Heiskanen och Stall Denco är sams igen

Av: Christoffer Wickman

Publicerad:
Bernd Denberger och Veijo Heiskanen har löst sina problem – och Heiskanen ska börja köra Stall Dencos hästar i lopp igen
Foto: Kanal75
Bernd Denberger och Veijo Heiskanen har löst sina problem – och Heiskanen ska börja köra Stall Dencos hästar i lopp igen

Efter det uppmärksammade bråket.

Nu ska Veijo Heiskanen köra lopp åt Stall Denco igen.

– Vi hade möte under onsdagen och vi har kommit överens, det känns jätteskönt, säger Veijo Heiskanen till Trav365.

Det var i början av 2015 som nyheten slog ned som en bomb i trav-Sverige.

Trots miljonsuccén under 2014 med över tio miljoner kronor i inkörda prispengar petades Veijo Heiskanen som kusk och ansvarig tränare till Stall Dencos hästar.

Men nu är den uppmärksammade fejden mellan proffstränaren Veijo Heiskanen och storhästägaren Bernd Denberger löst.

”Har varit riktigt jobbigt”

– Vi har kommit överens, vi hade möte under onsdagen och när det passar mig så kommer jag köra Stall Dencos hästar i lopp. Jag har många egna hästar, men när det passar mig så kör jag åt dom, säger Veijo Heiskanen till Trav365.

Hur känns det här Veijo?

– Det har varit riktigt jobbigt för mig det här, och för honom också, men speciellt för mig. Det känns jätteskönt så klart. Det var ett jätteviktigt möte vi hade under onsdagen, vi kom båda överens och nu tar vi nya tag.

”Nu ser vi framåt”

Vem var det som tog initiativet till att träffas?

– Vi skulle haft möte för åtta månader sedan, men det var först nu det blev av. Men, nu pratar vi inte om gammalt utan nu ser vi framåt istället.

Kommer du också börja träna Stall Dencos hästar igen?

– Nej, jag ska inte vara med och träna hästarna, utan jag ska köra hästarna i lopp när det passar mig. Allting mellan mig och Bernd är löst, och jag är både lättad och glad. Det känns väldigt bra att det löst sig mellan oss, säger Veijo Heiskanen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN