V75-tips

Multijackpott på V75: Här är bästa skrällarna

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför söndagens V75:a på Romme

Av: 

Trav365

V75 på Romme avgörs på söndag med en multijackpott.

Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD

TRAV

Multijackpott med 35 miljoner kronor i potten på V75 i dag.

Det står på menyn när miljonvinnaren Christer ”Krukan” Eriksson tar plats i vår unika V75-panel.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys i jakten på spikarna och miljonskrällarna.

– Mitt miljondrag hittar ledningen direkt, det kan räcka, säger ”Krukan”.

– Jag har ett måste-streck i V75–6, säger Joakim ”Rainman” Rosenhed.


ANNONS: Jackpott 35 miljoner. Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Romme söndagen den 4 april och kryddas med en multijackpott på 35 miljoner. Omgången har spelstopp klockan 16.20.

Missa inte V75-podden ”Spets & Slut” med Erik Pettersson och Mario Lipovac i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på podd-systemet på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund” med Micke Carlsson. [Extern länk]


Sportbladets experter har synat söndagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången.

V75-procenten är uppdaterade klockan 12.04 söndagen den 4 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Det ser ut att bli passande körning för 10 Digital Eye (V75-3) – igen. Senast fick hästen ett fint lopp, men avgjorde lekande lätt med snabba sista 500 meter i loppet. Han är bäst i det här loppet, tror jag – men spelet verkar inte hänga med. Tung att stå emot till slut. 20 procent.

2 Pleasure for Cash (V75-6) är det lite vinna eller försvinna för. Det låter bra nu och jag litar på att hästen håller sig i skinnet. Borde bli svårslagen från det här läget då.

Miljonrensarna

Det lutar åt helgardering i V75-2 för mig på söndag. Tror på en knall där och 14 Stella Pona skulle kunna slå till. Kim Moberg kör vårdat och nu blir det barfota runt om. Om hon gömmer hästen länge så biter spurten ruggigt bra. Bara streckad på en procent.

3 Orvar Mollyn (V75-4) gick riktigt bra efter galopp senast. Nu hoppar Björn Goop upp i sulkyn. Det är mycket intressant. Det låter som tränaren vill se sin häst i ledningen –därifrån skulle det kunna räcka hela vägen till en mycket låg och fin procent.

Tänk på att...

... det är final av V75-bonanzan ”Spring Race” på Romme. Förra året blev det miljonutdelning den här omgången, men då låg det också mycket fler miljoner, extra, i potten.

... 8 Månlykke A.M. (V75-4) är en mycket fin häst som såg strålande ut i årsdebuten, men spelprocenten börjar skena iväg och kusken Gunnar Melander har ibland en tendens till att bli lite väl defensiv.

... att man ska köra 4 Final Dream (V75-5) i ledningen. Luktar hård körning där.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Min spik 12 Digital Summit (V75-5) blev sent struken, så det är tillbaka till ritbordet som gäller. Lutar just nu åt att jag spikar Björn Goop i V75–1, med 6 Astronascente Zac – spets och slut. Men det kan ändras under dagen.

Miljonrensarna

Barfota runt om är intressant på skrällen 3 She Follow Me (V75-2). Det är ett öppet lopp och det här stoet borde få en fin resa härifrån. Körs av en bra kusk i sammanhanget. Fem procent.

8 Stiernhööks Siri (V75-3) lottades bort, men det är en bra häst. Har lite svårt att sätta nosen först, men har inte någon tur i loppen heller. En procent är för lite! Spurten kommer bita bra på Rommes utslagsgivande upplopp.

12 Speedy Tilly (V75-6) blir för lite spelad. Tre procent.

Tänk på att...

... det är Rommetravet som avslutar årets ”Spring Race”-festival med V75. Banan brukar kunna bjuda på spelvärda omgångar.

... det är multijackpott på V75. I skrivande stund är dock inte potten så stor, runt 4,9 miljoner extra i potten, men det kan fyllas på under helgen. Hoppas det!

... tränare Magnus Jernemyr är mycket uppåt på 2 Harvard Student (V75-2). Man spänner på en jänkarvagn och vill till ledningen. Ex-handbollsspelaren låter påställd!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

6 Astronascente Zac (V75-1) satt fast med lite krafter kvar senast. Kördes passivt och jag tror han mår bra av loppet i kroppen. Springspår den här gången betyder spets och sedan tror jag inte det blir mycket till lopp. Hela vägen Björn! 35 procent.


MISSA INTE: Sportbladets V75-intervjuer med Mario Lipovac här.

Miljonrensarna

3 She Follow Me (V75-2) såg mycket fin ut vid segern näst senast. Senast kan man glömma då det var monté och nu har hon ett perfekt utgångsläge. Det ser ut som det kan bli lite tempo på loppet och med klaff blir hon farlig till fem procent.

Tänk på att...

... det är dags att avsluta påskhelgen med V75 på Romme. Vi har jackpott och extra pengar i potten.

... 10 Digital Eye (V75-3) gjorde en strålande årsdebut senast. Gör han om den prestationen tror jag han är med långt framme igen.

... 8 Månlykke A.M. (V75-4) blir omgångens största favorit. Han är bra men procenten har dragit iväg för mycket och jag ser värde i att gardera.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

10 Cab Lane (V75-5) bör få ett drömlopp då jag är övertygad om att Linda Sedström bakom Final Dream svarar ut Robert Berghs Vikens High Yield. Det kommer gå fort hela vägen vilket gynnar den Timo Nurmos-tränade hästen. Spik!

Oscar Berglund tar för sig allt mer och i 2 Pleasure for Cash (V75-6) har han en riktig kanon. Som han såg ut i årsdebuten, herregud.

Miljonrensarna


Med Björn Goop i jollen går 3 Orvar Mollyn (V75-4) i ledningen, kan räcka. Sex procent.

David Grundmann är vass och bakom Jörgen Westholm tränade 4 La Mauresque (V75-2) har han en bra chans. Fem procent.

Tänk på att...


... det bör bli en kanonfin bana på Romme för årstiden.

... stallform är oerhört viktigt. Vissa stall är på väg ner i form efter en kanonvinter med mycket pengar inkört.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

12 Roli Eld (V75-4) är streckad på 14 procent i skrivande stund, vilket är mumma. Hästen får äntligen tävla barfota runt om vilket är ett stort plus. Värst emot är så klart favoriten 8 Månlykke A.M.. Jag litar starkt på att Örjan tar in 20 meter på favoriten. Rolig spik i en jackpottomgång.

Miljonrensarna

4 Final Dream (V75-5) gjorde en bra årsdebut från dödens. Gått framåt med det loppet i kroppen. Jag hoppas Linda Sedström hittar till ledningen och sedan släpper till favoriten 6 Vikens High Yield. Vinnarhålet är en underskattad position, luckan kommer på upploppet och 12 procent är klart i underkant på det scenariot. Barfota runt om samt att ”bajken” åker på.

6 Dwayne Zet (V75-6) är streckad på 17 procent, men är ett måste-streck för mig. Hästen fungerade inte senast då det var voltstart. Andra bullar denna gång med autostart vilket är ett stort plus för honom och jag tycker han ska vara favorit här. Hästen har ett gott kunnande och Redén tränar... Barfota runt om och vanlig vagn! Nu kör vi Örjan!

7 Selmer I.H. (V75-7) gjorde ett kanonlopp senast och vann från dödens. Hästen glänste verkligen och jag vågar inte lämna han utanför i denna öppna gulddivision, streckad på 13 procent. Favoriten 9 Who's Who gör årsdebut och jag tycker verkligen man ska syna favoriten här. Ryktena säger hästen gått ett fint banjobb men det är skillnad på tävling och träning. Upp till bevis.

Tänk på att...

... det är multijackpott på söndag vilket betyder att pengarna hamnar i sjurättspotten när Romme står för melodin.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

8 Månlykke A.M. (V75-4) blir monsterfavorit till att ta hem DubbelCupen och de 200 000 kronorna i förstapris. Hästen såg lysande ut i årsdebuten och borde ha toppchans här. Procenten är tråkig men jag söker skrällar i andra avdelningar.

4 Final Dream (V75-5) kommer laddas mot ledningen och jag tror han blir svår att plocka ner. Kul chansspik till 12 procent.

Miljonrensarna

4 La Mauresque (V75-2) såg fin ut senast från ledningen och kommer med full form. Från ett spännande utgångsläge kan det smälla till ordentligt i detta ungdomslopp. Fem procent.

11 Håna Am (V75-3) kanske inte var som allra bäst senast men har presterat fint tidigare i något enklare omgivningar. Med lite klaff på loppet är han inte alls borta från segerstriden. Detta klass II-lopp är vidöppet och här smäller det. Tre procent.

Tänk på att...

... V75 från Romme på påskdagen är en tradition som brukar få V75-spelarna att dregla. De flesta loppen är vidöppna och jag tror på hög utdelning även om Månlykke A.M. vinner.

... omgången innehåller för närvarande en mindre jackpott och är final av ATG:s satsning Spring Race.

... Pasi Aikios stjärnhingst Who’s Who gör efterlängtad årsdebut i gulddivisionen (V75-7).

V75-LIVE: Klockan 15.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Romme under söndagen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V75-intervjuer med Mario Lipovac. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

3 Epimetheus (V75-3) är en stor och rejäl häst som tog första segern senast efter 1.11,3/700. Är rask ut. Blir svårslagen om hästen släpps till spets.

8 Månlykke A.M. (V75-4) har tagit 16 segrar på 29 starter. Har fått ett bra startspår och står fint inne i det här loppet. Stark och rejäl – hästen att slå.

Miljonrensarna

10 Coin Perdu (V75-7) gjorde det bra under fjolåret men mötte enklare motstånd än detta. Tog en enkel seger senast. Räknas som en outsider, men med Erik Adielsson
i sulkyn kan han skrälla. Tio procent.

Tänk på att...

... påskhelgens Spring Race avslutas med en multijackpott när Romme tar hand om värdskapet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

V75-PODDEN: ”Hoppas på fartfest – fräcka spiken vinner”

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75-tips

V75-tips

V75

Trav

Hästar