V86

Satte alla rätt på V86 – gav 72 400 kronor

Sportbladets succé: Mario Lipovac prickade in full pott på tidningstipsen

Av: 

Daniel Söderbäck

TRAV

Tre spikar på V86 gick in. Då satte Mario Lipovac alla 8 rätt i tidningstipsen ”V86 i sista stund” i Sportbladet. Systemet gav 72 400 kronor.

På andelssystemet får nu 186 personer 4 527 kronor tillbaka i nettovinst.

– Kul att systemet sitter när man gör tips och intervjuer för första gången på Sportbladet, säger Mario Lipovac.


ANNONS: Nu har du möjlighet att rygga Sportbladet-experternas system på V86, V75 och GS75. Här kan du gå med i andelslaget. [Extern länk]


Varje vecka ger Sportbladet den vassaste informationen till travspelarna i Sverige. Vi gör det genom heta tips, intervjuer med tränarna, V86- och V75-podd och de vassaste nyheterna.

Varje onsdag kommer tipssidan ”V86 i sista stund” där Sportbladet-experterna ger sitt bästa spel, analyserar spetsstriden, rankar samtliga lopp och har intervjuer med tränarna.

Under onsdagen gav systemet både i papperstidningen, online och på ATG Tillsammans alla åtta rätt.

”Fått sms och samtal”

Systemet drog in 72 400 kronor. På ATG tillsammans kostade en andel i systemet 299 kronor och 186 andelsköpare för 4 527 kronor i nettovinst.

Passande nog var det dessutom premiär för Mario Lipovac att göra tipsen i sista stund.

– Jag har fått några sms och samtal av travvänner. Kul att systemet sitter när man gör tips och intervjuer för första gången på Sportbladet, säger han.

På systemet satt tre spikar: Tangen Haap, Digital Science och Hemisphere. Vid lämning av tipssidan i tisdags var spiken Digital Science bara streckad på åtta procent, vid spelstopp steg den till 30.

– Jag hade ett bra snack med Robert Bergh under måndagen, han meddelade att han trodde mycket på Digital Science men jag hade också sett honom i comebacken näst senast. Han såg fin ut och senast trodde jag han kunde skrälla men då blev det fel när Robert körde tidigt. Att han steg såpass mycket berodde på att många snackade om honom och att Bergh var så uppåt, säger Lipovac.


ANNONS: Nu har du möjlighet att rygga Sportbladet-experternas system på V86, V75 och GS75. Här kan du gå med i andelslaget. [Extern länk]


”Åkte med på stallform”

Systemet fick även in tre skrällar i form av Lady Zappa, Shapes och Jaques Nori.

– Lady Zappa rankade jag ganska högt (fyra), hon stod på tur för seger och det var verkligen: ”kan vinna när som helst”. Shapes tog jag med på form som sista häst i rankningen men även för att Björn Goop körde. Att han skulle komma till ledningen var inte mitt favoritscenario men det gick bra.

– Jaques Noir åkte med på Timo Nurmos stallform, också som sista häst. Han blandar och ger mycket och kan galoppera bort sig. Den här gången gick han felfritt och var bra.

Vad är din taktik när det gäller spel på V86?

– Krångla inte till det. Man har råd med två stora favoriter bara man får med skrällen som rensar enormt. Man ska även ha tur att det skräller i rätt lopp så klart.

Full pott för ”Sportbladets Insider”

Du gör även ”V75 i sista stund” med intervjuerna till papperstidningen och online som kommer på fredag. Kan du redan nu bjuda på ett tidigt miljondrag till V75 på Gävle?

– Då gräver jag fram 6 Big Cactus Zet (V75-1) som verkligen har toppform. Han är snabb ut och har aldrig förlorat i ledningen. Värsta motståndet står på bakspår och från ledningen eller ett lopp i främre träffen kan han ställa till med korsdrag i kuponghögen direkt.

Även andelssystemet ”Sportbladets Insider” gav alla åtta rätt under onsdagskvällen. Systemet gav 71 977 kronor och 104 andelsköpare får 4 448 kronor i nettovinst.

MISSA INTE fredagens Sportbladet både i pappersform och online. Då får du:

Micke Nybrinks V75-krönika

V75 i sista stund med tränarintervjuerna med Mario Lipovac

Skrällkollen med fem Sportbladet-profiler inför V75

V75-podden ”Spets & Slut” med Erik Pettersson och Mario Lipovac.


ANNONS: Nu har du möjlighet att rygga Sportbladet-experternas system på V86, V75 och GS75. Här kan du gå med i andelslaget. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Satte alla 8 rätt – drog in 721 000 kronor

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86

V86-tips

Mario Lipovac

Sportbladet