V75

Vann 20 miljoner på V75 - berättade i tv

Av: 

Erik Pettersson

TRAV

Tommy Hansson, 65, från Hammarstrand slängde ihop ett V75-system för 108 kronor på några minuter.

Samtidigt som han hjälpte sin dotter flytta följde han loppen på text-tv i sin telefon – när dramatiken var över hade han vunnit 20,8 miljoner kronor.

– Det var ganska häftigt att gå in på ATG-kontot och se vad som stod där, om vi säger så, sa han i tv-sändningen från V64 under söndagen.

Endast två system lyckades pricka in sju rätt under lördagens jackpott-omgång, med 40 miljoner till en ensam vinnare, i Skellefteå.

Det ena systemet var inlämnat via ATG Tillsammans, där ett kompisgäng från Eskilstuna fick drygt 21 miljoner kronor att dela på.

”Mår alldeles utmärkt”

Det andra systemet var inlämnat av travintresserade Tommy Hansson, 65, från Hammarstrand i Jämtland.

I tv-sändningen från V64 under söndagen var han med via telefon och berättade hur han gjorde för att ta hem 20,8 miljoner kronor på travspelet.

– Man måste väl säga att man mår alldeles utmärkt, sa han.

Tommy var på plats i Stockholm under lördagen och hjälpte sin dotter som precis flyttat.

– Då såg jag ju att det var bara några minuter till travet skulle börja. Så jag sa att jag skulle försöka kasta ihop ett system här lite snabbt. Jag hade inte sett några tips eller någonting, så jag tog bara och plockade upp loppen. Jag tog favoriten i varje lopp och sen i första loppet, jag såg ju att det var väldigt skitigt däruppe och jag såg att en Love You-häst var med där, så det borde passa ganska bra, så jag tog ju den som outsider.

Knepet: Så fick han med superskrällarna

Hästen Tommy fick med på endast två streck (!) var 90-oddsaren, Loving You Deeply, som var streckad till 0,3 procent på V75.

– Ja, det var tack vare det. Jag såg att det var en Love You-häst, den tog jag som outsider, sa vinnaren i tv.

I V75–4 var det dags för en ny superskräll på V75-spelet. 7 El Muro B.R. och John Östman chockade de flesta då ekipaget vann till dryga 50 gånger pengarna.

– John Östman körde den och då har jag ju konstaterat att emellanåt så brukar John Östman vinna med hästar han aldrig har kört förut. Så därför kom han med.

Nybrink: Är det så här du brukar spela? 

– I vanliga fall brukar jag sitta och titta i travtips och grejer, då brukar jag inte tänka så här, men nu hade jag ju bara någon minuter på mig.

När Ove A Lindqvist vann V75–7 med outsidern 8 Voulez Vous var succén ett faktum. Men det visste inte Tommy då, det beskedet fick han från sin bror i telefon.

– Nämen vad fan, det är du som har 7 rätt och vunnit 20 miljoner, sa han till mig.

”Såg inget av loppen”

Anledningen till att Tommy inte visste? Han följde loppen pö om pö på text-tv i sin telefon, samtidigt som han ”stökade” i sin dotters lägenhet.

– Jag såg inget av loppen, jag har sett dom i dag. Det var skönare, ha ha.

Hur han reagerade efter supervinsten:

– Det var ganska häftigt att gå in på ATG-kontot och se vad som stod där, om vi säger så.  

65-åringen firade det ofattbara med att gå på Ledin på Cirkus.

–  Så det kändes bra att sitta där och fira och se på han.

För pengarna blir det en ny bil, bland annat.

– Jag har tre barn och sex barnbarn, så det lär väl ska delas ut pengar lite till höger och vänster. Vi är sju syskon, dom lär väl också komma och undra om de kan få en slant.

Sedan väntar en fastighetsinvestering på sydligare breddgrader, närmare bestämt på franska rivierian.

– Jag tittade i fönstren på en lägenhet, man är alltid lika sugen på en lägenhet där. Så jag sa det i går att nu, nu blir det nog en lägenhet därnere. Jag brukar vara i Cannes eller Nice och glida iväg till Moanco emellanåt och ta en middag. 

Publisert:

LÄS VIDARE

Vann 21 miljoner på V75 - tackar sin bror

TV: Här berättar Tommy om 20-miljonersvinsten OBS: Extern länk

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75

ATG

Spel