Marklund hoppas på seger

TRAV

Bästa chansen faktiskt utanför V4-spelet

Lars Marklund har precis kommit fram till banan när vi når honom. Bästa chansen tycker Lars faktiskt är utanför V4 med M.T.C.Trottone.

– Jag har haft honom förut i träning och kört honom en hel del. Ser ut som passande förutsättningar.

När det gäller det lite mer intressanta V4-spelet tror Marklund mest på 5 King Space i V4-4.

– Han känns bra i jobben men är inte riktigt stabil och kan stressa upp sig bakom bilen. Det gäller att hålla honom lugn och det blir en säker avgång. Sedan får vi hoppas på lite tur med positionerna då kan han duga. Realistiskt kanske det är en plats som gäller i första hand men jag känner mig inte slagen.

Marklund selar ut två hästar i V4-3 också.

– 8 Petpåtjen är en riktigt bra häst som här hamnat lite på vingel. Han är väldigt startsnabb om jag laddar med honom men jag är inne på att ta det lugnt i stället från start och spara speeden. Jag vill inte offra allt till en början. Vi är utlämnade till övriga ekipage och behöver tur. Jag vet inte hur offensivt jag är beredd att köra sen, men vi hoppas på rejält tempo då kan hans speed duga till slut.

– 7 Arnie Road har svårt att bjuda till och måste visa lite bättring. Han får försöka få med sig så mycket pengar det går men vinner nog inte avslutar Marklund.

ATG Idag