Anna siktar mot nya segrar

TRAV

Solvallatränaren Anna Svensson vann nyligen sin första seger på V75 med Like Me Victory. I kväll gör duon ett nytt försök att vinna i V65-6.

– Men jag tycker det ser ut som hårdare motstånd ikväll, menar Anna om 4 Like Me Victory. Hon känns annars fin i intervalljobben hemma på gården. Hon är bäst utan skor men är nyverkad så skorna får sitta på även ikväll. Det ser ut som att det finns några startsnabba runt om oss, vi får försöka hitta någon lämplig ryggresa och hoppas på lite tempo igen. Ingen riktigt het vinstchans, men ett garderingsbud kan hon vara.

I V65-2 har jag 3 Obelixa som dock inte har någon toppform. Hon är långsam bakom bilen också så detta ser svårt ut. Saknar lite poäng så man får starta där man kommer med. En plats som bäst.

12 More Sea i V65-5 gick riktigt bra senast och kändes mycket fin i ett jobb i fredags. Han fick en hovspricka senast men den har vi plastat och han borde inte känna av den något ikväll. Som vanligt fick han ett dåligt spår. Lite fundersam blev jag också i morse då han inte ätit upp maten som han brukar. Dock var han pigg och fin i hagen idag men ett litet varningens finger vill jag höja. Tycker nog inte jag har någon riktigt bra chans, men desto fler med platschans, avslutar Anna Svensson.

Kanal75