Vann 30 000 på V75 – avslöjar sina drag

TRAV

Sportbladets spelexperter gör succé – nu bjuder de på tips till helgens jackpott

Foto: ALN
Micke Nybrink, Bosse Lundkvist och Lars Thornberg bjuder på tips och system till helgens jackpott. 52 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare med alla rätt.

Förra veckan gjorde de succé på V75 och spelade in 30 000 kronor tillsammans.

Nu bjuder Sportbladets experter på sina bästa tips och drag till helgens jackpott då 52 miljoner ligger i potten.

– Jag tror det blir en riktigt svår omgång, säger Bosse Lundkvist, expert i Sportbladets Miljonklubb.

Förra veckans V75-omgång på Halmstad slutade med flera vinster för Sportbladets spelexperter. Micke Nybrink satte sju rätt och spelade in 10 786 kronor. Dessutom satte Miljonklubbens Bosse Lundkvist och Lars Thornberg alla rätt och vann strax över 10 000 kronor var.

Till helgens jackpott då 52 miljoner kronor ligger i potten har de laddat om och Bosse Lundkvist tror på rejäl utdelningen för V75-spelarna på lördag.

Favoriter i fara

Han menar att Stig H Johanssons favoriter kan svika på V75.

– Jag tror på en riktigt svår omgång. Stig H Johanssons hästar Staro Dixieland och och Steel Pepper har perfekta utgångslägen och Erik Adielsson som kusk, men ingen av hästarna är säkra på benen. Staro Dixielands resultatrad ser ut som ett dataprogram även hästen hade ett svårt läge sist. Jag blir inte förvånad om hästarna vinner, men jag kommer att gardera i alla fall Staro Dixieland.

I stoloppet på V75 tror han att Leif Witasps häst vinner.

– Jag tror en hel del på Turbos Cherie i V75-7. Hon blev nedstruken ett spår och såg smällfin ut på Bergsåker efter galopp. Jag tycker att hon är helt bortglömd.

Bergh chockar spelarna

Omgångens skrällkusk tror han är Bergsåkers Robert Bergh.

– En favorit i fara är Aggas Dyring i V75-3. Där tror jag mer på Vekas Pride, Rob Laigar och en som är ruggigt bortglömd är Robert Berghs Ted Blågul. Han är nedstruken ett spår och jag tror att han kan bomba till spets. Bergh har även en luring i V75-5, Västerbo Voyage. Hästen är i ordningsställd, så jag tror att Robert Bergh kan agera skrällkusk i omgången.

Vänta med att spela

Hans bästa tips till V75-spelarna är att vänta in i sista stund med att lämna in sitt system.

– Den här årstiden då ska man avvakta länge när det gäller banor och balans. Vissa kuskar säger att det inte spelar någon roll, men det spelar en ruggig roll just den här årstiden. Om de kan köra barfota eller inte. Jag kollar alltid vädret hela tiden, om det blir nederbörd eller perfekta förhållanden. Hela veckan har de sagt att det ska bli bra bana, men jag såg vädret i morse att det kan komma nederbörd och blåsa mycket och Mantorp låg precis på gränsen. Vädret är viktigt, speciellt på V75 där det är små marginaler, bra lopp och jämna ekipage, säger han.

Här nedan hittar du Miljonklubbens tips och system och Micke Nybrinks V75-krönika med system.