”Jätteskrällen som man absolut inte får missa”

Butikens succétippare drog in 18,7 miljoner • Heta tipsen till hemmabanans tävlingar

avChristoffer Wickman

Rex Sjöholm spelade in 18,7 miljoner kronor på V75 – men fick inget själv.

Det när 27 kunder fick dela på storvinsten.

– Jag gör andelar nästan varje dag, jag kan inte köpa in mig i allt, har han berättat.

Rex Sjöholm hos Eslövs Tobak & Spel kunde ingenting om trav när han började arbeta i butiken i februari för tre år sedan.

Bara ett par månader in på sitt nya jobb slog han dock till med en jättevinst. Rex satte alla rätt på V75 och spelade in 18,7 miljoner kronor till 27 kunder. Kunderna hade köpt in sig för 104 kronor – och fick hela 700 000 kronor tillbaka.

Rex Sjöholm hade ingen egen andel, och blev utan pengar.

– Jag gör andelar nästan varje dag, och jag kan inte köpa in mig i allt, har han berättat för Trav365.

Rex Sjöholm jobbar i dag inte kvar hos Eslövs Tobak & Spel, men när lördagens V75-tävlingar, en V75-omgång som kryddas med jackpott på 53 miljoner kronor, går av stapeln på butikens hemmabana Jägersro har butiksägaren Baydar Alsabry ringt till sin tidigare ”kompanjon” – och nu bjuder de på sina bästa tips till V75-omgången.

”Den tror han vinner”

– Jag har faktiskt precis pratat med Rex i telefon, och vi hoppas det smäller till nu, det är ju hemmabana och allt, berättar Bayday Alsabry.

Det har varit fullt upp för butiken hela veckan, ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog har bland annat varit där med sitt tv-team.

– De gjorde ett reportage som kommer visas i V75 Direkt under lördagen, jättekul, säger Baydar Alsabry.

Vad är bästa tipsen till V75?

– Rex är jätteinne på 8 Calle Crown (V75-1), den tror han vinner, sedan har han en jätteskräll i form av 6 Urchin (V75-7) som man absolut inte får missa. Nu när det är V75 på hemmabanan känns det som vi har stenkoll, säger Baydar Alsabry.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75