Tipset: Spika lågprocentaren

Publicerad 2016-11-23

Carol Karlsson

Den 9 mars i år spelade Carol Karlsson in 2,1 miljoner kronor till sina kunder på V86 – vilket är den största vinsten på spelformen hos ATG-ombud hittills i år.

I kväll hoppas hon på nya miljoner.

– Jag tror Johnny Takter vinner med Face Ribb, säger hon till Trav365.

Carol Karlsson är spelansvarig hos Hemköp Kungsbacka Torg – och onsdagen den 9 mars tidigare i år spelade hon in 2,1 miljoner kronor till sina kunder på V86.

Tolv lyckliga kunder fick dela på storvinsten – vilket gav de 182 000 kronor per andel.

Den vinsten är den största vinsten på spelformen V86 hos ATG-ombud under 2016 och Carol Karlsson minns den ”magiska” onsdagen som om det var i går

– Jag minns egentligen alltihop, det var hur kul som helst, säger hon till Trav365.

Minns du reaktionerna bland kunderna?

– Vad tror du? Klart att man gör det, det var verkligen klackarna i taket och en festlig stämning. Vi bjöd bland annat på rosor och kaffe i butiken och det var riktigt, riktigt, riktigt kul. Det är sådant man behöver mellan varven i en sådan här butik.

I kväll är det V86-tävlingar på Solvalla och Åby och Carol Karlsson hoppas på nya miljoner.

”Han är min svärson”

– Jag tror att Johnny Takter vinner med 2 Face Ribb (V86-5), han kör ”Luddes” häst för första gången och han brukar vara bra när han kör hästarna för första gången. Om han tar ledningen och sedan släpper den så tror jag att han blir farlig till slut, det här är inte alls någon tokig häst.

Hur är ditt travintresse?

– Väldigt stort, jag är väldigt travintresserad och har hållit på med det här sedan jag var 12-13 år, Johnny Takter är ju min svärson så det är klart man följer och hänger med mycket, säger Carol Karlsson.