tre miljoner vardera på V75.

Hit gick vinsterna – ort för ort.

Dubbeljackpott på V75 skapade spelhysteri i Sverige den gångna veckan. Alla ville vara med i jakten på 65 miljoner kronor. I dag avgjordes det. Och jackpottmiljonerna fick röra på sig.

Claes Svenssom bakom Gentlewoman började skrällfyrverkeriet i den fjärde avdelningen. Sen var det dags för Olle Goop-show. Han vann den femte och den sjätte avdelningen med riktiga skrällar och det fanns endast 33 system kvar inför V75:s sista avdelningen. Där segrade favoriten men utdelningen på sju rätt blev skyhög ändå. 23 system lyckades pricka in raden och belönades med 2,7 miljoner, endast på sju rätt.

Spelade in nio miljoner

Det visade sig att spelarna i Karlstad var väldigt rätt ute i dag. Spelare i butiken Magnus Tobak & Tips tog storslam och spelade in över nio miljoner kronor. Även Hanssons Tobak i Karlstad hade en bra dag, där prickade två av spelarna in sina system och totalvinsten blev närmare sex miljoner kronor.

Men det var inte bara i Karlstad spelarna hade klockrena tips. I Stockholm på Norra Bantorgets Tobakshandel är man segervana och låg fyra på de vinstrikaste butikerna 2008. I dag var det dags för nya storvinster. Butikens andelsspel satt och vinsten blev 3 018 729 kronor. Det var även en ensam spelare som prickade in sju rätt i butiken.

Dagens stora bedrift stod en spelare för i Jönköping. Den spelarens system kostade endast 96 kronor.

ATG
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!