Miljonvinnarens tokdrag till V75

Uppdaterad 2016-12-10 | Publicerad 2016-12-09

– Bara måste ha med honom på min V75-kupong, säger 28-årige miljonvinnaren om 1 Narold Vox (V75-3)

I lördags spelade han in 2,8 miljoner kronor på V75 tillsammans med sin pappa och morfar.

Den här helgen har han ställt in siktet på sju rätt igen – och 43 miljoner kronor.

– Hoppet är det sista som sviker. Narold Vox är ett tokdrag, säger vinnaren till Trav365.

Varje lördag spelar han V75 för 100 kronor tillsammans med sin pappa och morfar.

I lördags small det till rejält då de vann 2,8 miljoner kronor.

De satte alla sju rätt på V75 och fick dessutom in Boost, vilket gjorde att vinsten tiodubblades.

– Det är helt sjukt, helt sjukt, man har inte smällt det än. Efter mina barns födelse är det här det största man varit med om, sa vinnaren till Trav365 i måndags.

På lördag är det jackpott på V75 från Karlstad med 43 miljoner kronor till en ensam vinnare – den 28-årige vinnaren har tillsammans med sin pappa och morfar ställt in siktet på en ny ”7:a”.

”Nu är jag skuldfri”

Hur har veckan varit, efter lördagens miljonvinst?

– Nu har det väl börjat smälta in, nu har man börjat förstå vad som har hänt. Jag har betalat av alla mina lån i veckan så nu är man skuldfri, säger den 28-årige vinnaren till Trav365 och fortsätter:

– Nu har vi börjat titta lite på hus, och det är där vi står nu.

Vad tror du om lördagens V75-omgång?

– Jag tycker det ser svårt ut, jag tror det kommer bli stora pengar på sju rätt. Nu när vi ändå är i farten så tänkte vi vinna 43 miljoner kronor på lördag, hoppet är ju det sista som sviker, skrattar vinnaren.

Bästa tipsen

Vad har du för drag till V75 på lördag?

– Jag kommer spika Björn Goop tillsammans med 10 Furious Francis (V75-7), det var min första tanke och jag brukar försöka hålla fast vid den. Jag tror på tufft tempo i det här loppet, och det kommer gynna honom.

Miljonvinnaren bjuder också på en riktig dunderskräll i form av 1 Narold Vox (V75-3), i skrivande stund spelad till en procent.

– Jag tror det loppet kan sluta hur som helst alltså. Jag gillar 4 On Track Piraten, men det är idel topphästar med i det här loppet och jag tror på tuff körning och det öppnar upp. Narold Vox är en jätterysare som jag bara måste strecka på min V75-kupong.

Tilläggsspelet Boost gav trion miljonvinsten i lördags då deras V75-vinst tiodubblades, och nu lär de inte släppa det i första taget.

– Det är ju min morfar som alltid varit bestämd med att vi ska spela Boost, jag har varit emot det och sagt att det är Lotto. Men, nu lär jag inte tjata på morfar om det längre, han kommer få som han vill, skrattar den 28-årige miljonvinnaren.

Följ ämnen i artikeln