Trav

Expertens hyllning: ”Fick rysningar...”

Av: 

Minimedia

Foto: Kanal75

TRAV

Lover Face var en av kvällens största favoriter på V86.
Han gjorde ingen besviken och krossade motståndet.

– Det var mäktigt, jag fick rysningar, sa spelexerten Micke Nybrink i TV12.

Micke Nybrink

11 miljoner kronor kunde en ensam vinnare ta hem i kväll när V86 avgjordes på Solvalla och Jägersro. Efter en favoritparad så stannade dock utdelningen på blygsamma 710 kronor för åtta rätt.

”Är en ruggig pålle”

Tittarna fick i stället glädjas åt högklassig travsport och flera av vinnarna svarade för starka prestationer. Allra mest imponerade Lover Face som körs och tränas av Veijo Heiskanen. Han valde att placera sin häst utvändigt om värsta konkurrenten Alkalizer Am varvet kvar och in på upploppet hade han krossat ledaren.

– Det är en ruggig pålle, det här var häftigt att se. Han krossade Alkalizer Am och det var mäktigt, jag fick rysningar, sa Nybrink.

Veijo Heiskanen var även han imponerad efter det fantastiska slutvarvet och berättade att nästa start kommer ske på V75.

– Han är jättefin och cool, värsta motståndaren fick ledningen och fick bestämma. Jag var tvungen att köra fram och han var stark och rejäl. Det är bästa hästen jag har i stallet nu, det blir V75 på Halmstad nästa gång, sa Veijo efter segern.

”Det här är riktigt bra”

Kvällens andra uppvisning stod talangen Ready For More för och han tog sin sjätte seger i karriären efter att ha haft lekstuga med motståndarna.

– Det här är riktigt bra, det är en riktigt bra häst. Det är en bra gång i honom och det känns som att han lunkar, det är ett par sekunder sparat. Det gäller att han ska vara fräsh och fin, sa segerkusken Ulf Ohlsson.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!