Stjärnan skadad: Det ser mörkt ut

TRAV

Han var en av landets mest lovande travhästar.

Nu kan karriären vara över för superlöftet Never Again.

– Jag tror inte att det kommer fungera, han har samma skada som From Above hade, säger Stefan Hultman.

Foto: Never Again är allvarligt skadad. Nu kan karriären vara över.

Never Again, sex år, inledde sin karriär på ett strålande sätt och sprang som tre- och fyraåring in över 1,2 miljoner kronor och vann åtta lopp. Hästen var favoritspelad i Derbyt efter en imponerande försöksseger, och i finalen blev det en hedrande tredjeplats för stjärnan. I slutet av 2010 och i början av 2011 tävlade hästen framgångsrikt, och tog två raka segrar. Men efter V75-segern på Färjestad i januari förra året blev hästen allvarligt skadad – och nu är karriären med största sannolikhet över. Hästen får för tillfället bara vattenträning, och Stefan Hultman berättar mer om hästens tillstånd.

– Det är en dålig prognos för honom, jag tror inte att det kommer fungera. Han har samma allvarliga skada som From Above, och det är otroligt synd för det är en fantastiskt fin häst. Han har blivit opererad flera gånger och det ser mörkt ut, men vi hoppas, säger Stefan Hultman till Trav365.

En annan häst som travpubliken saknar är One Too Many, hur är läget med honom?

– Han ser däremot jävligt fin ut! Han kommer starta i höst och jag har goda förhoppningar om att det ska bli en elithäst. Vi fick ingen riktig snurr på honom i vintras, men vi hittade inte vad som var felet först men efter ett tag kom jag på orsaken. Nu har han fått vila ut ordentligt och det gäller att ha tålamod med honom. Jag tror på den hästen, säger Stefan Hultman.