”Det är hela omgångens bästa skräll på V86”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 19 januari på Bergsåker och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Beauty Wind och Carl Johan Jepson är en skräll på V86 i kväll.
Beauty Wind och Carl Johan Jepson är en skräll på V86 i kväll.

12 system prickade in alla 7 rätt på V75 i lördags i andelslaget.

På V86 förra veckan satte tre system alla 8 rätt.

I kväll är det V86 från Bergsåker och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

– Läget är skit, men det är hela omgångens bästa speldrag, säger Erik Pettersson om en av skrällarna.


ANNONS: 12 system med alla 7 rätt på V75 i lördags. Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. Spelstopp 20.30. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla. Omgången har spelstopp 20.30.

V86-podden: I spelaren ovan hittar du senaste avsnittet av V86-podden Spets & Slut med Pettersson och Lipovac.

MISSA INTE: Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. Hetaste snacket Bästa spelet Rankning. Läs här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Super. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson. [Extern länk]


12 system med alla rätt

Vid lördagens V75-omgång på Gävle prickade 12 system i andelslaget in alla 7 rätt. Bland annat V75 i sista stund och Sportbladets TV-system som gav 4 600 kronor per system.

Vid förra onsdagens V86-omgång satte tre system i andelslaget alla 8 rätt.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.12, onsdagen den 19 januari.


ANNONS: 12 system med 7 rätt på V75 i lördags. Här hittar du alla V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

3 L.L.Labero (V86-2) har varit ute i tuffa V75-gäng på sistone och har gjort det bra. Senast i i finalen gnetade hästen på ända in på linjen. Nu är motståndet något helt annat och dessutom är läget bra för den här startsnabba hästen. Det finns snabba motbud, men min favoritscenario är att L.L.Labero tar sig till ledningen. Om inte? Lugnt, hästen bör vinna det här loppet från alla positioner. Procenten är hög, men hoppas att den kan trenda nedåt under dagen.

Miljonrensarna

Kanske ett lyxstreck, men jag tycker att 8 Philip Ess (V86-3) är rätt så bra, men blir helt bortglömd. Farlig om det löser sig under vägen. Två procent.

5 Episode Nine (V86-6) är på väg uppåt i procent, med all rätt. Har sett riktigt fin ut på sistone och ska definitivt ha chans i det här loppet. 14 procent.

15 Beauty Wind (V86-8) är hela omgångens bästa speldrag. Läget är skit, men formen är fin och motståndet får man inte skrämselhicka av direkt. Bajken sitter på igen och krafterna som blev kvar senast kan komma till användning nu. Hoppas på en kreativ styrning av Jepson, då flyger hon sista biten. Fem procent.

Tänk på att...

… det är V86 Xpress på Solvalla och Bergsåker i kväll.

… det är plusgrader i både Stockholm och Sundsvall. I Stockholm ska det regna lite under kvällen, men i Bergsåker ser det ut som uppehåll. Lär bli bra banor, för årstiden.

9 Dandruff (V86-1) är min solklara förstahäst. Spikas nog på någon lapp!

… V86-4 är vidöppet. En (11 Genie Am) eller alla. Lutar åt alla på min kupong.


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Stora system på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygga Erik Petterssons Lilla system på V86. [Extern länk]


Mario Lipovac:

Spiken

6 Just More Fun (V86-1) tar jag ställning för i det inledande loppet som annars ser ganska streckkrävande ut. Hon har varit fin på slutet och har formen på topp. Hon har egenskapen att vara startsnabb och jag tror chansen är god på ledningen och därifrån ska hon ses med god chans.

Miljonrensarna

5 Episode Nine (V86-6) var det ett riktigt fint intryck på senast och han har två raka segrar. Ställer inte spåret till det tror jag på god chans. 14 procent.

15 Beauty Wind (V86-8) var det positiva rapporter på inför nästa senast, men då blev det fel. Senast satt hon fast med gott om krafter kvar och formen är bättre än raden. Hon trivs med Jepson och jag tror hon kan avsluta omgången med seger. Fem procent.

Tänk på att...


3 L.L.Labero (V86-2) är omgångens största favorit, men uppgiften ser passande ut och jag tror att procenten kommer gå ner vilket är tacksamt.

… innerspåret kanske kan ställa till det för 1 Bellfaks (V86-3)?

… jag inte tycker någon sticker ut i V86-4, ett streckkrävande lopp där jag tycker man tar så många man kan.

… det är fina rapporter på 2 Roofparty (V86-7). Låter Robert Bergh uppåt under kvällen kan man kanske gå rakt ut på den.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Skrällkoll på V86. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

1 Bellfaks (V86-3) har blivit säkrare på benen och har sett riktigt, riktigt fin ut på sistone. Innerspåret är bra på Bergsåker och jag är inne på att Jan-Olov Persson håller upp innerspåret, eller kan köra sig till ledningen före 5 Grisle Odin G.L.. Det borde i så fall vara helt loppavgörande. Jag ser att procenten är på väg ner på Bellfaks. Gillas – spik!

Miljonrensarna

8 Mionetto T.P. (V86-1) är inte alls så tokig. Nu är spåret iskallt, men loppet är inte så blodigt och rätt så ojämnt, så det kan uppstå luckor. Om klaff? Het! Fem procent.

Toppchans för 3 L.L.Labero (V86-2) så klart, men jag kommer nog att gardera. 4 Make my Dream kommer slå till snart. Då är jag med på tåget. Två procent.

3 Digital Damp (V86-4) skulle kunna göra sig gällande i det här vidöppna stoloppet. Från ett bra spår kan nog körande Stefan Persson, som tog seger 1 000 under tisdagskvällen, fixa en bra resa. Fyra procent.

Tänk på att...

… kvällens V86-tävlingar saxas mellan Solvalla och Bergsåker.

… det har strulat rejält för 11 Genie Am (V86-4) när Örjan Kihlström har kört. Tror att kusken är sugen på en revansch här.

… det låter riktigt bra från träningsrundorna på 2 Roofparty (V86-7). Studsar tillbaka efter lite tröga insatser?


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spiken

I avslutningen tycker jag mig ha funnit en toppspik i form av 13 Super Sarah (V86-8). Näst senast skrällvann hon på V75 på Åby efter en snabb avslutning och såg fin ut. Senast var hon ute mot stenhårt motstånd i en V75-final och gick i mål med rejält av sparade krafter efter att kusken chansat invändigt i sista sväng. Enklare emot nu, spår 13 är klart vettigt i spårtrappa och känslan är att hon kommer med absolut toppform. Streckad på under 20 procent i skrivande stund och med minsta klaff tror jag vinstchansen är klart högre än så och jag spikar.

Miljonrensarna

Klart uppgiften ser vettig ut för 3 L.L.Labero i V86-2, men över 70 procent på en häst med 261 000 kronor på kontot som gjort 16 starter i livet orkar jag inte gå på i kväll. Jag varnar i stället för 1 Esther Cheri som gick med punktering sista 800 metrarna senast och gjorde det okej. Fint läge nu, hästen kan öppna och kusken (och tränaren) låter sugen på att se sin häst i spets. Dessutom hänger man på jänkarvagnen för första gången i karriären. Mycket kul drag bakom favoriten. Två procent.

1 Get Ready On Tour (V86-7) har sett förbättrad ut i två starter i ny regi. Fint läge nu med spår ett på Bergsåker och tränaren flaggar för att det är dags att spänna bågen och eventuellt slänga på ett goggles-huvudlag. Skulle kunna leda runt om. Sex procent.

Tänk på att...

1 Bellfaks (V86-3) blir stor favorit och håller han upp ledningen är han troligtvis hästen att slå. Man ska dock bära med sig att även om hästen sett stabil ut på slutet så har de flesta starterna varit med voltstart och nu är det autostart igen där han har hela sju galopper på de tio senaste försöken.

… uppgiften ser bra ut för 6 Just More Fun i V86-1 och även om hon har ett par snabba konkurrenter innanför sig så är känslan att Mats kommer göra ett försök att köra sig till spets. Kommer man dit är vinstchansen god och jag ser henne som ett vettigt spikförslag i omgången.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga ”Sportbladets V86-intervjuer med Nils Larsson” på V86 i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

3 Loveyouecus (V86-5) är startsnabb och jag hoppas kusken Petter Lundberg kan placera hästen i ledningen – då är det hästen att slå. 15 procent är en fin chansspik.

Miljonrensarna

5 Kenzozi Boko (V86-2) gjorde ett sämre lopp senast och alla har sämre dagar ibland. Valacken är absolut inte golvad här. Sju procent.

2 Ivanhoe Renka (V86-6) ska vara mer spelad än åtta procent, hästen är kapabel och klarar man bara voltstarten segerstrider ekipaget.

3 Mellby Hoffa (V86-7) är bättre än raden, naturligt startsnabb och det gäller för kusken Mats E Djuse att hitta en vettig position. Fyra procent är spelvärde.

7 Anna Mauds Lassie (V86-8). Stall Kylin Blom har bra snurr för dagen på hästarna och här blir man rejält bortglömda. Stoet kommer få en fin position härifrån, tre procent.

Tänk på att...

… V86 saxas mellan Bergsåker i Sundsvall och Solvalla i Stockholm. Spelstopp 20.30 i kväll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Travrad på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem på V86 i kväll. Spelstopp 20.30. [Extern länk]


MISSA INTE: Möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem!

ANNONS: Här ryggar du Livesystemet. [Extern länk]

LIVESYSTEMET:

V75-1: 2 Longgone River (res 1-5)

V75-2: 1, 3, 4, 6, 7, 9 (res 2-11)

V75-3: 1, 2, 4 (res 9-5)

V75-4: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10 (res 6-8)

V75-5: 4, 5 (res 2-3)

V75-6: 1, 3, 5, 6, 10, 11, 15 (res 12-4)

V75-7: 9, 11 (res 1-12)

3 528 rader / 1 764 kronor

RANKING

V75-1: 2-1-5-11-3

V75-2: 7-3-9-6-4

V75-3: 4-1-2-9-5

V75-4: 3-5-4-1-10

V75-5: 4-5-2-3-6

V75-6: 3-10-6-15-5

V75-7: 9-11-1-12-10

RÄTTA RADEN

V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

UTDELNING

7 rätt: 154 115 kronor.

6 rätt: 1 043 kronor.

5 rätt: 79 kronor.

Denna chatt är stängd.

 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  Grattis till alla vinnare och tack för att ni var med under dagen.

  Ha nu en fortsatt trevlig helg!

 • 19 november 202218.53

  Snygg DD Nils, Hade med 15 på V75 men tyckte inte den var het på DD.

  Ha en fin kväll!

  Stefan H

  Tack!

  Nils Larsson
 • Nils Larsson
  19 november 202218.53

  RÄTTA RADEN

  V75-1: 11 Lorenzo Boko, värde: 94 kronor.

  V75-2: 6 Dynamite Sensation, värde: 315 kronor.

  V75-3: 4 Four Guys Dream, värde: 389 kronor.

  V75-4: 3 Fiftyfour, värde: 719 kronor.

  V75-5: 10 Lucky Guy Boko, värde: 7 346 kronor.

  V75-6: 15 Seventh Heaven, värde: 69 498 kronor.

  V75-7: 9 Velten Swarovski, värde: 154 115 kronor.

  UTDELNING

  7 rätt: 154 115 kronor.

  6 rätt: 1 043 kronor.

  5 rätt: 79 kronor.

 • 19 november 202218.52

  Grattis alla som vann idag och tack Nils

  Fia
 • 19 november 202218.50

  Min rysare för dagen som jag varnade för störtdyker till andra plats

  Taktikern
Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!