Skoglund: ”Kunde inte drömma om det här”

Efter nya miljonvinsten – TV4-profilen om reaktionerna och tipsen till helgen: ”Jag ser alla lopp som körs”

Av: Andreas Örtengren

Publicerad:
Uppdaterad:
Per Skoglund.
Foto: Foto: Thomas Blomqvist / TR BIlD
Per Skoglund.

TV4-ankaret Per Skoglund radar upp miljonvinster på V75 och ligger sex miljoner plus på sina andelsspel sedan starten 2017.

Nu berättar han om framgångarna – och bjuder på sina bästa tips inför lördagens V75–omgång från Bollnäs.

– Jag är otroligt stolt över att kunna glädja så många, säger den 37-årige programledaren till Trav365.

Söndagen den 1 september var det återigen dags för TV4-profilen Per Skoglund att hitta alla sju rätt på V75,Jägersro hade sin stora Derbydag.

Det blev till slut en svårlöslig historia med flera skrällar – och värdet för sju rätt stannade på 751 137 kronor.

Han lämnade in systemet två gånger och total vinst blev cirka 1,9 miljoner. Det populära andelsspelet ”V75 Klubben” kunde dela ut 4 811 kronor till 400 andelsköpare – med en insats av bara 50 kronor.

– Visst är det kul att kunna glädja våra andelsköpare igen med en miljonvinst och jag är stolt över att kunna presentera så fina system. Detta är den sjätte miljonvinsten på mindre än två år och jag hoppas formen håller i sig.

Kan du berätta om systemet?

– Skrällarna Papidoux och Porthos Race var tidiga för mig. Min fru Paula berättade för mig att Björn Goop har bra statistik med Westerholm-hästar och Åke Lindbloms Porthos Race hade jag högt rankad, säger han och berättar vidare om miljonsystemet:

– I Derbyfinalen hade jag under flera månader sagt att Attraversiamo skulle vinna. Nu blev loppet inte som man tänkt sig men Erik Adielsson och Svante Båth vet hur det är att vinna. I avslutningen dubblade jag systemet med Vincent As efter att ha hört en intervju på atg.se.

”Sex miljoner plus”

Det verkar inte vara en tillfällighet att 41-årige Skoglund drar in stora summor på trav. 2017 drog han in 1,4 miljoner kronor på V86. I fjol drog han in miljoner vid två olika tillfällen: i juli satte han sju rätt och spelade in 2,2 miljoner kronor och i augusti prickade han återigen in ”sjuan” och drog in 1,7 miljoner. I februari i år var det dags igen för ny miljonvinst.

Per gör system för ATG:s andelssajt Tillsammans. Laget ”V75 Klubben” har ett otroligt facit sedan starten 2017 - över sex miljoner plus.

– Jag fick veta resultatet för systemet häromdagen och jag kunde inte tro att det skulle vara så bra siffror. Visst vet jag att vi vunnit, men att det skulle vara över sex miljoner plus för V75 Klubben, kunde jag inte drömma om. Ett facit jag är mycket nöjd och stolt över.

Vad gör dig så framgångsrik?

– Travet är en jättestor del av mitt liv och jag ser alla lopp som körs. Jag pratar med människor och försöker samla in så mycket information som möjligt.

– Jag vill även ge beröm till mina kollegor som gräver fram all information. De gör ett jättejobb och utan dom skulle det vara mycket svårt.

Vad har du för spelsätt?

– Jag försöker alltid vara påläst och söker information in i det sista. Mina system går alltid för att vinna stora pengar. Det gäller även när jag spelar privat.

Känner du någon press efter alla miljonvinster?

– Absolut ingen alls. Systemen jag kör för ”V75 Klubben” kostar bara 50 kronor och mer än så kan ingen förlora.

”Kan vara en jätteskräll på lördag”

Nu på lördag är det V75 på Bollnäs och TV4-profilen siktar mot nya vinster. Hans system på ”Tillsammans” brukar ta slut på några sekunder och släpps under fredagskvällen klockan 18.00 och 19.00.

Nu ger han oss sina bästa tips.

– I den inledande avdelningen är det mycket snack om 3 Majestic Man. Jag vill veta mer om den finska hästen innan jag tar ställning. 5 Wingmaster och 6 Crazy And Quick är givna på kupongen. I V75–2 har jag en riktig skräll i form av 5 Andrina. Håll i hatten säger jag.

– I V75–3 kan ni spika Robert Berghs 10 Mellby Granat som jag tror bara vinner. I den fjärde avdelningen har vi Björn Goop på kallblodet 5 Optandsfröken, pass upp säger jag. I den avslutande avdelningen tror jag mest på 2 Spickleback Face. Återigen Robert Bergh och man ska hålla koll på hur han pratar om sina hästar på tävlingsdagen.

Publicerad:

LÄS VIDARE