Vann 380 000 – till 17 kunder

1 av 2
Jimi ”Bombo” Makdesi
TRAV

Ivar Bjordal fick i uppgift att göra andelsspel till V65-jackpotten hos Norrvikens Spel och Tobak – bara timmar innan spelstopp.

Hur han förvaltade uppgiften: sex rätt – och 380 000 kronor i vinst.

– Det är 17 kunder som delar på vinsten, de får drygt 22 000 kronor. Det är bra pengar på en onsdag kväll, säger Bjordal till Trav365.

V86 i alla ära, men det var jackpott på V65-spelet under onsdagskvällen och det satsade spelbutiken Norrvikens Spel och Tobak i Sollentuna hårt på.

Delägaren i butiken, Jimi ”Bombo” Makdesi, hörde av sig till storspelaren Ivar Bjordal på tidiga kvällen och frågade om han kunde göra ett andelssystem till butiken.

Bjordal tvekade inte en sekund.

Och han förvaltade uppgiften rent ut sagt lysande.

Systemet satt som ett smäck och vinsten blev knappt 380 000 kronor – som 17 kunder hos spelbutiken nu får dela på.

Drygt 22 000 per skalle...

– Jag tror vi var den enda butiken som fick in andelsspelet på V65 i går, det är stort, säger ”Bombo”.

Succétipparen Ivar Bjordal fortsätter:

– Det var många som blev väldigt glada. 22 000 kronor är ganska mycket pengar på en onsdagskväll sådär.

”Var lite hysteriskt”

Varje andel kostade dryga femhundra-lappen och Bjordal komponerade ett reducerat system. Den kupongen som blev vinstgivande var på 270 rader.

– Jag spikade Björn Goop och Verbal Kint, sen så hade jag utgångar i de övriga loppen. I den sista avdelningen hade jag utgång (som blev en spik) på 9 Paduca Dream, det var lite svettigt, men det gick bra.

Vad säger de vinnande kunderna?

– Jättemånga har skickat grattis och tack via Twitter och många har sms:at, det har varit rätt hysteriskt. Det är tacksamt och jag blir så glad när systemen går in och ger lite pengar. Det är bästa känslan att många blir glada.