”V75-spiken streckad på sju procent – gillas”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 på Östersund lördagen den 11 juni • Här kan du rygga andelssystemen

Starstrucked är en skräll som spikas i V75-5 på Östersund.
Starstrucked är en skräll som spikas i V75-5 på Östersund.

Förra lördagen prickade två system in sju rätt på V75 och gav över 150 000 kronor i vinst per system.

På lördag avgörs V75 på Östersund.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljondrag till omgången på lördag.

– Min spik är endast streckad på sju procent, det gillas, säger Christer ”Chrille-Krukan” Eriksson.

– Mitt drag blir väldigt underspelad, säger Erik Pettersson.


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem på V75. Spelstopp: 16.20. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

V75 avgörs på Östersund under lördagen. Omgången har spelstopp 16.20.

MISSA INTE: V75-intervjuerna med Nils Larsson med hetaste snacket. Läs här.

V75-PODDEN: Lyssna på senaste avsnittet i spelaren ovan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”V75 i sista stund” med Micke Carlsson. [Extern länk]150 000 kr i vinst på V75

Vid lördagens V75-omgång prickade två system in alla sju rätt. Så här gick det:

Sportbladet Jackpot

Total vinst: 151 470 kronor

Vinst per andel: 15 147 kronor

Kostnad per andel: 1 600 kronor

Marios Jackpot

Total vinst: 154 803 kronor

Vinst per andel: 15 480 kronor

Kostnad per andel: 2 000 kronor

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 12.56 fredagen den 10 juni.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer” med Nils Larsson. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Magnus Djuse satt bara och åkte 1.13,0 på Solvalla senast bakom 5 Born to Run (V75-3). Det här ser ut som en häst som är i helt fel klass och tävlar och tränare Alessandro Gocciadoro säger att det är bra chans oavsett position i loppet. Jag håller med. Ramla inte ur sulkyn bara, så ska det nog lösa sig, och det här är solklart bästa spiken i lördagens V75-omgång.

Miljonrensarna

V75-1 är lite lurigt, jag tar med 6 Hector Sisu som är ganska så effektiv. Barfota runt om nu och låg procent, en komb som gillas! Sju procent.

13 Graces Candy (V75-4) ska med om man garderar favoriten. Och det är jag inne på att göra – för det ser helt ospelat ut bakom och värdet drar iväg rejält om Bentley Gar lägger. Fyra procent.

9 Santos de Castella (V75-7) var inga mil ifrån en jättesuccé i Harpers. Bra form och bajken på. Kan få typ tredje inner. Löser det sig lite och det blir körning, då kan det vara knallen i avslutningen. Fyra procent.

Tänk på att...

… det är V75 på Östersund i helgen med Jämtlands Stora Pris (V75-6).

… det är långt upplopp – 218 meter.

6 Firefoot (V75-5) återigen får bajken på sig och tränar bra enligt Berglund. Kanske en billig lösning på ett svårt lopp?!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

5 Born to Run (V75-3) har Gocciadoro pratat mycket gott om och han tror hästen går rakt upp genom V75-klasserna i Sverige. Lopp i kroppen nu och det var ett ruggigt intryck på Solvalla. Jag tyckte att andrahandaren 4 L.L.Labero travade lite sämre på Solvalla, därav så går jag rakt ut på Gocciadoros kuse, som jag tror vinner oavsett upplägg.

Miljonrensarna

Miljonrensare och miljonrensare, nej, men jag tar upp 1 Even’s Cool Boy (V75-1) här ändå. Väldigt underspelad just nu, när jag skriver dessa rader. Ensam A-häst hos mig. Elva procent.

Samma gäller 1 Rönningsgutten (V75-2). Står 20 meter bättre på favoriten L.Q.Widde och får ett bra lopp på innerspår. Bara vinner med väl med klaff!? Att tränaren ligger lågt är tacksamt då dom utan lopparkiv kan stå över ett streck… Nio procent.

2 Spickleback Face (V75-6) var jag inne på i Harpers, men banan passade inte riktigt för honom. Nu hoppas vi på bättre och jänkarvagnen åker på den här åttaåringen – för första gången. Kan ge bra effekt! Har ju utklassat bland andra Click Bait, som är betydligt mer spelad, varje gång hittills i år, varför inte igen? Sju procent.

Tänk på att...

… det är V75 på Östersund den här veckan. Långt upplopp – 218 meter. Gillas!

… det blir barfota bak på 5 Kalmar (V75-2). Men tränaren inte nöjd senast och tagits lite lugnt inför det här. Jag är tveksam.

3 Bentley Gar (V75-4) tävlar emot sig själv. Det här är en häst med någon miljon för lite på sig. Bör få överta ledningen efter en bit. Väldigt svårslagen sen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Born to Run (V75-3) är en kanon som Alessandro Gocciadoro tror kan vara säsongens klassklättrare. Han vann övertygande senast och jag tycker han ses med toppchans från alla positioner.

Miljonrensarna

V75-5 är lägsta klassen och det ser öppet ut. Glöm absolut inte skrällarna 2 Mafioso Lynx – som ska gå barfota runt om första gången – och 7 General Norrgård som gjort det bra och är en häst man håller högt. Tre respektive två procent.

2 Spickleback Face (V75-6) har växt in i eliten på allvar och gör det oftast väldigt bra. Han har fått ett bra spår och ska gå med jänkarvagn för första gången. Till under tio procent är han given.

Tänk på att...

… Östersund har ett upplopp som mäter 218 meter.

3 Global Bookmaker (V75-1) ska utrustas med helstängt huvudlag. Intressant ändring, kommer han till ledningen kan det räcka långt.

3 Bentley Gar (V75-4) blir omgångens största favorit. Visst är hon bra, men procenten är i överkant och när jag tror på en annan storfavorit, så får jag gå emot. Glöm inte Jörgen Westholms duo bakom.

2 Parker och 6 Devils Tongue sticker ut i avslutningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Bröderna Lipovac”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

5 Born to Run (V75-3) är omgångens bästa spik och jag tror han pulveriserar motståndet totalt. Imponerade på mig senast på Solvalla. Barfota runt om denna gång också.

Miljonrensarna

1 Rönningsgutten (V75-2) gör sällan dåliga lopp och har perfekt startspår. Nio procent från rygg ledaren är inte så pjåkigt.

4 Load Master (V75-5) är en spännande häst som är under utveckling. Till åtta procent är han given på min kupong. Startsnabb och får garanterat ett fint lopp.

2 Spickleback Face (V75-6) går alltid hela vägen in i mål och jag tycker han är intressant till sju procent. Bajken åker även på till denna start.

Tänk på att...

… det kanske låter hårt, men jag tycker favoriten 3 L.Q. Widde (V75-2) blir överspelad till 26 procent. Jag tycker 8 Ulvsåsen ska vara favorit. Formen är i zenit och visade en ruggig skalle vid senaste segern.

7 Gardner Shaw (V75-1) gjorde ett ruskigt bra lopp på Solvalla under Elitloppshelgen. Den fräcka spelaren spikar till 30 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Travrad”. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

Alessandro Gocciadoro känns som huvudperson denna omgång på bildsköna Östersundstravet. Presterar 5 Born to Run (V75-3) lika bra som i senaste loppet på Solvalla känns det som spel mot ett mål. Spikar – trots 64 procent.

Min andra spik körs av Björn Goop och tränas av Jörgen Westholm. Att sen 5 Starstrucked (V75-5) enbart är streckad på sju procent gillas.

Miljonrensarna

Visst blir 2 Spickleback Face (V75-6) omgångens stora skrik då hästen gör sin första start med bike samt fått kanonspår bakom bilen. Sju procent.

Kan jag få rygg ledaren och slut från 1 Rönningsgutten (V75-2) till fina nio procent?

Tänk på att...

… känslan att stall Redén har en liten svacka känns fortfarande rätt. Bara en häst till start.

… ett långt härligt upplopp gäller på Östersund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

3 Bentley Gar (V75-4) har övertygat stort vid två raka segrar sedan hon kom till Timo Nurmos och känslan är att hon fortfarande står väldigt billigt inne i klassen. Motståndarna verkar ha stor respekt och troligen lär Andreas Lövdal tidigt kunna köra sig till ledningen och därifrån förlorar hon knappast det här loppet.

14 B.W.Rune (V75-2) gjorde ett topplopp som tvåa senast och gången innan var han också väldigt duktig som tvåa bakom Månlykke A.M. Han står visserligen med 40 meters tillägg den här gången men jag är inne på att han ändå kommer sitta bra på det och strular inget är han den klart tuffaste under slutvarvet. 17 procent.

Miljonrensarna

5 Faster Than You (V75-7) vann väldigt enkelt senast och det låter bra från tränaren inför den här uppgiften. Nu kommer man växla upp i utrustningen till barfota runt om och dessutom blir det helstängt huvudlag och amerikansk vagn för första gången vilket känns riktigt intressant på den här Love You-avkomman. Se upp! Fem procent.

Tänk på att...

1 Even’s Cool Boy (V75-1) ska tävla barfota fram för första gången och det kan även bli någon form av stängt huvudlag. Han borde sitta bra på det i loppet och ska ses med en bra segerchans.

… man rycker alla skorna på 2 Mafioso Lynx (V75-6) och det kan ge rejäl effekt. Han satt fast med krafter sparade senast och såg riktigt fin ut.

7 Mister Hercules (V75-6) har imponerat vid segrarna och det känns som han möter ett passande motstånd nu när han ska ställas mot äldre konkurrenter. Jag är inne på att han vinner det här från utvändigt om ledaren om det krävs.


V75-LIVE: Klockan 15.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Östersund på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons V75-system. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

5 Born to Run (V75-3) hade ett blytungt förstavarv i debuten på svensk mark senast och övertygade stort efter ett offensivt upplägg. Möter tuffare motstånd nu men fixar det här.

3 Bentley Gar (V75-4) har övertygat stort i två raka segrar på svensk mark. Tog över ledningen efter 700 meter senast och gick med full spänst över mål på en vass tid. Utan strul vinner hon detta.

Miljonrensarna

1 Global Crusader (V75-5) har bättrat sig rejält och vunnit två lopp i år. Har fått ett bra utgångsläge, och kan öppna ganska bra. Distansen fungerar utan att det är något plus, säger Henrik Svensson. Nio procent.

Tänk på att...

… V75 avgörs på Östersund med Jämtlands Stora Pris, V75-6. 1 Click Bait, som var femma i Elitloppet, jagar segern från ett perfekt innerspår.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: V75 på lördag. Här är alla V75-system. Spelstopp 16.20. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!