Kändisarna: Hästen som fixar miljoner

Foto: Carolina Byrmo/Kanal 75
Patric Skoglund, Åsa Elmroth, Mohammed Malla, Frank Andersson och Björn Ranelid bjuder på tips till V75.
TRAV

Jackpott på V75 och 52 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Då avslöjar kändisarna och experterna hur de spelar.

Här är deras bästa tips till jackpotten.

Mohammed Malla, expert i TV4

– Jag tror jättemycket på Grappa Akema (V75-5). Det är inte lätt att ta in 20 meter på kort distans hon kan sitta i spets tidigt. Hon har gjort rejäla lopp barfota runt om och jag spikar på mina system.

Göran Borgås, expert i TV4

– Jag tror på Global Lexicon i V75-3. Det är andra starten för Åke Svanstedt. Hästen fick ett avvaktande lopp i debuten och borde ha gått framåt efter det. De pratar om barfota så det här låter jättespännande.

Bert-Åke Varg, skådespelare

– Jag tror på Midnight Passion (V75-4). Hästen ser ut att ha bra form, han har vunnit flera lopp på slutet. Dessutom har han en bra kusk och ett bra spår. Jag chansar och spikar honom.

– Sedan har jag även fastnat lite för Spot Over (V75-7). Hon har varit tvåa i V75 två gånger i rad och nu kan det vara dags för seger.

Frank Andersson, brottarlegendar och aktuell med Let´s Dance

– Indigo Broline (V75-1) är mitt jackpottdrag. Svanstedt lär vara lyrisk om hästen som har varit kanonfin i två raka segrar. Han vann okörd senast och jag tar tjuren vid hornen och spikar.

Björn Ranelid, författare och aktuell med Let´s Dance

– Jag tror att Naimi (V75-7) kan vara en rolig skräll. Jag har läst mig till att hästen har varit bra på slutet och tränaren tror att hon kan vinna. Det är mitt drag i omgången.

Patric Skoglund, expert i TV4

– Spot Over (V75-7) kommer jag spika. Hon har visat kanonform på sistone och utvecklats i Svanstedts träning. Jag hoppas att hon kan gå barfota igen, då tror jag hon har jättechans att speeda hem loppet. Jag fattar inte att hon är så lågt tippad på flera ställen.

Leif ”Loket” Olsson, hästägare och tv-profil

– Jag har inte kollat så mycket men jag tror att min häst Rob Laigar (V75-3) kan vinna. Han har gått jättebra hos Tommy Zackrisson och är startsnabb från spår ett.

Kristofer Axén, V75-miljonär

– Spot Over (V75-7) har gått bra på slutet och spurtat fint. Det borde kunna lösa sig härifrån och med rätt resa tror jag att hon vinner. Global Lexicon (V75-3) har lopp i kroppen och kanske tävlar barfota runt om. Kan bli spets, känns jätteintressant.

Åsa Elmroth, reporter i TV4

– Med tanke på att 3 Aloe Vera i V75-7 kan leda länge är hon just nu oväntat lite streckad.