Hugo: ”Han bara vinner loppet...”

avChristoffer Wickman

Foto: PRIVAT
Tomas Karlsson och Hugo ”Hugo Boss” Acuna.

18 miljoner kronor – bara i år.

TK:s spel i Norrköping är verkligen i ropet för dagen.

Nu bjuder spelgeniet Hugo Acuna, 56, på sina bästa V75-tips.

– Art On Line bara vinner, säger han till Trav365.

Fullständigt kaos.

Det har det varit hos spelbutiken TK:s spel i Norrköping den här veckan.

Anledningen: butiken vann 2,2 miljoner kronor på V86 i onsdags och har spelat in 3,6 miljoner kronor den senaste veckan.

– Jag är ledsen, men jag kan inte prata just nu. Det är fullständigt kaos här nu, sa butikens ägare Tomas Karlsson till Trav365 i torsdags.

När Trav365 når Tomas Karlsson under fredagsförmiddagen är det fortfarande kaos i butiken – men vi lyckas få några minuter.

”Ska inte kunna gå”

– Det har varit en svinkul vecka, men man börjar bli trött nu. Det är skitkul så klart, men det har nästintill varit jobb dygnet runt den här veckan, säger Tomas Karlsson till Trav365.

Tomas Karlsson har ägt och drivit TK:s spel i sex år, och de har synts frekvent i ATG:s vinstlistor i stort sett hela tiden. 2015 har dock varit makalöst, med spelgeniet Hugo ”Hugo Boss” Acuna i spetsen. Totalt har de spelat in över 18 miljoner kronor på trav – bara i år.

– Det här är ett sjukt år, vi har haft bra år förut men det här är det bästa året hittills. Det är galet.

Vad är din spontana reaktion över framgångarna?

– Det ska ju inte kunna gå, normalt ska inte det här kunna funka. En större vinst någon gång, det är normalt, men vinst efter vinst efter vinst, det ska inte kunna gå.

”Han är inte dopad”

Tidigare i veckan gick Tomas Karlsson ut på sociala medier och meddelade att alla pengar i butiken var slut sedan länge, efter den senaste tidens enorma spelvinster. Kunderna är i extas.

– De har väl nästan samma inställning som jag, att det här ska normalt inte kunna gå. Men jag får säga till dem att Hugo Acuna inte är dopad, skrattar Tomas.

Ja, vad säger du om Hugo Acuna. Hjärnan bakom era travsystem?

– Han är underbar, och det är en person som jag matchar med till punkt och pricka. Vi har samma tänk när det gäller spel, och vi är bägge vinnarskallar och blir vansinniga om det går fel.

Vart hittade du honom?

– Vi har haft kontakt i flera år, så det här inget nytt.

”Det är miljondraget”

Spelproffset, spelgeniet, ”Hugo Boss”, ja, han har många smeknamn, 56-årige Hugo Acuna. För Trav365 bjuder han på sina bästa V75-tips till lördagens omgång i Romme.

– 3 Art On Line (V75-3) bara pressar sig till ledningen och vinner, säger Hugo Acuna och fortsätter:

– Sedan kan 2 Daydream Rapida (V75-1) vara en kompletterande spik. Jag såg att Micke Nybrink gapade om den så den lär väl stiga i spelprocent, men det var min första tanke när jag såg startlistorna i söndags och min första tanke brukar vara rätt.

Miljondraget?

– Det är 6 Stein Daylight (V75-7), jag tror den tar ledningen och sedan leder länge. Venkatesh blir jätteafavorit i det loppet, så jag tycker Stein Daylight är intressant. Mitt sätt att spela är att gardera mycket i de avslutande avdelningarna, och vinner Venkatesh så är det bara att gilla läget men värdet ligger i att fälla honom, säger Hugo Acuna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav