”Han är den sunda jackpottspiken”

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

3 Iceland (V64-3) är den sunda spiken i jackpottomgången i kväll. Melanders elitloppsvinnare är i full form och tränar strålande. Dessutom sitter han i ledningen direkt. Därför tror jag att fenomenet Maharajah kan få det tufft att slå honom från dödens. Men osvuret är bäst – så bra är ”Marre”.

DAGENS DRAG

7 Beatasine (V64-1) har jag sett ta tre raka i Finland. Hon har imponerat. Senast var hon klart bra som tvåa. Hett bud. 11 Justalittlespot (V64-4) avslutade rappt efter sen attack senast och är ett kul skrällbud. 8 Never Again (V64-6) är kilometer bättre än raden. Fast med rubbet senast. Passas.

DAGENS AVSLAG

Alla mina avslag vinner så ta det här som ett tips. Nej, nu ska vi inte vara negativa. 11 Yellow Eden (V64-5) är hårt spelad. Han är visserligen mycket bra i grunden men det var länge sen han var i form.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

8 Never Again (V64-6) såg ut som en briserande bomb senast då han blev fast med allt sparat. Har enormt kunnande och jag tror att han vinner det här loppet från utvändigt ledaren. Möter bra motstånd men han är bättre än dessa. En rolig jackpottspik.

DAGENS DRAG

3 Booming Benz (V64-2) är riktigt läcker och får dessutom Örjan Kihlström i vagnen den här gången. Han är ett tidigt streck. 9 Vendi (V64-1) var grym senast. Med en liknande prestation får motståndarna det riktigt svettigt.

DAGENS AVSLAG

1 Nisse Bean (V64-5) återkommer efter lite vila och behöver troligtvis lopp i kroppen innan han är segermogen. Får dessutom problem med att hålla upp innerspåret. Som ni hör finns det flera frågetecken på den här fronten.