Butikernas tips – mot V86-miljoner

Av: Christoffer Wickman, Minimedia

Publicerad:

De har spelat in otaliga miljoner kronor på andelsspel

De har spelat in otaliga miljoner kronor på trav.

Nu bjuder tre av Sveriges hetaste- och formstarkaste spelbutiker på de bästa spikarna och speldragen till kvällens V86-omgång på Solvalla och Jägersro.

– Jag tror den bara vinner, säger Sadri Shabani om sin spik.

Kungs Frukt i Trollhättan, Spelpoolen i Strängnäs och Direkten Olympen i Helsingborg har genom årens lopp spelat in flera miljonvinster på sina andelsspel, och senaste veckan har de visat toppform. Sadri Shabani som äger och driver Kungs Frukt har spelat in 30 miljoner kronor på trav på fyra år och i lördags vann butiken mest i Sverige på V75. Patrik Kaldoyo lovade vinst till sina kunder i butiken Spelpoolen och spelade in 610 000 kronor i lördags, och i Direkten Olympen lämnades superkvittot värt 780 000 kronor in i måndags. Nu visar de vägen mot V86-miljonerna.

”Då är det bra segerchans”

– 5 Habito (V86-7) tycker jag är den sunda spiken i kväll. Vi brukar säga att V86 är ett maraton, då är det skönt att få en vattenpaus med Habito. Jag tror den bara vinner faktiskt, säger Sadri Shabani och får medhåll från Patrik Kaldoyo på Spelpoolen.

– Habito är omgångens bästa spik, han var sjuk senast men ska vara bättre i kväll och vägen till ledningen ska vara öppen och då blir han svårslagen.

Ibrahim Akgül från Direkten Olympen, hittar sin bästa spik i ett annat lopp.

– 3 Emmett Brown (V86-8) är i en svår omgång bästa spikförslaget. Han har galopperat en hel del på slutet, men jag tror han sköter sig i kväll och då är det bra segerchans.

”Alldeles för bortglömd”

De tre herrarna bjuder också på sina bästa drag till kvällens omgång.

– 1 Nato Dream (V86-4) har intressanta förutsättningar och på de tilltalande spelprocenten är det omgångens chansspik. 4 Kimono Pearl (V86-2) måste vi också bjuda på, hon har sju av sju från ledningen och jag tror hon når den positionen i kväll, säger Patrik Kaldoyo.

Sadri Shabani har ett jättedrag.

– 11 Finish Future (V86-2) är min rensare och stora idé i kväll. Den har varit alldeles för laddad med framspår nu på sistone. Det är ett plus med bakspår, och skulle den ha lite flax och få rygg på Venkatesh under slutvarvet så kan den blåsa till dem. Den är för bortglömd i kväll. Neo Holmsminde är en karamell som är rolig att ha med, det lät som den skulle gå barfota runt om i kväll och det är lite roligt.

Ibrahim Akgül är inne på samma linje som Patrik Kaldoyo när det gäller Stig H Johanssons Kimono Pearl.

– Ja, det är en häst jag gillar och henne ska man se upp med i kväll. Jag tycker det är en riktigt bra häst. 4 M.T.Illustrious (V86-5) är också intressant, hon är alldeles för bortglömd i kväll. Näst senast var hon tvåa på Jägersro, och jag tycker det loppet var tuffare än vad som är fallet nu.
Läs nedan för att se butikernas system till kvällens V86-omgång.

Publicerad: