Klart: De gör upp i ”Stjärnkusken”

Publicerad 2016-12-21

Deltagarna i nya säsongen av TV4-succén officiella: ”Trodde jag skulle dö”

Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren, Regina Lund, Saga Scott och Runar Sögaard.

Där har ni fyra av deltagarna i TV4:s ”Stjärnkusken” som har premiär 26 januari.

– Det blev en av de största kickarna i mitt liv! Nu har resan mot kusklicensen börjat, säger Runar Sögaard.

– Jag trodde jag skulle dö, säger Saga Scott om inspelningarna.

Under 2016 gjorde trav-såpan ”Stjärnkusken” succé i TV4 med över 500 000 tittare per avsnitt i snitt. Programmet handlar om att kända svenskar ska lära sig att köra travhäst.

I oktober blev det officiellt att en ny säsong av programmet kommer sändas i TV4, där förra säsongens programledare Jessica Almenäs byts ut mot Linda Lindorff.

– Stjärnkusken är en dröm att programleda, på många sätt. Jag gillar när det handlar om verkliga känslor och är en riktig utmaning, sa Lindorff då.

Runar: ”Jag var tveksam”

Nu är det officiellt vilka sju kända svenskar som ska vara med i programmet och när det börjar sändas.

Det handlar om Erica Johansson, Runar Sögaard, Regina Lund, Saga Scott, Simon Zion, Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren och Cecilia ”Amazon” Benjaminsson. Det skriver TV4 i ett pressmeddelande.

– Jag var tveksam till att medverka men tackade ja för att jag ville lära mig att bemästra något nytt. Det blev en av de största kickarna i mitt liv! Nu har resan mot kusklicensen börjat..., säger Runar.

För Saga Scott och Regina Lund blev inspelningarna av tv-programmet omtumlande.

– Jag måste erkänna att jag verkligen har underskattat den här sporten haha! Jag trodde att jag skulle dö, säger Saga Scott.

– Stjärnkusken har varit en väldigt intensiv, omtumlande och för mig högst oväntad, exotisk och annorlunda resa, säger Regina Lund.

”Satte hjärtat i halsgropen”

Programledaren Linda Lindorff, som bland annat lett Bonde söker fru, Farmen och Robinson, lovar starka känslor bland deltagarna i programmet.

– Det är en tuff tävling och det går hett till i trav, det gäller att hänga med annars kan det gå illa. Det var ju mer än en gång jag satte hjärtat i halsgropen. Jag kan avslöja att det är stundtals ganska hård konkurrens – alla vill ju vinna, och då är man kanske inte bästa vänner, säger hon.

”Stjärnkusken” 2017 har premiär i TV4 torsdagen 26 januari klockan 20.00 och sänds i sex avsnitt.

Den första säsongen av ”Stjärnkusken” vanns av rockmusikern Kee Marcello.