Experternas häst kan fixa miljonerna

Jackpott på lördag –  då kan tips-profilernas V75-häst skrälla och ordna stora pengar:

Tipsexperterna Mattias Spante och Anders Malmrots delägda häst kan fixa miljonutdelning på V75 i helgen.

Från TV4-studion hoppas Malmrot kunna jobba in skrällen Love Leg.

– Det blir jättespännande, säger han till Trav365.

De brukar lägga ner stor tid inför varje V75 i normala fall då de jobbar som experter på Travtjänsten och i TV4.

Men lördagens V75-omgång, som är kryddad med extra jackpott-miljoner, kommer bli lite speciell för Mattias Spante och Anders Malmrot.

Anledningen: de deläger Love Leg, som startar i V75-5 från spår ett.

– Det var exakt det spåret jag ville se, för att vinna vill man just ha spår ett. Jag skrek rakt ut av glädje när jag såg startspåret, säger Mattias Spante.

Han fortsätter:

– Det finns en chans att hon vinner, absolut. Är hon lika bra som senast så kan hon vinna ett sånt här lopp, jag tycker att hon mött bättre hästar än så här.

– Det är fantastiskt med starthäst på V75, det blir jättespännande!, fortsätter Malmrot som jobbar med travsändningen i TV4 på lördag.

– Jag får jobba in henne därifrån. Spår ett blev helt perfekt och hon har bara haft det en gång tidigare i volt, då spetsade hon. Det är några riktigt bra hästar med i loppet, men från spets eller rygg på ledaren, i stolopp, med en häst i toppform, har större under skett...

”Verkar inte vara gillad...”

Ägarnas optimism delas inte av de tidiga V75-spelarna. Med fyra miljoner omsatt i V75-poolen just nu (läs torsdag eftermiddag) är Love Leg spelad på två V75-procent.

– Hon verkar inte vara gillad i tipstidningarna, hon är nästan alltid lågt rankad, men det gnäller jag inte på. Det blir desto bättre odds, det är bara bra för plånboken, säger Spante.

Hur ser drömscenariot ut?

– Rygg på ledaren och sen lucka in på upploppet, då smäller det bara!

V75-spelarna ska ta med Love Leg på systemet om man vill åt miljonerna som det låter?

– Man ska inte ta bort henne. Det är ett av de absolut roligaste strecken i omgången, det säger jag både som ägare och som spelare.

Har du någon annan V75-vinnare att bjuda på?

– 11 Cutting Edge i V75-4 ska man inte spricka på. Jag tror det blir körning i det loppet, och det skulle verkligen gynna honom, så att han inte behöver göra allting själv den här gången, avslutar Mattias Spante.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!