– Inte svårare än att gå på toaletten

TRAV

Det var rekordskrällar på V64 under onsdagskvällen.

Värst av dem alla vara Åke Sundberg och Florida Wind som vann till 217 gånger pengarna.

– Får man köra såna här hästar är det inte svårare än att gå på toaletten på morgonen, sa segerkusken i vinnarcirkeln.

53,06 – 7,75 – 38,07 – 217,07.  Där har ni oddsen på de fyra första vinnarna på V64-spelet under onsdagskvällen. Det var rekordskrällar- och rekordsvårt för spelarna på Solvalla. Efter fyra avdelningar var det inget av de 635 296 inlämnade systemen som hade chans på sex rätt. Enligt ATG har detta aldrig inträffat tidigare.

”Riktigt kul”

Den största skrällen stod Åke Sundberg och Florida Wind för i V64-4. De spurtade hem loppet, till synes enkelt till det otroliga vinnaroddset 217 gånger. Efter loppet var det en mycket glad och nöjd segerkusk i vinnarcirkeln.

– Får man köra såna här hästar är det inte svårare än att gå på toaletten på morgonen. Han har varit bra, men han har inte tagit i någonting. Han har fått lite vila och det gjorde susen. Han går till slut, jag hade hur mycket som helst i tömmarna. Jag minns inte när jag vann på Solvalla senast. Det var riktigt kul. Det är bara att åka med och styra ut på upploppet. Det värmer väl och pengar är väl välkomna också, sa Sundberg.

Nybrink: ”Fattar ingenting”

I TV4-studion stod Micke Nybrink och ruskade på huvudet åt den svåra omgången.

– Vi fattar ingenting. Det är rekordsvårt. Har det varit så här svårt någon gång, frågade sig spelexperten.

Endast en favorit vann under kvällen. Det betyder att det blir superjackpott nästa vecka på V64. En ensam vinnare kan då ta hem hela 20 miljoner kronor. Utdelningen på fem rätt blev höga 417 198 kronor. Fyra rätt belönades med 3 985 kronor.