”Det är mitt stora drag i omgången”

Foto: Sadri Shabani hos Kungs Frukt i Trollhättan
TRAV

Han har spelat in tio miljoner kronor på trav bara i år – men trots det är missnöjd.

I dag hoppas Sadri Shabani spela in fler miljoner när V75 avgörs på Åby.

– Shogun D.K. är mitt stora drag i omgången, säger han till Trav365.

Foto: 2 Shogun D.K. (V75-6) är Sadri Shabanis stora drag på V75 under lördagen

Sadri Shabani hos Kungs Frukt i Trollhättan spelade in över 25 miljoner kronor på trav i fjol – men det blev han bäst i Sverige.

Hittills i år har han spelat in tio miljoner kronor – men är trots det missnöjd.

Under lördagen gästar travets elitserie V75 Åby, det är dubbeljackpott på spelformen och runt 44 miljoner kronor väntar en ensam vinnare.

Åby är lite av hemmabana för gänget kring spelbutiken Kungs Frukt, och Sadri hoppas kunna spela in fler miljoner under lördagen.

”Åby är alltid Åby”

– Vi inledde året starkt, men det har gått tungt på slutet och det är jag inte alls nöjd med. Jag hoppas det vänder i dag, och det är bra läge med Åby och dubbeljackpott, säger Sadri Shabani till Trav365 och fortsätter:

– Åby är den närmsta travbana som vi har och vi ser det som vår hemmabana och vi är laddade.

Vad tror du om omgången?

– Åby är alltid Åby och det brukar bli bra utdelning när V75 avgörs där, det brukar alltid bli någon riktig skräll som sitter där efter en bra resa och det gäller att träffa rätt. Jag tycker omgången ser intressant ut.

Vad har du för drag?

– 2 Shogun D.K. (V75-6) är mitt stora drag i omgången, det är rätt utgångsläge, rätt distans och jag tycker det är enklare emot den här gången, samtidigt som de tuffaste konkurrenterna fått sämre utgångslägen. Det brukar vara skrik på Shogun D.K., i dag känns det som det är lagom skrik på honom och jag tror mycket på honom i dag.

”Vi jobbar hårt”

Du har spelat in tio miljoner kronor hittills i år, men är inte nöjd. Hur kommer det sig?

– Det har gått segt på slutet, och den trenden vill jag vända. Jag kan inte slå mig för bröstet för att vi var bäst i fjol och för att vi spelat in tio miljoner kronor, det kommer nya lopp och nya omgångar hela tiden. Det är det som gjort oss så framgångsrika, att vi aldrig är nöjda med tidigare resultat utan att vi hela tiden arbetar framåt, säger Sadri Shabani och avslutar:

– Vi har trogna kunder i butiken som har tålamod och de vet att de kommer, så det är bara att fortsätta jobba och inte mig emot om vi slår till redan i dag. Vi jobbar hårt för det här.