Han hjälpte läsarna att vinna 378 000 kr

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladets expert Per Nicklasson om V75-vinsten – här ger han sina tips

Han hjälpte läsarna att vinna 378 260 kronor på V75 förra veckan.

Nu hoppas Sportbladets Per Nicklasson på ny tipssuccé och avslöjar sitt bästa miljondrag till helgens V75.

– Jag har fått för mig att Marshland kan vinna Årjängs Stora Sprinterlopp, säger han.

Sportbladets tipsexpert Per Nicklasson gjorde succé på V75 förra veckan. På det stora systemet för 1 440 kronor  blev det alla rätt och han satte sina spikar Storm Forever (streckad på 23 procent av kupongerna) och Lass Inspiration (streckad på 40 procent av kupongerna).

Läsare som tog rygg och spelade V75 är nu 378 260  kronor rikare. Efter succén har både vänner och läsare hört av sig. Många trodde att han vunnit även själv, men tyvärr spelade han en annan rad.

– Några läsare har hört av sig och gratulerat och det är förstås roligt. Men mest är det vänner och bekanta som hört av sig, övertygade om att jag satte sjuan själv. Vilket jag ju inte gjorde. Jag spelade ett rätt så stort system –ihop med några vänner men vi spikade Intruder Kronos i V75-avslutningen. Vi tyckte, baserat på streckprocenten, att det var en rolig idé – då, säger han.

Svår omgång

Han tycker att lördagens omgång på Årjäng ser svår ut och det kan sluta med stora pengar för V75-spelarna.

– Jag tycker att den är lurig. Det blir nog bra betalt för den som hittar alla sju rätt. Svårigheten i omgången är att hitta gångbara spikar och när man tittar på streckprocenten

verkar det gälla generellt för spelarkåren – förutom Mel Odin i V75-4 finns det inga klara favoriter, menar han.

Han har hittat två bra miljondrag som han bjuder läsarna på.

– Jag har fått för mig att Marshland kan vinna Årjängs Stora Sprinterlopp, V75-3 med lite tur på vägen.

Trots bakspår kan det lösa sig rätt så bra för Elle Fabulous i V75-5. Hon är nog inte sämre än någon annan och är intressant som streckad på mindre än var tionde kupong.

Hur ska man göra för att vinna på V75?

– Man ska ha tur! Alltså, det underlättar ju givetvis mycket om man är påläst men jag tror inte att någon spelare som vunnit stora pengar på V75 kan hävda att han eller hon gjort det enbart genom att vara påläst och skicklig. Utan tur når man inte ända fram. Problemet är att tur inte är något man kan påverka, det bara inträffar. Det svåraste av det man själv kan påverka är att våga stå fast vid sina egna idéer när informationen strömmar in under veckan. Man ska helt enkelt ha så bra självförtroende att man är övertygad om att man kan mer än alla andra, och det är inte lätt, säger Per Nicklasson.

Madeleine Brohlin, Minimedia

Publicerad: