Stefan Hultman: ”Jag vill varna starkt”

1 av 2 | Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Stefan Hultman
TRAV

Tv-profilen och den tidigare stjärntränaren Stefan Hultman gjorde succé på V86 förra onsdagen.

Det när han spelade in över 300 000 kronor.
Nu hoppas han på repris i kväll.

– Jag tycker det ser roligt ut i kväll, och jag tror det kan smälla lite, säger han.

Han har vunnit i stort sett alla storlopp man kan som travtränare.

Efter sin sjukdom har Stefan Hultman, mannen bakom bland andra superhästen Maharajah, sadlat om till sport- och spelexpert, bland annat i travets egen tv-kanal ATG Live.

Sedan en tid tillbaka gör han också andelssystem via ATG Tillsammans – och där gör han succé.

Så sent som förra onsdagen satte Stefan Hultman full pott och spelade in över 300 000 kronor.

– Det är mycket pengar och det betyder jättemycket för mig personligen, att kunna skriva ett system som går in och ger så mycket pengar, det här kommer jag leva på ett tag, sa han till Trav365 förra veckan.

Nu siktar Hultman på repris.

”Detta är mina två spikar”

I kväll avgörs V86-tävlingarna på Solvalla i Stockholm och på Jägersro i Malmö, och Hultman tycker det är en intressant V86-omgång.

– Det ser roligt ut i kväll och jag tror det kan smälla lite, säger han och fortsätter:

– En häst som jag vill varna starkt för är 3 Il Diablo (V86-2) som gör debut för Robert Bergh, att Bergh åker upp till Solvalla och debuterar honom när han kommer från Stig H Johansson, det tyder på att han vill visa upp hästen i bra skick. Det kanske inte är någon spik, men den ska med på kupongen.

Spikar, det hittar Hultman i andra V86-avdelningar.

– Jag är lite inne på, och kommer nog att spika, 1 Serengeti (V86-5). Jag vet att favoriten 4 Alpha Peak är en bra häst, men jag tror Serengeti håller ledningen och då ska Alpha Peak slå den utvändigt och det är inte så lätt, och jag gillar Christoffer Eriksson som jag tycker är en vass kusk. Sedan kommer jag att spika 5 Västerbo Grosbois (V86-8), favoriten 8 Titan Brodde är bra men får Västerbo Grosbois, som håller kuslig form, ledningen så ska Titan Brodde fram från sitt åttondespår och slå den över kort distans, säger Stefan Hultman och avslutar:

– Detta är mina två spikar i kväll och jag tror det kan bli pengar i kväll, jag gillar V86 för det behövs inte så mycket för att det ska bli utdelning och du kan spika två halvfavoriter och ändå få bra betalt. 

Här är de fem högsta V86-vinsterna 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

ATG

Solvalla

Spel