Sveriges hetaste tips-tv slog till igen: ”Kul!”

Experten rätt ute i VARJE lopp – prickade in 7 rätt

avDaniel Söderbäck

Sportbladets tipssuccé på travet fortsätter.

Den här gången var det Erik Petterssons system i tipstv-sändningen inför V75 som satt klockrent.

– Jag var rätt ute i varje V75-lopp och det är inte så ofta det inträffar. Det hade ju gärna fått skrälla lite mer, men man ska inte klaga, säger Erik Pettersson vars spelförslag betalade tillbaka 18 200 kronor.

Varje vecka serverar Sportbladets travexperter het information till spelarna och ambitionen är att vara vinnande på spel.

Den senaste tiden har våra experter levererat i olika forum och på blandade spelformer men en sak är säker: samtliga har toppform.

Senaste i raden att visa framfötterna är experten Erik Pettersson som i fredagens V75-tv lanserade ett spelförslag som satt klockrent och inbringade 18 200 kronor.

Pettersson bjöd på tre spikförslag - som samtliga vann lätt.

1 Globalsatisfaction (V75–1)

”Jag tror det blir spel mot ett mål om bara Uffe hittar ut. Med tanke på att det är ett så dåligt lopp så tycker jag att man ska inleda med spik på favoriten, det är inte så mycket att snacka om”.

11 Staro Ivy League (V75–4)

”Jag tror att Staro Ivy League har en toppchans att vinna det här loppet och till rådande procent måste det ju vara en toppspik”.

2 Lightningsky (V75–5)

”Lightningsky var väldigt, väldigt bra senast. Jag tror att Reijo har preparerat ordentligt för att ta årets första V75-seger och han har en väldigt bra chans. Jag tror att Ulf Ohlsson får det här loppet kört i halsen”.

Dessutom var han inne på att Olle Rols även det kunde vara ett bra singelstreck:

”Man måste ha honom som förstahäst och det är en tänkbar spik”.

Omgångens största favorit, Zenit Brick, ratades med motivationen:

”Det låter lite konstigt och det trodde man väl kanske inte att man skulle säga, men jag tycker att det är ett kuskminus, just i det här specifika fallet, att det inte är Björn Goop som kör, för Goop har fått en extra snurr på Zenit Brick. Örjan Kihlström har haft en sämre period nu under vintern och jag tycker inte alls att han har fått det att flyta lika bra som han brukar få. Jag tycker att man ska gå emot Zenit Brick den här gången. 80 procent är ju otroligt mycket. Jag garderar och tar med främst 9 On Track Piraten.”

”Man känner sig ostoppbar”

– Allt stämde verkligen, i varje lopp, och det är inte ofta det inträffar på V75. När det sker så känner man sig verkligen ostoppbar och det är skön känsla. Det hade gärna fått skrälla lite mer i de loppen som jag hade garderat, för man vet att så här rätt ute på V75 är man inte varje vecka, så det gäller att vinstmaximera vid de tillfällena. Nu blev det inte så, men man ska inte gnälla. Jag hoppas att det var några som kunde ta hjälp av mina tips och vann en slant i helgen. Det är alltid kul att hjälpa folk att vinna pengar, säger Erik Pettersson efter helgens tipssuccé.

Wangles nya vinstsuccé

För några veckor sedan slog Carl Wangle till och spelade in 1,9 miljoner kronor på V75. I fredagens sändning lanserade även han att Globalsatisfaction var omgångens bästa spik. Och Wangle visade fortsatt toppform på ATG:s andelssajt Tillsammans då han återigen spelade in stora pengar, totalt spelade han in knappt 300 000 kronor på två olika system.

MISSA INTE: På fredag vid lunchtid kommer V75-tv ut inför lördagens jackpott-omgång på Momarken i Norge.

– Vi lovar att gräva efter nya fina drag, hälsar Erik Pettersson och Carl Wangle.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75