Trav

Expertens guide – mot 8 rätt i kväll

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

TRAV

V86-experten Patrik Fernlund har analyserat kvällens omgång grundligt.

Här är hans guide mot alla rätt på spelformen.

– Det ser väldigt intressant ut på förhand och jag har en smaskig chansspik att bjuda på, säger han.

I kväll saxas V86-tävlingarna mellan Solvalla och Åby.

Stockholm och Göteborg.

V86-experten Patrik Fernlund, som twittrar ut V86-information, är laddad inför kvällens tävlingar och har analyserat loppen in i minsta detalj.

”Spika och bläddra”

Vad han tror på? Det visar guiden – lopp för lopp – nedan.

Hur ser omgången ut?

– Det ser väldigt intressant ut! säger Fernlund.

Vi går igenom V86 lopp för lopp.

V86-1:

– Spika 3 October Kronos och bläddra vidare.

V86-2:

– Svårt lopp, jag tar alla startande hästarna på min kupong. 1 Quick Razz är helt bortglömd, men var väldigt uppåt i värmningen- och loppet senast. Jag hörde det kunde bli helstängt i kväll, ännu mer intressant i så fall.

V86-3:

– Rivigt lopp. Strecka många. Min förstahäst är 5 Kebnekajse. Skrällen är 1 Ocean Kronos som är märkligt bortglömd.

V86-4:

– Jag spikar 1 Carelin, snacka om intryck i den senaste starten. Rysningar! Jag hoppas och tror att han hittar ut från sitt innerspår, då brakvinner han. Vid gardering tar man med 2 Chase Dreamcatcher och 12 Checco Boko.

V86-5:

– Innan strykningen av 1 Fiddelina Fighter så trodde jag att 2 Rare Wise As var ”klar”, men nu kan det bli strul. Jag kommer strecka många men varnar för 4 Moaning Myrtle, 5 Alva Garbo och 11 Paduca Dream som samtliga är väldigt lite streckade.

”Slår favoriten utvändigt...”

V86-6:

– Här kommer jag spika 6 Claes Boko. Hästen var otroligt bra senast och såg strålande ut. Stig H Johansson, som tränar, är inne på att hästen är ännu lite mer på tårna efter det. Jag tror han slår favoriten 3 Standout från utvändigt ledaren, om det skulle behövas.

V86-7:

– Favoriten 5 Daryl Boko har bra chans och kan vara en spik om man spelar lite mindre system. Men jag kommer gardera och folk förstår inte vilken skjutare 4 Paleo Pride är. Blir det lite strul för favoriten och Jonas Moberg får till styrningen så är den med på linjen. 8 Snabba Cash blir ganska mycket streckad, men den tror jag inte ett smack på.

V86-8:

– Kul spellopp! Air Frame och D´One är klart mest streckade, men jag vill varna för två hästar. Det är 2 Lady Broadway som är en mycket läcker travare och 6 Room To Go. Room To Go är en av mina förstahästar i loppet.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!