Veijo Heiskanen tog en dubbelseger på Solvalla

Proffstränaren var hundraprocentig på V86

avChristoffer Wickman

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Veijo Heiskanen tog en dubbelseger på V86

Åbys Veijo Heiskanen åkte till Solvalla.

Det slutade med en dubbelseger.

– Det sitter verkligen bra, det har kanske inte gått så bra alla gånger jag kommit hit, säger Veijo Heiskanen.

Under onsdagskvällen så var det V86-tävlingar från Solvalla i Stockholm och Jägersro i Malmö, med fyra V86-lopp på vardera bana.

Åbyproffset Veijo Heiskanen gjorde resan från Göteborg till Stockholm för att starta två hästar på V86.

Det slutade med seger för bägge.

”Hon är jobbig hemma”

Veijo Heiskanen spårade loppet från start till mål med skrällen Yaganashi i den sjätte V86-avdelningen och lade grund för onsdagskvällens miljonfest på V86.

– Hon var jätteduktig i dag, jag trodde hästarna på tillägg skulle vara för tuffa men hon kämpade väl och hon blir hela tiden bättre och bättre, sa Veijo Heiskanen efter segern.

Heiskanen avslutade sedan V86-omgången med Love No Limit, som Heiskanen tryckte sig till ledningen med från bakspår mitt i loppet, och stoet imponerade då hon enkelt höll ifrån sina konkurrenter över upploppet.

– Det sitter verkligen bra med en dubbelseger, det är långt att åka hit till Solvalla och det har kanske inte gått så bra alla gånger jag kommit hit, men nu lyckades jag. Love No Limit är en jättesnäll häst på banan, men hemma är hon jobbig och det har varit mycket problem med henne, men det är en fin häst när hon fungerar så här. Det kändes bra när vi väl hittat ledningen för hon springer mycket bättre på innerspår, sa Veijo Heiskanen efter loppet.

Segern för Yaganashi var värd 60 000 kronor och Love No Limit inkasserade 40 000 kronor för sin triumf

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav

Solvalla