"Mitt drag är härdad på V75”

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

V75-starter ger hårdhet man har nytta av i ”vardagstravet”. 4 Victory Hill i V65-1 har härdats i V75 och visade senast vid segern att han gott och väl duger i ”vardagstravet” och med sin startsnabbhet tar han ledningen, en ledning som han inte lämnar ifrån sig när det är kort distans.

DAGENS DRAG

Sista 800 meterna fick 6 Ester Zonett harva i tredje- och även fjärdespår en bit i sista sväng. Upploppet ner hade hon bäst fart i V75-loppet på Halmstad. Hon visade fortsatt bra form och hon har styrka för att vinna V65-3 från position utvändigt om ledaren.

DAGENS AVSLAG

9 Donttellmewhattodo hade otur i uttagningen till Uppfödningslöpning då hans sulky hakade i en annan och det tog stopp. Senast såg han bra ut men jag tror ändå att han får det svårt från bakspår i V65-5, DD-1.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

2 David Sisu (V65-5) är en jättefin liten tvååring som har börjat karriären lovande. Senast spurtade han starkt till andraplatsen bakom värstingen Go Green Pellini. Han har tidigare öppnat blixtsnabbt bakom bilen och från ett perfekt läge luktar det ledning från start till mål.

DAGENS DRAG

6 Ester Zonett (V65-3) är härdad i flera V75-lopp där hon har gått bra i skymundan. Har visat fin form på slutet och samlat ihop till en seger. Den kan komma nu mot lättare motstånd och säkre lärlingen Oskar Florhed i sulkyn. Se även upp för 3 Cowboy Tooma (V65-6) som har lopp i kroppen.

DAGENS AVSLAG

12 Kasper Scott (V65-6) brukar vinna sina lopp ifrån ledningen och trivs bäst när han får vara med där framme. Vann utan att imponera senast och har varit ifrån tävlandet ett tag. Sämsta läget nu med spår tolv, sårbar favorit.