Trav

Nya satsningen: ”Det här ska väcka åsikter”

Av: 

Minimedia

Madeleine Brohlin

Erik Pettersson

TRAV

”Barfota Runt Om” är radioprogrammet om trav.

Nya satsningen har premiär nästa fredag.

– Man kommer förvånas av vissa saker och det här ska väcka åsikter, säger Andreas Martinelle, redaktör på Kanal 75 som producerar programmet.

Tv-program om- och kring travets värld finns det massor av. Men den nya satsningen ”Barfota Runt Om” är något annat. Nämligen ett radioprogram.

– Programmet är inför V75, det är ett lite skruvat program. Det är ett radio-program och självklart kommer det bli V75 och travsnack. Vi kommer att ha sista snacket från V75-tränarna som är på väg hem från fredagens tävlingar, säger Andreas Martinelle, redaktör på Kanal 75 som producerar programmet.

”Udda typer”

Programmet kommer att vara lite annorlunda och Paula Ahlström leder nysatsningen.

– Paula Ahlström är travets nya programledare. Hon ska leda Rickard Hansson och Mohammed Malla som är lite udda typer i travet. Det är den sköna blandningen. Det kommer vara upp och ner och Paula ska försöka hålla koll på dem, säger redaktören.

Vad ska tittarna/lyssnarna förvänta sig?

– Man kommer förvånas av vissa saker och det här ska väcka åsikter. Vi vill göra något nytt och göra ett radioprogram som folk kan lyssna på när de vill. Det kommer inte vara tre experter som sitter och pratar trav.

Hur länge kommer det att hålla på?

– Det kommer köras 16 veckor framöver alltid 22.00 till 23.15 på ATG Play. Vill man ha ett annorlunda travprogram med en skön kvartett så är det där man ska kolla. Jag förväntar mig inget annat än bra respons, dynamiken mellan de här karaktärerna är jättebra, säger Andreas Martinelle.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!