Stig H: Orolig för tuffare motstånd

TRAV

Efter två raka segrar är Stig H Johanssons fyraårige löfte Cadeau fortfarande obesegrad.

I kväll jagar talangen tredje raka – som favorit på V64.

–  Jag tror inte att ett fjärde spår nu ska påverka honom negativt. Då är jag mer orolig för att ett betydligt tuffare och mer rutinerat motstånd ska fälla honom, skriver Stig H på sin hemsida.

Foto: Stig H Johansson.

Efter en dålig inledning på karriären med skador är nu Stig H Johanssons fyraåring Cadeau ordentligt på gång och hästen ståtar i år med två raka segrar och än så länge vet inte talangen hur det känns att förlora.

”Gjort det riktigt bra”

Hästen har tagit båda sina segrar från ledningen och senast vann hästen på en mycket fin tid för klassen. I kväll gör hästen sin livs tredje start och efter segrarna blir hästen spelad till storfavorit i V64-4 med 60 000 kronor till vinnaren. Tränare Johansson har varit mycket nöjd med sin häst men varnar för att motståndet hårdnar.

– Redan vid den här tiden i fjol var han startklar, men fick problem medf ett knä och har därför inte kommit igång med tävlandet förrän i vår. Han har gjort det riktigt bra, framförallt senast, då han vunnit i båda starterna från ledningen. Cadeau har varit stabil och förnuftig, så jag tror inte att ett fjärde spår nu ska påverka honom negativt. Då är jag mer orolig för att ett betydligt tuffare och mer rutinerat motstånd ska fälla honom, skriver Johansson på sin hemsida.