V86-tips

V86-skrällarna: ”Fem procent – vad händer?”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide till V86 onsdagen den 19 maj på Åby och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Full pott i lördags på V75 och förra onsdagen på V86. I kväll är Incredible Wine (tvåa på bilden) en av skrällförslagen.

Foto: ATG LIVE

TRAV

Två lappar med sju rätt på V75 i lördags och två lappar med åtta rätt på V86 förra onsdagen.

I kväll delar Åby och Solvalla på V86-omgången.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Bara fem procent på min skräll. Vad händer, frågar sig Mario Lipovac.

– Alexi Quick är bara spelad till sju procent. Kan vara en chansspik, säger Erik Pettersson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

MISSA INTE: V86-podden ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


24 000 kronor per andel

Vid lördagens V75-omgång på Umåker satte Mario Lipovac alla 7 rätt på ”Sportbladets V75-intervjuer”. Så här gick det:

Total vinst: 551 146 kronor.

Vinst per system: 122 476 kronor.

Vinst per andel: 12 247 kronor.

Även andelslagets Travklubbens Special prickade 7 rätt till en vinst på 121 895 kronor per system och 24 739 kronor tillbaka per andel.

Vid söndagens V75-omgång på Charlottenlund prickade fem system in alla sju rätt till runt 30 000 kronor i vinst per system.

Alla rätt på V86

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade Christer ”Chrille-Krukan” Eriksson in alla åtta rätt på två system. Så här gick det:

Krukans Pottlapp

Total vinst: 104 893 kronor

Vinst per andel: 20 978 kronor

Krukans Hjärta

Total vinst: 258 001 kronor

Vinst per system: 95 555 kronor

Vinst per andel: 9 555 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.13, onsdagen den 19 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Det var ett ruggigt läckert intryck på 1 Conch on Inn (V86-4) senast. Han såg löpsugen ut hela vägen, trots ett blytungt lopp utvändigt. På sättet han avgjorde med spelande öron på topptid andades klass. Bra läge i kväll och jag tror han tar ledningen. Det brukar inte bli tokkörning i treåringsloppen den här årstiden. Spets, dämpa och glida undan, är analysen. Grym spik till under 50 procent.

Miljonrensarna

3 Hulken Sisu (V86-1) är riktigt kapabel och jag tycker att han ser bättre och bättre ut. Distansen passar och spåret är okej. Står tufft inne på pengar, men inte på kapacitet. Nio procent.

3 Alexi Quick (V86-5) är bara spelad till sju procent. Jag förstår ingenting. Hon står bra inne i loppet och det blir barfota runt om. Tänkbar chansspik.

4 Incredible Wine (V86-7) får en jänkarvagn på sig nu. Det låter bra från Dalborg. Måste-streck! Fem procent.

Tänk på att...

… det är Solvalla och Åby som delar på V86-omgången i kväll.

… det låter bra på 9 Don Cash (V86-1) där man siktar på Harper Hanovers lopp. Men det är tufft att vinna lopp på Åby, över 2 600 meter, om man är i andra- och tredjespår under vägen.

… Svante Båth vill se 6 Twigs Honor (V86-2) i ledningen. Bra chans därifrån. Spikbud!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Nouba Mom (V86-3) är en häst Jerry Riordan tycker om och hon har tränat mycket stark inför kvällens uppgift. Det låter som det kommer en mycket vass prestation – och från ett bra utgångsläge tror jag hon har bra chans att vinna. Senaste galoppen kan man glömma då hon är stänkrädd och hade bakspår. I ett jämnt lopp tar jag ställning.

1 Conch on Inn (V86-4) har övertygat stort i tre raka segrar och fått mycket fina förutsättningar den här gången. Jag tror att Rikard N Skoglund tar hand om ledningen tidigt och sedan händer det inte mycket. Under slutvarvet ökar han tempot och Conch on Inn blir mycket svårslagen.

Miljonrensarna

3 Hulken Sisu (V86-1) värmde på ett bra sätt senast och såg bättre ut i travet. Han gjorde ett bra lopp, fick gå själv i tredjespår länge och blev ”bara” sexa, men jag gillade intrycket. Till under tio procent tycker jag han är given från ett bra utgångsläge.

4 Incredible Wine (V86-7) blev struken till en tilltänkt start i början på mars. Thomas Dalborg berättade att han hade sjuka hästar i stallet då och det har blivit bättre. Hästen har tränat starkt och gick ett juniorchansen-lopp senast och var fin. Han ska utrustas med jänkarvagn för första gången vilket kan förbättra startsnabbheten och skulle han komma till ledningen är han hästen att slå. I ett öppet lopp är han given och jag blir inte förvånad om han vinner till larviga fem procent. Vad händer?

Tänk på att...

6 Twigs Honor (V86-2) har varit struken inför det här, visst kan han vinna från ledningen men jag gillar 10 Dollar Doc och 12 Sultan Norrgård.

3 Lipstick Tooma (V86-6) kommer med sju raka segrar och har verkligen utvecklats hos Daniel Redén. Hon möter tuffare motstånd den här gången och till väldigt hög procent vill jag testa att fälla henne.

10 Aragorn As (V86-8) är en högkapabel herre som står med ett lite bökigt utgångsläge över kort distans. Kan bli långt fram till slut och jag tycker inte man ska snåla med strecken i avslutningen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

6 Twigs Honor (V86-2) har ett fint lopp på pappret och som jag läser det så blir det ledningen. Innerspår över 2 600 meter är mer eller mindre nödvändigt för att man ska vinna. Det blir lättning i kväll och Erik Adielsson är säker i såna här lägen. Singlar!

Miljonrensarna

För tre starter sedan gick 1 Bastian (V86-1) kanonbra på just Åby. I kväll är det kuskbyte och ett perfekt läge. Jag tror det är i ordning för segern. Ingen miljonrensare, men mycket tidigt streck. 13 procent.

Det låter bra på 6 Artemide Zack (V86-5). Bajken på och passande distans! Fyra procent.

9 Chang (V86-7) är bäst utan skor. Så blir det i kväll. Läget kan vara bra. Måste med. Sex procent.

Tänk på att...

… det är Mölndals-banan Åby, med sina dubbla open stretch som som kör fyra lopp i kväll och huvudstadsbanan Solvalla kör fyra. Fint väder på båda ställena, så räkna med kanonförutsättningarna för hästarna att springa på.

… det blir maxat på 5 Sedin U.S. (V86-2) igen – men tränaren Reijo Liljendahl tror på platschans, nöjd om hästen är trea-fyra.

… Joakim Elfving är riktigt nöjd med 1 Conch on Inn (V86-4). Kanske är så lätt som spets och slut, men jag garderar nog, med något streck.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spiken

5 Nouba Mom (V86-3) har fina förutsättningar då hon är kvick ut bakom bilen och hon har goda möjligheter att komma till ledningen. Senast blev hon stänkrädd från bakspår men det ska vi förhoppningsvis slippa i kväll.

1 Conch on Inn (V86-4) imponerade senast och har bra chans att hålla upp spets. Har svårt att se honom förlora därifrån även om han möter några vassa konkurrenter.

3 Lipstick Tooma (V86-6) radar upp segrarna och något annat än seger i kväll vore en överraskning. Kommer tidigt sitta i spets och ska ses med en toppchans.

Miljonrensarna

6 Playing Trix (V86-8) har en missvisande resultatrad och han har haft en hel del otur på slutet. Matchats i tuffa gäng och ska duga riktigt bra i det här loppet. Superspännande lågprocentare i kväll! Två procent.

Tänk på att...

6 Twigs Honor (V86-2) alltid har visat bra kapacitet. Han har fått dålig utdelning med tanke på sitt kunnande men han är snabb ut och det kan vara så enkelt att han leder hela vägen i kväll.

1 Wingait Henke (V86-7) hade en halsinfektion senast och är helt klart hästen att slå vid sunda vätskor.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen från V86.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

9 Don Cash (V86-1) har en passande uppgift i kväll. Han laddas mot Harpers Hanovers lopp under Elitloppshelgen på Solvalla. Sexåringen tror jag får mycket gratis i detta lopp där han också är huvudet högre än sina konkurrenter. Går som senast med skor och vanlig vagn. En vettig spik till 46 procent.

Miljonrensarna

2 Divane Godiva (V86-5) är startsnabb som hittar en fin position härifrån. Ner på innerplankan – sen avgör vi på open stretch. Barfota runt om och vanlig vagn som i senaste starten. Sju procent.

2 Unacerveza Broline (V86-7) har ett bra spår och gjort bra insatser sista tiden. Favoriten 1 Wingait Henke är alldeles för hårt spelat här till 52 procent. Det måste synas och Unacerveza åker med till åtta procent. 6 Howdy Quick i samma lopp borde vara favorit. Spelad på 21 procent, en segermaskin som har fem raka segrar och den sjätte kan komma i kväll.

11 Iwan Boko (V86-8) gör andra starten i Björn Goops regi. Gick bra efter galopp senast och jag vill inte spricka på en häst med hög form. Åtta procent.

Tänk på att...

... Åby och Solvalla delar på kvällens omgång.

... Mölndalsbanan har dubbla open stretch att tillgå.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Stora på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar