Här får 93 personer dela på storvinsten

TRAV

Sadri Shabani satte alla rätt på V75 – kunderna delar på pengarna

Sadri Shabani är mannen som fixar storvinster till kunderna i Trollhättan.

I helgen fick sammanlagt 93 personer dela på över 300 000 kronor.

–  Det är det här jag jobbar varje dag för, säger Sadri Shabani i butiken.

Foto: Sadri Shabani utanför butiken.

Kungs Frukt i Trollhättan gjorde succé på V75 i helgen. Trots att utdelningen blev 20 000 kronor för sju rätt drog de in storvinsten på sina två system.

Systemmakaren Sadri Shabani satte alla rätt på både det lilla och stora systemet och sammanlagt fick 93 personer dela på  över 300 000 kronor.

På det lilla system hade kunderna satsat 96 kronor och kan nu hämta ut 3 900.

– Vi hade lite tur i ett lopp. Vi hade helgarderat och så blev det en strykning och då vann Cruise Speed som var först i turordningen. Det blev dubbel vinst på alla lappar. Det blev perfekt.

”Mycket glädje”

Efter vinsten har det varit feststämning i butiken.

– Det har varit mycket glädje och pengarna är helt slut. Jag har fått fråga kunderna om de kan komma lite senare i veckan eller hämta ut vinsten någon annanstans.  Det är så här det ska vara. Vi vann även på Europatipset i söndags, det blev 7 900 per andel, sammanlagt 55 000 kronor, säger han.

Ute efter stora pengar

De som satsade sina pengar på det stora system för nöja sig med en något mindre slant.

– Där blev det 2 000 kronor per andel. På det systemet spikade vi en häst som inte var rankad högt av tidningarna, Agobra Peter Pan och vi spikade även Alvena Pele. Vi försökte plocka hem stora pengar och helgardera första loppet men där vann favoriten. I kallblodsloppet hade vi fyra hästar, men där vann Hallsta Lotus. På det här systemet försöker vi spela in de stora pengarna och rätt som det är sitter det.

Hur känns det att dra in storvinster till kunderna?

– Det känns grymt bra. Det är det här jag jobbar varje dag för. Se glädjen hos kunderna som är här varje dag och de satsar trots att de inte alltid är vinst. Det känns bra när det väl blir vinst.  I år har det gått riktigt bra. En helg drog vi in 630 000 kronor till kunderna. Den gången blev det 22 500 kronor per man.

För att lyckas med trav menar Sadri Shabani att du måste lägga ner en hel del tid.

– Du måste studera och veta hur loppen blir körda. Du ska läsa på och gå emot tidningarnas tips. Du ska inte bli påverkad utan ska våga tro på dina idéer. Vi har ett brinnande intresse och jag läser på hela veckan inför V75 och det gör att resultatet börjar komma. Jag lägger ner mycket tid och energi.