”En otroligt fräck skrällspik på V75”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST, TR BILD
Lutfi Kolgjini och Tengil Face är en skrällspik på V75.

Lördagens V75-omgång avgörs på Jägersro.

Sportbladets experter har synat omgången med sina spikar och miljonrensare.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Jag har en otroligt fräck skrällspik, säger Sportbladets Carl Wangle.

– Jag får skrällvibbar i V75-2 och har en smällkaramell, säger Sportbladets Erik Pettersson.


ANNONS: Här kan du andelsspela med Sportbladets experter på V75 och gå med i andelslaget. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Jägersro med spelstopp klockan 16.20.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 13.29, fredagen den 3 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Upset Face (V75-1) är en kapabel häst som gör en mycket intressant comeback och som jag läser loppet måste det vara toppchans direkt. Han är mycket startsnabb och ska inte missa ledningen i loppet och sedan ska de normalt inte nå honom. 34 procent mot favoritens 51.

6 Neelix (V75-7) har överkapacitet för klassen och problemet för honom under egentligen hela karriären är att han strulat till det för sig. Senast vid seger såg han jättefin ut och sköter han sig igen så ska han leda det här från start till mål. 20 procent mot favoritens 36.

Miljonrensarna

9 Reddington (V75-4) är en klassig typ som det ska bli intressant att se i sin comeback och jag blir inte ett dugg överraskad om han vinner direkt. Peter Untersteiners hästar brukar gå bra direkt efter paus och det här är Peters val i loppet. Fyra procent.

Tänk på att...

... 2 Power (V75-1) är en topphäst, däremot lär inte det här vara det viktigaste loppet i år för Robert Berghs stjärna och frågan är hur mycket Bergh är beredd att offra honom i årsdebuten.

... 2 I Come In Peace (V75-4) ska tävla barfota runt om samt med jänkarvagn för första gången och det tycker jag så klart känns jätteintressant.

... 7 Racing Mange (V75-6) såg smällfin ut senast i sin årsdebut och med det loppet i kroppen samt barfota runt om var jag länge inne på att spika Lövgrens häst. Når Racing Mange tät så vinner han det här, men det är inte säkert han hittar dit.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

6 Van Gogh Z.S. (V75-3) har ett lopp i kroppen och ska gå barfota runt om nu för första gången. Vi vet vilken effekt det brukar ha på Love You-hästar i allmänhet och i Robert Bergh-träning i synnerhet. Hästen kan öppna och här kommer nog inte Robert vila på hanen. Det lär bli ”all in”-upplägg och jag tror det bär hela vägen hem. Spelet kommer nog inte skena iväg heller, så det är en fin spik.

Miljonrensarna

Jag är ju fullt medveten om att 7 Knowledge’em blir svårslagen i V75-4, men läget är struligt och det har skrällt förr i lägsta klassen. Jag vill varna lite för 9 Reddington som har bra kapacitet, tränar bra och som ska lättas i balansen denna gång. Fyra procent.

Jag tror det kan bli rivig körning i V75-5, det kan gynna 5 Secret Mission som stormtrivs på Jägersro och som ska få tävla barfota runt om nu. Tränaren är uppåt inför starten. Två procent.

Tänk på att...

... Jägersro, eller ska vi kalla den spetsbanan, kör V75. Leta efter hästar som tar ledningen eller kommer att sitta i den främre träffen.

... det blir inte intressant duell mellan 1 Upset Face och 2 Power i
V75-1. Båda är kanoner och vi minns väl deras körning i Kriteriet... Fördel 1 Upset Face på läget.

... jag garderar brett i V75-2, det luktar skräll lång väg här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Tycker mig ha en riktig toppspik denna vecka. 1 Upset Face (V75-1) är stor som ett hus, så jag tror att en vinter med träning har gjort honom gott. Han har tränat med Ultion Face, som vann i bländade stil på Solvalla förra helgen. Det ser ut att kunna bli ledningen här och då undrar jag hur de ska slå honom. Robert Bergh kommer nog inte tömma Power så här i första starten för året. Hela vägen! 34 procent mot favoritens 51.

Miljonrensarna

Får lite skrällvibbar i V75-2 och nämner en häst som jag tror kan vara med och hugga om det med lite glid på vägen. 11 Diamond Hall är ständigt underskattad, tycker jag, och blir nog så även den här gången. Jag har gillat intrycken på sistone och det här kan vara en riktigt smällkaramell. Fem procent.

Tänk på att...

... Malmö-banan Jägersro kör tävlingar denna lördag. Det ser ut att bli mot tio grader och fint väder. Det brukar gå fort i loppen på Jägers och spets är extra gynnsamt. Det blir inte sämre med dessa prognoser.

... 1 Niky Flax (V75-5) står verkligen på tur för seger. Johan Untersteiner låter påställd. Mycket tidigt.

... 12 Prosperous (V75-5) blir för hårt betrodd från ett iskallt läge.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Night Brodde (V75-5) anmäldes fel senast och fick testa Gulddivisionen, han laddades max och galopperade efter några hundra meter. Nu är han tillbaka i sin klass och har ett perfekt utgångsläge, han är snabb ut och jag tror man sitter i ledningen tidigt. Därifrån har han tagit åtta av sina nio segrar och trivs verkligen där, en toppchans tror jag!

Miljonrensarna

4 Norton Commander (V75-6) har jag väntat på under året och nu är det dags. Conrad tar ut honom i uttagningen till Paralympiatravet direkt och man kan räkna med att han är i ordning. Han var mycket fin i banjobb och från ett bra spår tror jag man siktar på ledningen, dock är det inte helt hundra att han kommer dit men han trivs med rygglopp också. Jag tror han kommer göra ett mycket starkt lopp och till 12 procent är han given på lappen.

Tänk på att...

... V75 denna helg går i Skåne och Jägersro. En bana där det gäller att vara med i främre träffen när det ska avgöras.

... vi får se en duell mellan 1 Upset Face och 2 Power i inledningen, mycket spännande!

... 7 Knowledge’em (V75-4) blir mycket klar favorit i lägsta klassen, han har toppform men ska garderas till rådande procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]Carl Wangle:

Spikarna

2 Tengil Face (V75-3) är ute mot ett passande gäng. Spåret är perfekt, det är hemmaplan och pappa Lutfi får chansen att köra den här kanonen. Jag trodde hästen skulle bli runt 15-20 procent. Nu läser jag ofattbara tre procent. Jag fattar ingenting och till detta spelvärde måste jag ta en rå och spika. Ingen minns en fegis. Otrolig fräck spik. Kör bara, Ludde!

Miljonrensarna

11 Diamond Hall (V75-2) har gjort starka lopp under våren. Nu är läget väldigt spännande då hon är snabb ut. Dessutom barfota runt om. Varningen är utfärdad. Fem procent.

4 Norton Commander (V75-6) har glänst i träningen. Blir ej förvånad om hästen krossar allt i comebacken mot stentufft motstånd. Måste med på lappen. 12 procent.

Tänk på att...

... det kommer bli körning rejält i V75-1 är känslan. Kolgjini mot Bergh kan sluta hur som helst. Jag tar alla.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Wangles V75-system”. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Inledningen på V75-spelet ser på förhand ut att bli ett tvåhästarsrace mellan giganterna 1 Upset Face och 2 Power. Övriga deltagare känns inte segeraktuella och det är sunt att ta ställning. Innerspåret och positivt snack från firma Kolgjini blir avgörande i mitt val.

1 Niky Flax (V75-5) kan vara lösningen. Snabb ut och tanken är att leda runt om.

Miljonrensarna

11 Diamond Hall (V75-2) har jag haft ögonen på under en lång tid och jag vet att tränare Richard Berg håller sin häst högt. Att det sjuåriga stoet inte vunnit lopp på slutet är bara en tillfällighet. Nu deklareras det barfota runt om för första gången. Fem procent är intressant.

Vill man fälla den stora favoriten i V75-4 kan 4 Fredric Palema vara kul. Snabb ut, släpp till Lugauer och lucka till slut. Fem procent.

Tänk på att...

... V75 avgörs denna vecka på Jägersro och allt talar för att travet kan vara en fortsatt ljusglimt i dessa tråkiga virustider.

... streckspelet rivstartar med duellen alla pratar om. Upset Face mot Power. Två giganter i kullen ska göra upp om segern i V75-1.

... pass upp för Conrad Lugauers stall som har flera fina hästar till start som alla kan segerstrida!


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

7 Knowledge’em (V75-4) var fortsatt bra senast, vann med krafter kvar och utvecklas snabbt. Har vunnit sina tre starter i år på övertygande sätt. Måste vara en toppchans, säger Conrad Lugauer.

2 Night Brodde (V75-5) är tillbaka i normal klass den här gången. Han är startsnabb och har visat form.

Miljonrensarna

5 Another Lucky Day (V75-2) hade en vass avslutning senast till säker vinst med lite krafter sparade. Kan även vinna bakifrån. Tre procent.

Tänk på att...

... Jägersro står för värdskapet i helgen. Det är också en upptakt till årets Derby.

... andra deltävlingen av Paralympiatravet, V75-6, avgörs, som bland annat innehåller årsdebuterande Cyber Lane.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Publicerad:

LÄS VIDARE