V86-tips

”Har vunnit på V75 – ett jättefynd i kväll”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 28 april på Åby och Solvalla • Här kan du rygga andelssystemen

Av: 

Trav365

Carl Johan Jepson tillsammans med Master Sea är ett skrälltips på V86 i kväll.

Foto: MIKAEL ROSENQUIST, MALIN ALBINSSON/TR BILD

TRAV

V86 på Åby och Solvalla står på kvällens meny.

Sportbladets travexperter har synat omgången med sina vassa spikförslag, miljonrensare och tänk på att...

– Min skräll har vunnit på V75 – ett jättefynd till under tio procent, säger Erik Pettersson.

– V86-spiken krossar allt på halvfart, säger Mattias Karlsson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på andelssystemen på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

MISSA INTE: V86-podden ”Spets & Slut” med Pettersson och Lipovac i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på V86-poddens system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer i kväll. [Extern länk]


Tre system med alla rätt

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade tre system i andelslaget in alla 8 rätt:

Laxssons Stora V86

Total vinst: 26 160 kronor

Vinst per andel: 2 616 kronor

Rainmans Stora

Total vinst: 26 742 kronor

Vinst per andel: 2 674 kronor

Marios Exclusive

Total vinst: 28 598 kronor

Vinst per andel: 2 859 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

V86-procenten är uppdaterade klockan 12.30, onsdagen den 28 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V86 i sista stund”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spiken

Spets och slut. Det är min tes för 6 Golden Guard (V86-6). Hästen har ruggigt bra form och såg strålande ut över upploppet senast och han kommer att springa fort i kväll. Jag tror att han tar sig förbi 4 Amornero Roc från start – då borde det vara bra chans!

Miljonrensarna

Tror att jag garderar Maestro Crowe (V86-1) i kväll och då streckar jag 1 Fabulous Ixi, bland andra. Hästen höll strålande från ledningen på Halmstad och nu siktar Schillström på favorit i repris. Skulle kunna gå! Tre procent.

2 Kate Baldwin (V86-2) har jag jagat på sistone. Det låter fortsatt bra från tränarhåll och spåret är bra. Dessutom lättning i balansen. Jag kliver inte av tåget – än… Sex procent.

8 Master Sea (V86-5) är bra och har vunnit på V75. I kväll går han ner i klass och körs av Jepson. Vi får under tio procent. Ett jättefynd!

Tänk på att...

… Solvalla och Åby delar på kvällens V86-race.

… jättefavoriten 7 Maestro Crowe (V86-1) är behandlad efter senast. Kanske fattas lite form? I kväll utrustas han med ett halvstängt norskt huvudlag för första gången hos Johan Untersteiner.

… Peter Arnqvist låter väldigt nöjd med 1 Barbaro As (V86-5). Man lättar hästen, siktar på ledningen och har haft det här loppet som mål en längre tid. Leder länge.

7 Tabasco C.D. (V86-7) är en riktigt bra häst. Lättning i kväll och någon form av stängt huvudlag. Spåret är illa, men hästen kan flytta på sig.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spiken

9 Borboletta (V86-2) kommer med fyra raka segrar och tre av dem är från ledningen och senast från rygg på ledaren. Rapporterna är starka från stallet och det är en häst som jag tror kommer tjäna fina pengar under sommaren. Voltstart löser Björn Goop och jag tror hon är bäst oavsett position.

1 Easy Cash (V86-3) har tagit ett kliv till hos Robert Bergh och sett riktigt fin ut. Senast fick han stryk av en bra häst men kusken körde passivt och han får godkänt. Han är startsnabb och jag tror Robert hittar till ledningen och sedan ska han ha bra chans att spåra runt om.

Miljonrensarna

7 Center Bus (V86-4) har gett Stefan Melander många gråa hårstrån men det är en häst som är ganska bra. Spännande ändringar på gång med jänkarvagn och barfota runt om, skulle han släppa till lite och ändringarna slår väl ut då kan han skrälla. Fem procent.

11 Gravity Pace (V86-5) har mött ganska tufft motstånd på slutet och gjort det bra. Man är optimister från stallet och får han sin resa tror jag han kan överraska till tio procent.

Tänk på att...

… Alessandro Gocciadoros hästar förmodligen kommer bli favoriter i alla loppen på Solvalla, fina hästar som har bra chans men några blir lite väl berodda.

7 Maestro Crowe (V86-1) har stor respekt med sig och vinner förmodligen loppet, dock ska man ta med sig att 1 Fabulous Ixi vill köras i ledningen och försöka ge favoriten en match.

2 Västerbo Lexington (V86-7) är mycket startsnabb och har två nyttiga lopp i kroppen, ska passas tidigt. Även 7 Tabasco C.D. i samma lopp är en högkapabel häst som ska räknas mycket tidigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86 i kväll. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spiken

Jag var ett tag inne på att gardera, men vid närmare koll kom jag fram till att det är lönlöst. 7 Maestro Crowe (V86-1) är för bra för det här motståndet. Det snackas om att det ska tävlas mot honom. Och? Han krossar ju allt – på halvfart. Spikar och bläddrar vidare.

Miljonrensarna

Det har varit form på 7 Digital Literacy (V86-2) länge nu. Det är tufft motstånd i kväll, men form slår som bekant klass och får bara Kontio iväg henne från springspåret kan det bli okej. Jag spelar inte utan den här skrällen i kväll. Tre procent.

7 Center Bus (V86-4) kommer att tävla barfota runt om och med jänkarvagn. Intressanta ändringar, på en grundkapabel häst. Fem procent.

5 The Lucky One (V86-6) har toppform, körs av en toppkusk och ska gå barfota runt om. Låg procent.

Tänk på att...

… omgången saxas mellan Solvalla och Åby. Min favoritkomb!

… Anders Schillström vill köra 1 Fabulous Ixi (V86-1) i ledning och tänker inte släppa till jättefavoriten, 7 Maestro Crowe. Så går snacket på förhand i alla fall.

… Alessandro Gocciadoro har flera starthästar i kväll. Många är svårbedömda. Men 6 Cash Maker (V86-8) har vi fått se en gång på svensk mark. Den är riktigt bra!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Kommer i V86-3 där Stall Bergh meddelar toppform på sin femårige hingst efter Ready Cash: 1 Easy Cash. Senast fick man stryk av en bra häst som stod 20 meter framför från start, men intrycket över mål var fint och Örjan körde snällt till en andraplats. Tätare starter nu (vecka-vecka), ”Bergharn” själv hoppar upp i sulkyn och det känns som att hans plan är att leda det här loppet runt om.

Skulle han bomma spets finns stretchen att tillgå på Åby och skulle han mot förmodan hamna ännu längre bak så är det bara åtta hästar i fältet och chansen att ekipaget hittar ut känns stor. Stor vinstchans oavsett och jag tvekar inte att hamra in spiken i ett i övrigt ganska öppet lopp.

Miljonrensarna

8 Master Sea (V86-5) härdades en del i tuffa gäng förra året och knep bland annat en seger på V75. Nu har han två lopp i kroppen efter vinterträning och intrycket senast var positivt när han hängde med till en tredjeplats i snabb avslutning. Jepson upp känns intressant och jag blir inte alls förvånad om han smäller till i det här loppet. Stallet låter dessutom uppåt. Jättevarning. Åtta procent.

Väljer man att gardera omgångens megalampa (7 Maestro Crowe) i den inledande avdelningen finns det ett gäng fina drag bakom. Ett är 5 Cayucos som svarade för en fin prestation senast, hängandes i tredjespår utan rygg halva loppet och han höll starkt till en fjärdeplats. Formen är bra och gör favoriten bort sig så kan det vara en jätteskräll. Två procent.

Tänk på att...

... 7 Maestro Crowe (V86-1) är extremt kapabel, men inte helt att lita på. Även om han vunnit med galopp tidigare så är det snabbare banor nu på våren och att runda fält efter galopp är svårare så här års. Kan bli sårbar vid minsta felsteg.

... 2 Kate Baldwin (V86-2) har två lopp i Sybille Tinters regi, men har inte fått utdelning ännu. Bättre läge nu, man rycker framskorna och det kan vara dags. Passas. Sex procent.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets V86-intervjuer med Mario Lipovac i kväll. [Extern länk]


Joakim ”Rainman” Rosenhed:

Spikarna

5 Balla You S.M. (V86-4) fastnade jag för där tränaren Alessandro Gocciadoro selar ut en hel drös av pållar i kväll. Jag tycker loppet håller låg klass och jag litar på att kusken Björn Goop löser denna uppgift oavsett position. Barfota runt om och en bike åker på. 53 procent är ändå okej, jag tror hon vinner vartannat lopp. Rätt favorit.

Miljonrensarna

1 Fabulous Ixi (V86-1) har tränaren/kusken Anders Schillström aviserat att man vill köra i ledningen från start till mål. Gillar offensiva upplägg! Favoriten 7 Maestro Crowe är en segermaskin men till 72 procent måste man höja på ögonbrynen. Hästen är överkapabel för denna klass men kan galoppera lite när som helst. Kanske händer det i kväll? Jag provar syna. Tre procent.

8 Master Sea (V86-5) avslutade med en pigg spurt senast. Kusken Carl Johan Jepson löser spår 5 i volt utan problem. Loppet är inte av det blodigaste laget och är en befogad skräll till åtta procent.

11 Gravity Pace (V86-5) avslutade bra senast från innerspår. Tio procent i detta öppna lopp så ska hästen med på kupongen. Går som senast med skor runt om och vanlig vagn. Hoppas kusken Kevin Oscarsson kan ge hästen en perfekt smygresa – då går ingen säker över upploppet.

7 Tabasco C.D. (V86-7) gjorde en årsdebut senast som var kanon och gick med full spänst över mål. Tycker strecken ligger totalt fel i detta lopp. En klasshäst som visade fin kapacitet under fjolåret. En liten ändring med barfota bak i kväll, som är hästens optimala balans, mot skor i årsdebuten. Jag litar på att kusken Kaj Widell är offensiv och inte backar från start. 16 procent mot favoritens 40.

Tänk på att...

... jag inte hoppas att Alessandro Gocciadoro gör rent hus i kväll – då är det risk för låg utdelning.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Skrällkoll på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Rainmans Exklusiv på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här hittar du alla andelssystem i kväll på V86. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V86 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V86-tips

V86-tips

V86

Trav

Hästar