Multijackpott på V75 – 50 miljoner kronor

V75-maraton med Summer Heat i veckan

Foto: TR Bild
V75-maraton med Summer Heat under veckan, med Grand Final på Bergsåker på lördag

avChristoffer Wickman

TRAV

V75-maraton i veckan med V75 onsdag, torsdag, fredag – och sedan Grand Final på lördag på Bergsåker.

Spelbolaget ATG beräknar att en ensam vinnare på lördag kan kamma hem 50 miljoner kronor.

– Sedan kan det så klart hända saker i veckan, all typ av jackpott i veckan på V75 kommer att gå till lördagens omgång, säger Thomas Bertilsson på ATG.

Sommarsäsongen börjar gå mot sitt slut och hösten knackar på dörren, därför är det V75-maraton den här veckan – så kallat Summer Heat.

På onsdag körs det V75-tävlingar på Jägersro, på torsdag körs det V75-tävlingar på Bjerke och på fredag körs det V75-tävlingar på Bergsåker.

På lördag är det sedan dags för V75 Grand Final på Bergsåker med en multijackpott.

Spelbolaget ATG beräknar att en ensam vinnare på lördag kan kamma hem 50 miljoner kronor, minst.

”Saker kan ju hända i veckan”

Den aktuella multijackpotten till lördagens V75-omgång med Grand Final på Bergsåker är just nu, under måndagseftermiddagen, uppe i 24 miljoner kronor.

– Men vi räknar med viss omsättning under veckan på de tre övriga V75-omgångarna, därför räknar vi med att multijackpotten på lördag ska komma upp i 50 miljoner kronor, säger Thomas Bertilsson på ATG.

Multijackpotten kan dessutom bli ännu större.

– Saker kan ju hända i veckan, alla jackpottar på V75 i veckan kommer gå direkt in i lördagens V75-omgång, säger Thomas Bertilsson på ATG och avslutar:

– Multijackpotten är i dag måndag 24 miljoner kronor och händer ingenting på de övriga tre V75-omgångarna i veckan och vi får den omsättning som vi räknar med tror vi att multijackpotten på lördag i runda slängar är 50 miljoner kronor. Sedan hoppas vi så klart att det ska hända saker i veckan så multijackpotten blir ännu större. Vi har haft ett bra flow med en stor jackpott i lördags i Gävle med ordentlig omsättning och nästan 300 kuponger som fick över 200 000 kronor på sju rätt, så det känns som om sensommaren och hösten börjat bra och att spelintresset är stort. Vi ser fram emot veckans Summer Heat, som är en final på sommarsäsongen och för att komma in i hösten med bra känsla.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav