Ser ut som formen sitter – öppnar bra

Expertens DD-tips – onsdagen den 6 november från Åby och Solvalla

avPer Nicklasson

Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel från Åby och Solvalla.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Åby och Solvalla, onsdagen den 6 november.

Spelstopp DD 21.39

TV12 20.00

ATG Live 18.00ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]DD-1

Rankning: 6–7–3–12–9–8–4–1–10–5–2–11

Kommentar: Panther Face gjorde debut i ny regi senast men kom aldrig in i matchen efter att ha sladdat i kön alltför länge. Avslutningen var dock bra, så det ser ut som att formen sitter. Han kan öppna bra om han laddas. Gör det för att få spets eller rygg ledaren?

Om Panther Face inte når spets är det förmodligen Quite a Quality som gör det. Han är ett hett bud från den positionen eller med annan bra resa. Dekanen K. har två raka galopper men gick bra efter en sådan i senaste starten. Hobby de’Liton är en talang.

DD-2

Rankning: 1–4–6–3–10–5–8–2–12–11–9–7

Kommentar: Det är lite konstigt att spelarkåren inte fattat tycke för Gloria Sisu ännu, med tanke på hur bra hon går varje gång. Å andra sidan har det bara blivit en seger åtta starter ännu. Vi hoppas att hon dubblar den siffran nu, gärna från ledningen. Intercepted avslutade visslande senast i kraftigt förbättrad stil. Det kan vara så att hon är en häst under kraftig utveckling. Med rätt resa kan hon bli svår att stå emot.

DD-systemet – 10 rader

DD-1: 6–7–3–12–9.

DD-2: 1–4.

Vem tar spets?

DD-1: Panther Face eller Quite a Quality.

DD-2: Gloria Sisu har bra chans att hålla ledningen men kommer förmodligen att utmanas av såväl Scarlet Hello och Boxer Shrimp.

! Statistikvinnarna

DD-1: Hobby de’Liton.

DD-2: Intercepted.


ARTIKELN HANDLAR OM