Datasystemet som fixar miljonvinster

Foto: Dags för Harry igen? Har fixat många miljonvinster på V75. På lördag, när det ligger 70 miljoner kronor i potten, kan det vara dags igen.
TRAV

Har du inte tid eller kunskap att läsa på inför helgens superjackpott på V75?

Då ska du ta rygg på Harry Boy.

Datasystemet ordnar miljonvinster titt som tätt.

70 miljoner kronor till en ensam spelare på V75. Det är förutsättningarna inför helgens V75-omgång på Gävletravet. I och med att de extra miljonerna ligger i potten råder det jackpott-hysteri runt om i landet.

Om man inte har tid att läsa på eller för lite kunskap om hästar behöver man inte deppa. Det finns hjälpmedel mot miljonerna. Ett utav dem är Harry Boy, som ordnar miljonvinster med jämna mellanrum.

”Tackar Harry Boy”

Den största vinsten kom i november 2004. Då spelade far och son Bo och Örjan Nilsson från Tanumshede på V75. De satsade 180 kronor på en Flex Harry.

Bo och Örjan Nilsson tog ut två spikar och lät Harry Boy fylla i resten.

Det slutade med en vinst på 20,7 miljoner kronor – tidernas största på Harry Boy.

– Vi tackar Harry Boy för det. Annars hade vi aldrig fått med den skrällen på kupongen, berättade Bo Nilsson i en tidigare intervju.

För bara några veckor sedan spelade Jari Lång från Hjo V75 tillsammans med sina jobbarkompisar i Tibro. De la hundra kronor var och lät Harry Boy fixa resten. När V75-7 gick i mål hade de vunnit över 6,2 miljoner kronor som tolv personer fick dela på.

Här till höger tipsar Trav365 om tänkbara spikar i varje V75-avdelning. De hästarna kan vara en grund till en Spik Harry eller en Flex Harry. Om man inte vill välja någon häst själv går det alldeles utmärkt. Då väljer datasystemet ut hästar i varje avdelning helt själv.

Spikförslag på V75 – avdelning för avdelning

V75-1: 2 Velten Ovambo

V75-2: 1 Myllarfaks

V75-3: 2 Alvena Pele

V75-4: 10 Agobra Peter Pan

V75-5: 1 Quantum Starling

V75-6: 8 Jasper Lane

V75-7: 1 Helge Palema