”Svanstedt kör mitt drag”

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Challe Berglund

DAGENS DRAG

Tror 3 Dresscode (V75-4) bombar till spets för att sedan hålla undan trots att det finns en möjlighet för de där bakom att attackera invändigt på Åbys open stretch, så ser jag loppscenariot framför mig. Dresscode har för dagen fått Åke Svanstedt som kusk, han brukar vara bestämd i det han gör.

DAGENS AVSLAG

3 Soliders Memory i V75-2 var precis så överlägsen som alla trodde senast, hårt streckad även i dag. Hon har gått upp i klass och dessutom kanske hon inte kan gå optimalt balanserad i dag, det gör henne sårbar.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

6 Kalle Palema (V75-3) har vunnit tre av fyra hos Svanstedt och imponerat stort. Hästen är stark och har han krossat motståndet från dödens. Jag har bara väntat på att han ska komma ut på V75 och för mig är spiken given. Han fungerar dessutom utmärkt med skor

DAGENS DRAG

5 Zapdos Håjt (V75-7) var grym i senaste starten då han föll med flaggan i topp mot Connery. Han fick då en blytung resa samtidigt som storfavoriten fick allt serverat. Får startkatapulten bara lite bättre hjälp den här gången får de övriga vara bra för att slå honom.

DAGENS AVSLAG

5 Robin K. (V75-4) blandar och ger. Ludde brukar säga att hästen är ”bäst i klassen men har sämsta uppförandet”. Den fartfyllde femåringen har inte kommit upp i samma standard som i fjol, given att gå emot som favorit.