”V75-draget kan vara en riktig miljonbomb”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Jägersro • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: ATG LIVE, MICKE GUSTAFSSON/TR BILD
4 Cheeky Schack (V75-1) och Kenneth Nielsen är en miljonbomb på V75.

Lördagens V75:a avgörs på Jägersro.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– Mitt drag kan vara en riktig miljonbomb – till noll V75-procent, säger Sportbladets Christoffer Wickman som spelade in 713 000 kronor till andelsköparna under Winter Burst på sina system.


ANNONS: Här kan du gå med i andelslaget och ta rygg på Sportbladets V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Jägersro med spelstopp klockan 16.20.

Miljonregn under Winter Burst

Mellan den 23 till den 31 december avgjordes V75 Winter Burst. Totalt spelade Sportbladets olika expertsystem in över 1,2 miljoner kronor under dagarna. Så här fördelades vinsterna:

23 december – V75 Mantorp:

Wickman Lilla

Total vinst: 506 168 kronor

Vinst per andel: 1 632 kronor

Erik Pettersson

Total vinst: 31 410 kronor

Vinst per andel: 6 282 kronor

Mario Exklusiv

Total vinst: 38 514 kronor

Vinst per andel: 3 851 kronor

25 december – V75 Umåker:

Wickman Lilla

Total inspelat: 90 600 kronor

26 december – V75 Solvalla:

V75 i sista stund

Total vinst för laget: 4 508 kronor

Vinst per andel: 375 kronor

27 december – V75 Momarken:

Sportbladet Insider

Total vinst för laget: 74 241 kronor

Total vinst per system: 41 245 kronor

Vinst per andel: 4 124 kronor

Petterssons Lilla

Total vinst för laget: 37 270 kronor

Total vinst per system: 10 073 kronor

Vinst per andel: 503 kronor

28 december – V75 Romme:

Mario Exklusiv

Total vinst för laget: 22 072 kronor

Vinst per andel: 2 207 kronor

Erik Pettersson V75

Total vinst för laget: 18 159 kronor

Total vinst per system: 825 kronor

Vinst per andel: 825 kronor

Sportbladets Insider

Total vinst för laget: 116 727 kronor

Total vinst per system: 7 887 kronor

Vinst per andel: 788 kronor

Marios Supernytt

Total vinst för laget: 120 951 kronor

Total vinst per system: 12 495 kronor

Vinst per andel: 499 kronor

30 december – V75 Bjerke:

Wickman Lilla

Total vinst för laget: 116 851 kronor.

Total vinst per system: 8 592

Vinst per andel: 572 kr

Sportbladets Insider

Total vinst för laget: 39 952 kronor

Total vinst per system: 3 222 kronor

Vinst per andel: 322 kronor.

31 december – V75 Axevalla:

Sportbladet Jackpot

Total vinst för laget: 31 471 kronor

Vinst per andel: 3 147 kronor

V75 i sista stund

Total vinst för laget: 109 576 kronor

Total vinst per system: 25 483 kronor

Vinst per andel: 2 548 kronor

Wangles Jackpot

Total vinst för laget: 29 755 kronor

Vinst per andel: 2 479 kronor

Sportbladets experter har synat omgången med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.19, lördagen den 4 januari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

11 Aura S.L. (V75-4) är en häst som tränare Jerry Riordan håller skyhögt och jag förstår honom, det här fyraåriga stoet är något extra. Senast avgjorde hon busenkelt till slut och jag tror det blir något liknande den här gången.

2 Harran Boko (V75-7) är en klassig sort som lottats till perfekta förutsättningar och det ska vara bra chans på tidig ledning och seger.

Miljonrensarna

4 Cheeky Schack (V75-1) möter normalt för tuffa konkurrenter, trots det kan jag inte undgå att nämna henne. Hon kommer bli helt ospelad och hon har faktiskt gjort två riktigt starka upphämtningar efter galopp på slutet. Kan vara en riktig miljonbomb. En procent.

5 Demolition Man F. (V75-5) kom aldrig till från köposition senast men stred tappert gången före det och galopperade bort segern kort före mål. Han är startsnabb och trivs med förutsättningarna. Ska passas. Två procent.

Tänk på att...

... 2 Volare Gar (V75-2) avslutade strålande i sin Sverigedebut i februari och senast på V75 från Mantorp avgjorde han enkelt till slut från djup köposition, däremot var han kraftigt gynnad av högt tempo den gången. Att det handlar om bästa hästen i sällskapet är jag tämligen övertygad om, däremot är han inte direkt känd för att vara någon snabbstartare och på Jägersro kan det bli alldeles för långt fram över den aktuella distansen 1 640 meter autostart om man tappar för mycket från start. Garderas!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Det är svårmotiverat att inte spika 11 Aura S.L. (V75-4) som hon har sett ut på sistone. Senast så såg det ut som en joggingtur och Adrian Kolgjini kunde finåka över upploppet. Ser inte helt stabil ut i voltstart, så det är en fördel att Adrian lärt känna henne nu. Spår 3 på tillägg bör vara perfekt och kliver donnan bara iväg så ska hon lägga ett sånt här gäng på rygg. Kan vinna med olika upplägg.

Miljonrensarna

Bra kusk, bra spår och står bra inne i loppet. Dessutom troligtvis någon slags jänkarvagn och lägg därtill Örjan Kihlström i sulkyn. Vågar inte dissa 2 Donatella Center (V75–1) helt på lördag. Ska med! Fyra procent.

Det kan bli ledningen för 5 Betting Rebel (V75-2). Då kan det bära hela vägen, speciellt då Jägersro är en sån utpräglad spetsbana. Två procent.

2 Sweetman (V75-6) utvecklas fint nu. Är tidig från ett bra spår. Elva procent.

Tänk på att...

... omgången avgörs på Malmö-banan Jägersro på lördag. Det ser ut som lite regn på morgonen, sedan rena rama våren med fyra-fem grader och sol. Räkna med toppbana!

... Gulddivisionen är en mycket rörig historia. Om inte Jairo underpresterat så senast så hade han varit het här.

... V75-5 är mycket öppet. Mina förstastreck har bakspår.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

11 Aura S.L. (V75-4) är helt enkelt grymt bra och bör vara bättre än sina konkurrenter i det här loppet. Hon är inte helt stabil i volten, men travar hon bara iväg så ska hon kliva runt det här gänget med sin extrema steglängd. Ska vara bra chans!

Miljonrensarna

Jag chansspikar 10 Eldorado Mearas (V75-5) på spelförslaget och det gör jag för att det verkligen lyser form om den här pållen. Står lite tufft inne, men det ser ut att bli överpace i loppet och då blir han livsfarlig sista 500 metrarna. Mycket tidig! Fyra procent.

Spår 12 på Jägersro är ju total ridå, men jag blev imponerad av 12 Vagabond Bi (V75-2) senast, då han bara klev runt ett gäng på Solvalla med vida spår. Om det går för fort första tusen metrarna, så kommer han in i matchen. Kul skräll att ha med. En procent.

Tänk på att...

... det kan bli Customs jänkarvagn för 3 Donatella Center (V75-1) den här gången. Spåret är bra och hon står bra inne i loppet här. Örjan kör!

... Aura S.L. (V75-4) vann på nytt banrekord senast och såg i princip okörd ut. Tränaren Jerry Riordan tror på en bra chans.

... favoriten i V75-7. 2 Harran Boko, har klivit upp en klass och kommer från galopp. Se upp med 10 Martin de Bos där det låter riktigt bra.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Harran Boko (V75-7) är en klassig häst som gick bra senast innan galoppen kom in på upploppet. Han trivs bra på hemmabana och har tagit sex segrar på tolv starter där, han trivs även mycket bra i ledningen och från detta utgångsläge tror jag det blir en spets och slut seger. Kör bara Conni!

Miljonrensarna

9 Racing Ribb (V75-2) kommer med fin form och har ett passande smygläge. Gick starkt senast och räkna med att Kolgjini har ställt i ordning när det vankas V75 på hemmabanan. Se upp för honom om det blir lite tempo. Sju procent.

6 M.T.Mighty Winner (V75-5) håller fortsatt bra form och står på tur för seger. Bortvald av ”PU” men ser inte Henriette som något minus. Kommer han bra på det blir jag inte förvånad om han sätter nosen först. Fyra procent.

Tänk på att...

... Jägersro håller i årets första V75-omgång, brukar vara en fördel att vara med i främre träffen.

... Gulddivisionen, V75-3, ser öppen ut, kan mycket väl skrälla ordentligt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]Carl Wangle:

Spikarna

5 Dusty Shadow (V75-1) är en järnmärr som jag verkligen har fastnat för. Hon är startsnabb och har offensive Jeppe Juel i sulkyn, en kusk som även är en personlig favorit för mig. Men jag spikar på grund av att hästen tidigt kommer sitta i ledningen och väl i front, på Jägersro, finns det väl ingen som slår henne? Hon är på väg uppåt rejält i karriären och senast mötte hon Wild Love och Vikens Fingerprint. Jag tror hon är stenklar trots att jag har respekt för motståndarna.

Miljonrensarna

Se upp för 1 Total Recall i V75-2. Det är läge för att leda loppet länge, väldigt länge. Jag tycker att favoriten är ute på hal is och 1 Total Recall är rätt så härdad. Han funkar bra med skor och är snabb ut. Varför inte? Tre procent.

6 M.T.Mighty Winner (V75-5) fortsätter att prestera på topp utan att sätta dit den där riktiga fullträffen. Jag tycker att hästen blir rejält bortglömd den här starten och det finns i boken att hästen är med i främre träffen – direkt. Henriette Larsen i stället för Peter Untersteiner. Just nu känns det inte som något minus. Kör bara! Fyra procent.

Tänk på att...

... 3 Niky Flax (V75-7) knappt behövde duscha efter finalen senast. Kan vinna nu.

... 9 Carlos Ken (V75-6) har mött betydligt bättre motstånd än så här. Men formen hos Untersteiner är klart sviktande.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Wangles V75-system”. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

11 Aura S.L. (V75-4) är ett fantastiskt fint sto som har imponerat stort och hon kan mycket väl gå hela vägen upp till stoeliten. Adrian Kolgjini känner henne bra nu och jag tror att man kommer lösa den här uppgiften.

9 Carlos Ken (V75-6) såg riktigt fin ut i sin comeback senast och det hörs att Peter Untersteiner gillar honom skarpt. Bör vara ännu bättre med loppet i kroppen och blir svårslagen.

Miljonrensarna

1 Linda’s Girl (V75-1) är uppåt formmässigt och gjorde det klart bra senast vid seger. Hon får ett fint lopp härifrån och om det löser sig till slut så är hon med och strider om det. Fem procent.

9 Racing Ribb (V75-2) kommer till start med toppform här och han var riktigt bra i sin senaste start på Mantorp. Blir det lite tempo på loppet så kommer han fälla många till slut. Sju procent.

Tänk på att...

… Bernardo Grasso håller 3 Infinitus (V75-5) som sin bästa chans i omgången. Givet streck på kupongen.

8 Wild Love (V75-7) svek senast men troligen så var det resan som ställde till det den gången. Hon är riktigt bra när hon fungerar fullt ut.

… upploppet på Jägersro mäter 190 meter och att det oftast är en fördel att vara med i främre träffen.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Trav