Trav

Frank Andersson i nytt TV4-program

Av: 

Minimedia

Michael Carlsson

TRAV

Brottarlegendaren Frank Andersson är klar för ett nytt travprogram i TV4.

Tillsammans med Johan Edlund, Gert Fylking, Björn Goop och Lutfi Kolgjini programleder han en ny talkshow i TV4.

– Det ska bli jäkligt kul. Jag har mycket att berätta om mitt liv som spelare, säger Frank Andersson till Trav365.

Inom en snar framtid kommer han att göra entré i tv-rutan. Det blir i programmet Vinnare V65 som kommer att få en helt ny programpunkt. Varje söndag kommer det att innehålla ett debattprogram med en färgstark panel.

– Hela söndagsprogrammet kommer att göras om. Det här debattinslaget är en del av förändringen, säger Jörgen Cavelind, projektledare på OTW som ansvarar för Vinnare V65.

– Debattprogrammet går just nu under arbetsnamnet ”Hemma hos Johan”. En panel kommer att sitta i Johan Edlunds vardagsrum och diskutera olika ämnen inom travet. Det ska vara som ett vanligt normalt samtal och inte så uppstyrt som det kan bli i en studiomiljö.

Vilka profiler kommer att vara med?

– Johan Edlund är den som ska föra samtalet och förutom han kommer det att vara sex olika personer, varav fyra åt gången.

– Panelen kommer att bestå av Frank Andersson, Gert Fylking, Björn Goop, Lutfi Kolgjini, Malin Löfgren och Henrik Ingvarsson från Travronden.

När blir det premiär?

– Det är inte riktigt klart ännu. Vi ska spela in första programmet nu på onsdag. Troligtvis sänds första inslaget i slutet av februari eller i början av mars. Vi kommer att spela in cirka tio minuter men sedan klipps det ner och hur långt det blir vet jag inte ännu.

– Jag tror att programmet kommer att sticka ut rejält. Vi har ju flera personer med som inte är rädda att säga vad de tycker, säger Jörgen Cavelind.

”Många åsiktsladdade ämnen”

Frank Andersson är lyrisk över den nya programpunkten. Den förre världsmästaren i brottning är en hängiven travfantast. Numera är han även hästägare och deläger treårige Red Hot Dynamite i träning hos Timo Nurmos.

– Jag har varit travintresserad och spelat regelbundet sedan 1977. Det finns mycket att berätta och det ska bli kul att få göra tv. Jag kan också säga att jag aldrig har varit bättre spelare än nu, säger Frank Andersson och skrattar.

Förutom brottarlegendaren kommer bland annat Björn Goop att medverka. Han ser fram emot det nya programmet med tillförsikt.

– Det känns som ett intressant och annorlunda program. Vi ska sitta och prata under avslappnande former. Vi kommer att ta upp aktuella ämnen som är åsiktsladdade, säger Björn Goop.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!