Jättevarningen: ’En (!) procent på V75-skrällen’

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Rättvik 7 augusti • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Torpa Nicklas tillsammans med Odd Arne Sagholen är en superskräll på V75.
Torpa Nicklas tillsammans med Odd Arne Sagholen är en superskräll på V75.

50 miljoner i jackpott när V75 avgörs på Rättvik. Det står på lördagens travmeny.

Här är Sportbladet-experternas heta spikar och miljondrag till omgången.

– Det är en (!) procent på superskrällen. Vad händer, frågar sig Mattias Karlsson.

– Condior är en skräll som ser ut att bli bortglömd. Mumma, säger Erik Pettersson.


ANNONS: V75-jackpott 50 miljoner kronor på lördag. Här kan du rygga experternas andelssystem. Spelstopp: 16.20. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75, V86, GS75 och V64.

V75 avgörs på Rättvik på lördag. Omgången kryddas med 50 miljoner kronor i jackpott till en ensam vinnare. Omgången har spelstopp klockan 16.20.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75 i sista stund” med Micke Carlsson. [Extern länk]


Flera system gav 8 rätt vid onsdagens V86-omgång och förra lördagens V75-omgång. Dock till mycket låg utdelning.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång. Här är spikarna, miljonrensarna och tänk på att...

V75-procenten är uppdaterade 10.45 lördagen den 7 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets V75-intervjuer”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Tidiga V75-tanken” med Micke Korhonen. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

3 Nadal Broline (V75-3) har verkligen sett formstark ut på sistone och senast var han riktigt bra. Det där lilla extra saknas i Nadal Broline numera, men det här loppet håller ingen högre klass. När favoriten Milliondollarrhyme var svag senast, så går jag på Goops häst här. Spets eller rygg på ledaren och slut.

Miljonrensarna

V75-1 är vidöppet i min bok och jag vädrar skräll. Storskräll. Varnar för 4 Mighty One som ska gå barfota runt om. Hästen är rejäl. Fyra procent. Samt 11 The World is Mine som också ska testas barfota. Har sett riktigt fin ut på slutet och kan chocka många spelare på lördag. 12 procent.

Det låter väldigt bra på flera norska kallblod i V75-4. Som bekant är det just dessa som brukar vinna när det är kallblodslopp i Sverige. Bäst kanske det låter på 15 Torpa Nicklas. Där får vi en procent. Vad händer!?

Tänk på att...

… vi har 50 miljoner att spela om på V75 den här lördagen då det är jackpott.

… det blir bajk och något form av helstängt huvudlag på 9 Viking Brodde (V75-2). Hästen står lite på tur för en seger. Eller i alla fall lite medflyt i loppen.

9 Snowstorm Hanover (V75-3) gör första starten för Daniel Redén. Man maxar direkt med bajk och barfota. Ska inte nonchaleras bakom mitt spikbud. 10 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

7 Järvinn S.K. (V75-4) såg riktigt tankad ut över mål senast mot bra hästar. Nu är spåret kanon och man har siktat mot det här loppet. Det blir vanlig vagn nu när det är voltstart, men hästen är kvick i voltstart och blir det inte ledningen, så blir det en fin position därframme. Resten löser Örjan Kihlström. Ser ut att bli fin procent. Bra jackpott-spik!

Miljonrensarna

1 Condior (V75-5) ser ut att bli bortglömd den här gången. Mumma, för nu ska tränare Robert Bergh köra med helstängt huvudlag och rycktussar för första gången. Dessutom så har han lättat träningen för hästen och tror att det ska slå väl ut över kort distans. Han siktar på spets och slut, jag tycker verkligen att förutsättningarna finns för att lyckas. Tio procent.

Jag gillar 9 Matadoren Eme (V75-7). Det kanske är ett lyxstreck, men till en procent så rensar det ruggigt skönt en miljonomgång som den här.

Tänk på att...

… V75 körs på Rättvikstravet på lördag.

… det är jackpott med 50 miljoner kronor till en ensam vinnare.

… min vinnare i V75-1 är 2 Sourire Frö som gör första starten för Ulrika Wällstedt. Barfota runt om har hästen gått bäst på. Dessutom helstängt huvudlag och nu får vi Erik Adielsson i sulkyn. Börjar nog med spik på den här. 13 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spiken

5 Milliondollarryhme (V75-3) har en bra uppgift på pappret i en ganska blek gulddivision. Han är startsnabb och jag är inne på att han hittar till ledningen efter en bit, därifrån borde han ha bra chans att leda runt om. Intressant med Erik Adielsson i sulkyn för första gången.

Miljonrensarna

11 The World is Mine (V75-1) hade ganska mycket sparat i finalen senast från ett tråkigt utgångsläge. Han är härdad i klassen och kommer bli bortglömd på grund av spåret, men i voltstart kan det lösa sig och jag blir inte förvånad om han skräller. Anmäld barfota runt om för första gången vilket är intressant. 12 procent.

4 Axel Ruda (V75-7) skodde tränaren fel senast och allt blev pannkaka. Det låter väldigt påställt från tränaren och man tror på en topprestation. Han är startsnabb och lär få en bra position, löser det sig är han med långt framme. Åtta procent.

Tänk på att...

8 Summit in Sight (V75-2) möter enklare motstånd än på slutet. Daniel Redéns stall har hittat en ny formtopp och trots tråkigt utgångsläge måste han räknas tidigt.

7 Järvinn S.K. (V75-4) har man siktat hit med och han hade krafter kvar senast efter en passiv styrning. Springspår är bra då han är kvick och skulle Örjan Kihlström hitta till ledningen kan det vara lösningen på loppet.

4 Perpetuate (V75-5) har visat hög kapacitet när han fungerar, men han står hårt inne i klassen. Man får hålla koll på procenten in mot spelstopp innan man tar ställning.

… Sommartravets final (V75-6) blev en sorglig historia det här året. Frågan är om 3 J.J.Stitch kan hålla undan 40 meter på 7 Pinto Bob, 9 Missle Hill och 10 Cyber Lane?


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


Christer ”Krukan” Eriksson:

Spikarna

Att Björn Goop är svårslagen i ledningen vet väl alla, därför tror jag hästarna på tillägg i V75-6 får oerhört svårt att komma ikapp 3 J.J.Stitch. Spikas till 23 procent

I V75-3 sitter samma kusk upp bakom 3 Nadal Broline. Tycker hästen sett klart bättre ut i de senaste två starterna och jag spikar till fina 27 procent

Miljonrensarna

Känslan är att Stall Mattias Djuse fått upp ångan. Jag tror på bra skrällchans i V75-1 med 10 Born Winner. Sju procent.

Omgångens största favorit i 4 Perpetuate startar i V75-5. Jag anser att det är stor galopprisk och samtliga hästar bakom kan skrälla.

Tänk på att...

… det är ett underbart svårlöst kallblodslopp (V75-4) med hästar utspridda på olika volter. Tack ATG.

… det har varit låg utdelning ett tag nu på de stora streckspelen, men det kan ändras när som helst, gärna på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Krukans Hjärta” på V75. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spiken

8 Summit in Sight (V75-2) är streckad på 22 procent just nu och spåret är bara oddshöjande. Spurtade bra senast som trea bakom vinnaren Admiral As som alla vet är en topphäst. Min spik står också perfekt inne på pengarna i denna silverdivision. Barfota runt om och amerikansk vagn. Spikar utan att blinka!

Miljonrensarna

6 Järvsö Elling (V75-4). Springspår och Magnus A Djuse och vi får åtta procent. Hoppas man kan lugga 1 Bol Brage på ledningen, då är mycket vunnet i detta kortlopp.

14 Bellfaks (V75-4). Jag nämner även detta kapabla kallblod som är given på kupongen till elva procent. Läget är lite trevande med 20 tillägg, men ska med på kapacitet. Kuskplus med Ulf Ohlsson.

7 Cyrano de B. (V75-7) är nedstruken till spår 5 vilket är kanon. Hästen är naturligt startsnabb och stark. Kusken Per Lennartsson har verkligen fina körhänder och jag hoppas man kan lugga favoriten 2 Frodo S. på ledningen, då är mycket vunnet. Se upp till 12 procent.

Tänk på att...

10 Cyber Lane (V75-6) är rätt favorit – men: 45 procent mot 9 Missle Hills 17 tycker jag är konstigt.

4 Perpetuate (V75-5) är streckad på höga 56 procent. En favorit i fara?


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Skrällkoll” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Rainmans Stora” på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

10 Cyber Lane (V75-6) var tvåa senast i Hugo Åbergs Memorial och det låter fortsatt uppåt från tränaren och kusken Johan Untersteiner. Jag tror han blir svår att stå emot och är en trolig vinnare av Sommartravets final. Spelprocenten blir hög men det spelar ingen roll.

5 Milliondollarrhyme (V75-3) borde har en vettig uppgift att ta hem gulddivisionen. Han är snabb ut och borde kunna köras till ledning i ett tidigt skede. Där ska han besegras och det tror jag inte händer. Erik Adielsson kör hästen för första gången vilket blir spännande. Toppchans men även här tråkig procent.

Miljonrensarna

10 Born Winner (V75-1) kan överraska till sju procent. Han har gjort det bra på slutet och hade en del krafter kvar senast på Sundbyholm. Stämmer det längs vägen kan han blåsa förbi allihop.

4 Axel Ruda (V75-7) låter det väldigt bra på från tränarhåll. Pär Ländin tror sin häst bara vinner, oavsett resa. Hästen siktas mot större fyraårsuppgifter men måste bevakas den här gången. Ett givet skrällstreck. Åtta procent.

Tänk på att...

… V75 med Sommartravets final (V75-6) på Rättvik är ett mycket populärt inslag på sommaren. I år har dalabanan fått ihop många toppnamn i flera avdelningar. Jag säger bara grattis till de lyckliga åskådarna som får tag i biljetter.

… omgången innehåller 26 miljoner extra i jackpott och en ensam vinnare kan ta hand om minst 50 miljoner kronor.

… Reijo Liljendahl är het som en potatis. Han skickar upp sin fyraårige valack 4 Perpetuate (V75-5). Maken till intryck senast och tränaren har en galen form på sina hästar.


V75-LIVE: Klockan 15.00 inleder vi liverapporteringen från V75 från Rättvik under lördagen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: V75-jackpott 50 miljoner. Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!