Bästa V86-spelet: ”Han blir underskattad”

V86 I SISTA STUND med Martin Berg, Åby och Solvalla, onsdag 24 januari

Ville Ima vid senaste segern på Jägersro, 3 januari. Då med Johan Untersteoner i sulkyn. I kväll sitter Stefan Söderkvist bakom tömmarna.
Ville Ima vid senaste segern på Jägersro, 3 januari. Då med Johan Untersteoner i sulkyn. I kväll sitter Stefan Söderkvist bakom tömmarna.

Så här säger tränarna om hästarnas chanser inför kvällens lopp på Åby och Solvalla, onsdag 24 januari.

Varje vecka får du stallrapporter om alla hästarna på V86.

Dessutom avslöjar experten Martin Berg sina bästa speltips i omgången.

Spelstopp 20.30

TV12 20.00

ATG Live 17.45

V86-1, 2 140 m

1 Heather Bound (Mikael J Andersson) har vi trott är en bättre häst men senast pallade hon inte 3 100. Distansen nu är en väldig fördel. Hon har haft mycket otur, säger Tomas Andersson.

2 Infinitus (Joakim Lövgren) är bra. Var lite sämre senast utan att vi hittat något fel. Fin i träningen. Om han når upp till sin fulla kapacitet på onsdag räknas han, säger Fredrik Pedersen i Joakims stall.

3 Ville Ima (Stefan Söderkvist) har knallform. Bättre form än så här har han aldrig haft i sitt liv. Senast blev han rädd när de körde på en pinne. Vi får ta det som ett olycksfall i arbetet. Räknas, säger Sofie Ericsson hos Johan Untersteiner.

4 Clay Neergård (Jeppe ­Juel) har väldigt fin form. Det är en rolig och ­svårtydd proposition. Svårt att ­veta om de 40 bakom hinner fram. Jag har en fin häst som är i god form. Han ­kommer vara med i striden. Även om fjärdespåret är ett minus. Det får jag lösa, säger Jeppe.

5 Borga Diamond (André Eklundh) är det mycket bra med. Det här är första gången som han har startat så många gånger i rad och han har bara blivit bättre och bättre. Spåret är inga problem. Vet inte vad jag ska tro, säger Sune Ohlsson.

6 Photo Lad H.H. (Preben Sövik) behöver nog loppet för att komma i form.

2 180 meter

7 Above All (Johnny ­Takter) är jag nöjd med men har svårt att bedöma motståndet och sätta in henne. Trea, fyra, femma om det fungerar? Kanske inte vinner nu men loppet ser rätt ojämnt ut, säger Jan Björkqvist.

8 Othello Face (Veijo Hei­skanen) kommer ­tillbaka ­efter lång vila och ­kanske behöver loppet i kroppen. Spåret är inte det bästa. Han är lite bökig i volten. Han är mycket tränad. Bra nog att vara bland de tre men ligger lågt, säger Veijo.

9 Lunatic Face (Jens Laursen) har tränat på som han ska efter senaste starten. Vi får se vad han har lust med den här gången. Vi kör på med det som vi brukar. Det känns stabilt. Men jag har ingen idé om hur långt det kan räcka här, säger Jens.

10 Legend Brodde (Peter Untersteiner) gick helt okej i comebacken. Hamnade långt bak och det var uppullat. På g men behöver något lopp till innan han kommer i segerform, säger Peter.

11 Rushmore Face (Christoffer Eriksson) känns jätte­fin i jobben. Har fått ett break och har jobbat på. Har blivit kastrerad också. Är förberedd men inte vässad, säger Lutfi Kolgjini.

Rank och V86-procent

RANK ATG

3 Ville Ima 9

2 Infinitus 23

4 Clay Neergård 23

11 Rushmore Face 20

10 Legend Brodde 7

8 Othello Face 7

7 Above All 10

9 Lunatic Face 1

6 Photo Lad H.H. 1

5 Borga Diamond 0

1 Heather Bound 1

V86-22 140 m auto

1 Dahlia Sisu (Tomi ­Haapio) var jättebra senast. Allt känns bra och nummer ett är okej. Hon kan snabbstarta. Så det känns intressant. Väntar mig bland de tre, fyra första, säger Teijo Ahola.

2 Global Trustful (Torbjörn Jansson) har inte fungerat och gått felfritt. Innan hon visar förbättring i lopp går det inte att tro på henne, ­säger Reijo Liljendahl.

3 Trito de Royal (Erik Adielsson) löper på jämnt och bra. Slutar ofta långt fram. Här har vi fått ett perfekt läge. Det bästa för vår del är om vi får smyga med
i högt tempo. Bra plats­chans, säger Svante Båth.

4 Avena Dangerous (Fredrik Jonsson) känns väldigt bra faktiskt. Det här ser halvintressant ut faktiskt. Jag åker ner med goda förhoppningar. Allra bäst är han med ett rygglopp i bra tempo, säger Fredrik.

5 Electrical (Hans-Owe Sundberg) tränar på som vanligt. Senast var inte banan som allra bäst. Blev stum sista 100. Ska hålla formen som det känns. Hon kanske kan få det lite snällare nu, säger Hans-Owe.

6 Genuine Boko (Mattias Djuse) gick bra senast. Hade ett dåligt spår men gjorde ett bra lopp. Snabb ut. Får testa att komma vettigt på det. Får se hur långt det kan räcka, säger Mattias.

7 All Star (Peter G Norman) håller klart bra form för dagen. Gjort två bra lopp på slutet. Lite byngligt läge. Får försöka lösa det på något vis. Med lite flyt på vägen kan han nog dyka upp bland de tre igen, säger Peter.

8 Zoom Zoom (Ulf Ohlsson) var väldigt bra senast. Taskigt läge nu bara. Kanske får backa ner och bara köra till slut, säger Anne Raatikainen hos Salmela.

9 Bohus Palema (Oskar J Andersson) fick aldrig fritt senast. Hade krafter kvar.

10 Tirunesh (Anders Eriksson) har form riktigt ordentligt tycker jag. Verkar ­tåla loppen som hon har fått. Möter några bra. Hon kämpar, säger Göran Larsson.

11 Orkidee Skift (Örjan Kihlström) fick ett tråkigt läge igen men har gått ­jäkligt bra på slutet. Klaffar det är hon med långt framme ­ändå men det är klart att det är svårt från spår elva, säger Svante Ericsson.

12 Extra Fudge (Jorma Kontio) känns fin i jobben. Gjorde en kanoninsats senast efter vila. Allt känns bra med hästen och det finns ingenting att klaga på så här på förhand. Med den insatsen han visade ­senast måste man tro på en bra chans igen, säger CG Björkroth hos Nurmos.

Rank och V86-procent

RANK ATG

12 Extra Fudge 50

11 Orkidee Skift 13

3 Trito de Royal 13

7 All Star 3

5 Electrical 12

6 Genuine Boko 3

2 Global Trustful 2

9 Bohus Palema 1

1 Dahlia Sisu 1

4 Avena Dangerous 0

10 Tirunesh 1

8 Zoom Zoom 3

V86-3, 2 140 m auto

1 Rikki Tikki Face (Stefan Söderkvist) gjorde en bra insats senast. Orutinerad och behöver säkert vara med för att lära. Men jag tror på henne inför framtiden. Trea, fyra här så är jag jättenöjd, säger Admir Zukanovic.

2 Charming Evy Sisu (Mikael J Andersson) blev det tufft för senast med bara ett lopp i kroppen. Ska ner till sargen, få en bra rygg och hänga med till en bra peng, säger Kimmo Kyllönen.

3 Exclusive Rivner (­Peter Untersteiner) har gjort tre fina lopp och allt ser bra ut inför det här. Jag tror på en god insats. Kan öppna ­ganska bra, säger Peter.

4 Glennis Attack (Michael Lönborg) är en häst som har bättre form än resultaten. Går bra för dagen. Gör ett fint lopp. Jag kör gärna i ledningen nu, säger Michael.

5 Kiss My Lips H.C. (Christoffer Eriksson) är en rätt så bra häst som har bra styrka för klassen. Lite svår första biten bara. Räknas om de kommer iväg felfritt. Gör det bra då, säger Christoffer.

6 Chilli Winall (Håkan K Persson) vann enkelt i billigt gäng senast efter fin resa.

7 Donnafugata (Carl Johan Jepson) gick urstark efter stor galopp senast. Skräll?

8 Keycard (Veijo ­Heiskanen) blev läget lite för dåligt för. Tränar bra men läget är för besvärligt. Jag är nöjd med pengar, säger Veijo.

9 Celine Rush (Peter Ingves) verkar fin efter senaste starten. Jag har tränat helt normalt. Hon ska vara bra i ordning. Jag känner inte till de svenska hästarna, säger Marianne Mechlenburg.

10 Skat Face (Thomas Uhrberg) jobbar väldigt bra. Har varit ifrån ett bra tag på grund av olycka men jobbar väldigt fint. Bakspår är positivt. Håller sig i skinnet då. Kommer göra ett bra lopp nu, säger Lutfi Kolgjini.

11 Toxic Trix Macay (Johnny Takter) kan vara på plats med lite tur. Hon kämpar jämt. Johnny får köra sista 700, säger Jan Klang.

12 Vichy Grif (Kim Eriksson) blev det konstigt för senast när vi fick stryka. Hon känns fin i alla fall. Skönt att hon får gå bakifrån en gång. Måste gå runt dem i spåren nu, säger Sofia Aronsson.

13 Valborg Gertorp (Oskar Andersson) får vi se om vi kan få pengar med här, säger Tomas Andersson.

14 Mon Amie Macay (­Kevin Oscarsson) kämpar inte. Springer bara med. Nöjd med peng, säger Jan Klang.

15 Enjoy My Doll (André Eklundh) måste visa bättre form för att vara aktuell.

Rank och V86-procent

RANK ATG

3 Exclusive Rivner 50

12 Vichy Grif 19

9 Celine Rush 7

5 Kiss My Lips H.C. 4

1 Rikki Tikki Face 9

7 Donnafugata 3

6 Chilli Winall 1

8 Keycard 1

10 Skat Face 2

2 Charming Evy Sisu 0

4 Glennis Attack 2

11 Toxic Trix Macay 0

15 Enjoy My Doll 1

13 Valborg Gertorp 0

14 Mon Amie Macay 0

V86-4, 1 640 m

1 Don’t Look Down (Örjan Kihlström) känns bra. Jättefin i söndagsjobbet. Bra distans, bra läge. Måste kolla ändringar med Örjan först, säger Mikael Pettersson.

2 Gilbert Bris (Mattias Djuse) har fin form faktiskt. Bra med ett bra läge. Ska ­kunna vara en bit fram. Om det klaffar lite, säger Mattias.

3 From the Mine (Micael Melander) fick vi stryka förra veckan eftersom vi fastnade i en bilkö. Blev elva timmar på transporten för honom. Min häst är på väg uppåt i form. Ständigt underskattad. Tar ledningen, säger Catarina Norqvist.

4 M.T.Knight Rider (Ulf Eriksson) känns då lika fin som han har varit. Gick ordentligt i måndags och kändes som han ska. Spåret har ingen betydelse. Möjlig nu, säger Kjell O Jonsson.

5 Donna’s Girl (Oskar Kylin-Blom) verkar det bra med. Körde jobb med ­henne i söndags och då kändes hon fin. Raskare ut i volten. Men hon ska bara smygas, säger Therese Bjurman.

6 Fonda Boko (Torbjörn Jansson) gick jobb inne på Solvalla, 1.17,5/1 600 med en ännu snabbare avslutning än Swimming Pool. Kändes riktigt bra på det. Absolut viktigaste är att han är i harmoni. Just nu visar han bra harmoni i träning. Körs i spets om han når dit, säger Ulrika Wällstedt.

7 Morris (Erik Adielsson) hade sparade krafter ­senast. Tror att formen är fin. Får han ett fint lopp bör han ­vara långt framme, säger Ville Karhulahti hos Stig H.

8 Islamorada (Niclas Hammarström) har tränat och har förhoppningsvis gått framåt med senaste ­starten. Jobbar för att få pengar, ­säger Lars Holmberg.

9 Sebastian Journey (­Jorma Kontio) har pausat. Hade problem med en hov. Har tränat på rejält nu och känns bra i jobben. Fått rejäla jobb, men det är klart att det kan fattas lite ändå. Tror han gör en bra insats direkt, säger CG Björkroth.

10 Bellis (Per Lennartsson) hade allt kvar senast enligt Per. Det var väl bra det då. Faktum är att hästen är bra. Men det måste lösa sig från ett sådant här spår. Hon är inte borta, säger Clas Göran Andersson.

11 Chucky Mearas (Klaus Kern) har ett lopp i kroppen nu. Tyvärr fick han bakspår men han känns i alla fall bra i jobben. Vi är utlämnade härifrån, säger Klaus.

12 Ruter Ess (Oskar J Andersson) är det bra med. Det blir inte så lätt att ­vinna från ett knepigt läge mot hårda hästar. Är nöjda med pengar, säger Karl Aikio.

Rank och V86-procent

RANK ATG

9 Sebastian Journey 19

6 Fonda Boko 25

3 From the Mine 18

4 M.T.Knight Rider 8

5 Donna’s Girl 7

7 Morris 13

2 Gilbert Bris 2

10 Bellis 1

12 Ruter Ess 1

1 Don’t Look Down 5

11 Chucky Mearas 0

8 Islamorada 1

V86-5, 3 640 m auto

1 Hanna Banker (Flemming Jensen) satt fast med krafter kvar senast i V75 på Jägersro. Trivs på Åby. Får frågetecken för distansen.

2 Part Two (Veijo Heiskanen) har ingen riktig form för att kunna duga ordentligt. Blir pengar som bäst. Vi får helt enkelt smyga med och leta efter formen. Ingen­ting för spelarna den här gången, säger Veijo.

3 Raggamuffin (Peter Ingves) känns fin efter monté­segern senast. Formen känns det inget fel på. Förhoppningsvis är han på väg uppåt i form. Hanna ­Banker och Amour du Coglais är jätte­bra naturligtvis men jag tror inte att de är jättegynnade av den långa distansen. Det kanske ingen är mer än Ready Ribb egentligen. Jag tycker att vi ska kunna ha som målsättning att Raggamuffin ska vara bland de tre här åtminstone, säger Lars Järpedal.

4 Get On Up (Stefan Söderkvist) är ett nu tioårigt sto som hänger med på ett bra sätt. Men den här uppgiften ser totalt övermäktig ut.

5 Ready Ribb (Carl Johan Jepson) ser uppgiften upplagd ut för. Det är ett bra spår och få hästar emot. Bra distans för hans del och allt. Så jag tror verkligen på jättebra chans med honom. Fördelen för oss är att vi vet att distansen är bra för honom medan det kanske är mer ett frågetecken för sådana som Amour du Coglais och Hanna Banker. Jag tycker att han har en jättebra chans till att vinna, säger Anton Sverre i team Goop.

6 Condor Motion (Hans Crebas) var hygglig ­senast på Mantorp. Han är små­trög i loppen men gick ändå bra och tände till över upploppet. Spurtade faktiskt ganska vasst om fjärde­platsen och det var en helt okej insats. På onsdag möter han två som normalt sett är tuffare och huvudet högre. De är normalt sett för bra. Bakom dem är han en av många som kan knipa tredjeplatsen, säger Hans.

7 Amour du Coglais (­Jeppe Juel) blev det fel för senast. Det har det ­pratats mycket om. Men så är det. Ibland blir det rätt och ibland blir det fel. ­Hästen har fin form men nu är det fel distans. Jag får ­köra ­väldigt sparsamt och så får jag köra till slut. Det är fel distans men det fanns inga lopp för honom. Då hade det blivit för långt mellan loppen. Tråkigt. Han får helt enkelt gå vad han kan till slut nu, säger Jeppe.

Rank och V86-procent

RANK ATG

5 Ready Ribb 77

7 Amour du Coglais 9

1 Hanna Banker 5

3 Raggamuffin 5

2 Part Two 1

4 Get on Up 1

6 Condor Motion 1

V86-6, 2 640 m auto

1 Pantheon Face (Björn Goop) har tränat på som vanligt och känns bra. Medelsnabb ut. Risk att han kan bli fast men bör få ett fint lopp, säger Peter Cederin.

2 M.T.Like a Prince (Fredrik B Larsson) har gått bra på slutet. Bättre och bättre. Trivs på distansen. En häst under utveckling. Vi tror på en fin säsong. Jag tror det finns möjlighet att vara bland de tre, säger Fredde.

3 Star Commander (Claes Sjöström) har haft jättemycket otur. Var urusel senast men förklaringen är förhoppningsvis att han inte fick fäste. Inget konstigt efter, säger Göran Hedrén.

4 Uptown Girl (Kaj Widell) har inte visat form på väldigt länge. Nöjd med peng.

5 Sergio Frontline (Ulf Ohlsson) kommer bara med på Valla. Det är en ­hygglig häst. Absolut. Hade varit borta ett tag inför förra starten och kom aldrig loss då. Kan nog få en slant, säger Hans-Olov Pettersson.

6 M.T.Machiavelli (Oskar J Andersson) har en del kunnande och har mött tuffare hästar. Inte startat på länge nu, men fick gå 19/2 100 meter för en månad sedan. Kan behöva det här loppet men är ändå en av många, säger Jörgen Westholm.

7 Xanthis Brazil (Tobias Modig) är bra när han travar. Men är inte helt att ­lita på. Har felat några ­gånger. När han fungerar är han stark och rejäl. Så det borde passa honom. Tycker ändå att han borde räknas. Inte sämre än någon annan om han funkar, säger Tobias.

8 Alvena Ulvea (Erik Adielsson) agerade helt under isen senast. Fel läge nu.

9 Manofthematch (Jorma Kontio) gjorde ett bra lopp senast. Gick en bra ­slutrepa ute i spåren. Blir bättre för varje start. Ska förhoppnings­vis kunna sluta långt fram. Vi har förhoppningar, säger CG Björkroth.

10 U.R.Amazing (Klaus Kern) blir bara bättre och bättre med varje start. Senast var han riktigt fin. Bakspår gör inte så mycket. Han är inte så snabb ut ändå. Jag tror han har en jätte­bra chans att sluta långt fram här, säger Klaus.

11 Alex Ås (Örjan Kihlström) är inte alls så tokig häst faktiskt. Haft någon jäkla idé om att ­galoppera från start bara. Ändrat ­lite och bakspår kan vara ett plus, säger Rikard Lindh.

12 Flare (Per Lennartsson) måste visa bättre. Jag är lite besviken på henne. ­Tränar bra och är en fin häst men att vinna blir svårt. Lite på gång och verkar bra men måste få upp poäng i raden, säger Stefan Melander.

Rank och V86-procent

RANK ATG

7 Xanthis Brazil 21

10 U.R.Amazing 22

1 Pantheon Face 25

9 Manofthematch 15

6 M.T.Machiavelli 7

2 M.T.Like a Prince 2

12 Flare 1

11 Alex Ås 3

5 Sergio Frontline 1

8 Alvena Ulvea 1

3 Star Commander 1

4 Uptown Girl 1

V86-7, 1 640 m auto

1 Fendi Draviet (Jeppe ­Juel) är jag väldigt nöjd med. Det är ett perfekt spår över en perfekt ­distans. Men att vinna är långsökt. Kör för en god premie, ­säger Jeppe.

2 Edindy (Veijo ­Heiskanen) är den bästa chansen av ­mina. Bra läge och formen är bra. Det ser intressant ut. Förhoppningsvis kan vi ­vara långt framme. Det ­allra ­bästa hade varit om jag kunde få ledningen, ­säger Veijo.

3 Tadpole (Håkan K Persson) är en fin häst i grunden men har inte vunnit på länge. Farlig att ignorera.

4 Running Young (Kim Eriks­son) STARTAR EJ

5 Dyolo In (Carl Johan Jepson) hade svårt med ­banan senast. Måste ­visa mer ­innan jag vågar tro så ­mycket på honom. Jag ­ligger lågt nu, säger ­Magnus Dahlén.

6 Elof Palema (Kevin Oscarsson) har gjort två jättefina lopp nu. Har gjort ­några plattlopp också, men då ­hade han borrelia. Nu ska han vara på rätt väg och de två senaste loppen tyder också på det. Men nu möter han fruktansvärt bra hästar, ­säger Henrik Anderberg.

7 Global Raceway (Stefan Persson) är det bra med. Jag är nöjd med formen och förberedelserna. Åtgärdat honom lite efter senast och var bra i ett snabbjobb nere på Halmstad. Allt ser bra ut. Får se hur det blir härifrån, säger Helén Blomberg.

8 Hamilton Noa (Conrad Lugauer) håller fin form för dagen. Gör ganska bra prestationer men vinner kanske inte så ofta. Tråkigt ­läge. Hästen är mycket startsnabb och kan hitta en bra position. Det kan kosta. ­Bara platschans på läget, säger Markus Waldmüller.

9 Rex Lane (Peter Untersteiner) blev trött senast efter forcering. Inge fel efter. Känns bara fin. Så vi får prova igen. Vet inte om han låg på för mycket. Svårbedömd men bra häst, säger Peter.

10 A Winner (Kai ­Johansen) är en bra häst som har ­varit bra här hemma. Vi åker till Sverige för att det är ­annan körning än hemma och det utvecklar hästen. Hämtar en fin peng. Vanskligt att vinna, säger Kai.

11 Sono di Pa (Stefan Söderkvist) var grym senast. Blir bara bättre och bättre. Tråkigt med spår elva, men samtidigt ska han starta veckan efter. Det gör nog inte så mycket att han får lossa kanonen till slut i stället, säger Admir Zukanovic.

12 Uno Piccolino (Flemming Jensen) var klart slagen av Sono di Pa senast och det är svårt att se att det bli omvänd ordning nu.

Rank och V86-procent

RANK ATG

9 Rex Lane 50

11 Sono di Pa 8

7 Global Raceway 23

3 Edindy 1

8 Hamilton Noa 1

6 Elof Palema 1

10 A Winner 3

3 Tadpole 1

5 Dyolo In 2

1 Fendi Draviet 2

12 Uno Piccolino 1

V86-8, 2 140 m auto

1 Coffie U.N.G. (Kim Moberg) blev muskeltrött senast. Berodde nog på den stumma banan och på att han fick attackera för tidigt. Kan absolut bättre. På en mer passande bana kommer han säkert vara sig själv igen. Blir ett defensivt upplägg. Smyger med. Får han luckan blir jag inte förvånad om han slutar långt fram, säger Svante Båth.

2 Violet Hill (Erik Adielsson) var sämre senast. Vet inte varför. Nu är spåret bra och hon kanske har gått framåt nu med det loppet, säger Ville Karhulahti.

3 Dreams Burn Down (Claes Sjöström) vann knappt senast. Tuffare nu.

4 Mellby Emeralds (­Örjan Kihlström) har gått bra. Satt fast senast. Känns bra för dagen. Det är ett vettigt ­läge. Han borde ha chans, säger Reijo Liljendahl.

5 Tessa’s Devil (Iikka ­Nurmonen) STARTAR EJ

6 Tiger Williams (Kaj Widell) vann senast och verkar vara i bra form. Står perfekt inne på pengarna. Normalt sett duger han skapligt i den klassen han är i. Tror han är med bland de tre, ­säger Hans R Strömberg.

7 Actual Star (Kenneth Haugstad) går rätt bra för stunden och bör kunna vara med ganska långt framme men att vinna blir nog svårt, säger Roger Walmann.

8 Swimming Pool (­Torbjörn Jansson) sprang 1.18/1 600 meter med 1.12 sista 500 inne på ­Valla. Kändes ­riktigt bra. De är ­lite mer ­spritsade inför det här än normalt ­efter vila. Han ­bryr sig inte om underlaget. Är ­starkare i kroppen och ­kommer ­tävla med ryck­tussar här för ­första gången, säger ­Ulrika Wällstedt.

9 Joe Martini (Björn Goop) var helt okej i finalerna senast. Det är tufft i finalerna men han gjorde en fin prestation ändå. Har fått ett fint smygläge. Med klaff på vägen kan han tjäna fina pengar och vara bland de tre, säger Anton Sverre.

10 Westline (Ulf Ohlsson) var bra senast men blev ­lite för het med googles och ­huvudlaget över 3 100. Fick mjölksyra och tappade ­sista 50. Han går bra bakifrån, säger Micael Broberg.

11 Ebu B.Boko (Jorma Kontio) har gjort fina lopp ­hela tiden. Gick i dödens över
3 000 men kämpade ändå bra. Taskigt läge gör att vi får lita till turen och hoppas på att det blir bra tempo, ­säger Anne Raatikainen.

12 Count Response (Sandra Eriksson) är bra i ordning. Spåret är som det är. Vi får hoppas på hårt tempo. Högt tempo och någon bra rygg att gå i måste till, säger Peter Untersteiner.

Rank och V86-procent

RANK ATG

1 Coffie U.N.G. 17

4 Mellby Emeralds 25

9 Joe Martini 25

6 Tiger Williams 5

12 Count Response 3

10 Westline 1

2 Violet Hill 6

3 Dreams Burn Down 2

7 Actual Star 2

8 Swimming Pool 1

11 Ebu B.Boko 1

Hästarna i fet stil ingår i bolagssystemet som är på 7 680 rader/1 920 kronor. ATG = V86-procent.

Martin Bergs tips:

Bästa spelet

Vet inte varför Ville Ima (V86-1) blir så under­skattad av så många. Eller de flesta. Hästen är i sitt livs form. Galoppen senast berodde på att han blev rädd. Inte mycket att säga om. Hästen kan öppna, har ett bra startspår och som jag ser det lägger han och Stefan Söderkvist beslag på ledningen. Den positionen kan de då behålla hela vägen in i mål. Ett annat intressant spelalternativ är Sono di Pa (V86-7) som kommer få spara krutet till slut nu. Nyttigt.

Spetsstriden

V86-1: Efter en kort bit får vi se Ville Ima i ledningen.

V86-2: Skulle inte bli superöverraskad om Dahlia Sisu spetsar. Annars är Electrical ett bra alternativ.

V86-3: Planen är så klart att Exclusive Rivner ska lägga beslag på initiativet, men Glennis Attack är också sugen.

V86-4: Såg fram emot att få se From the Mine i ledningen förra veckan, men fastnade då i snökaoset. Ny chans nu.

V86-5: Kan/vill någon vara i vägen för Ready Ribb?

V86-6: Öppet, så på spårfördel säger jag Pantheon Face.

V86-7: Tack vare lottningen är det klar fördel Edindy mot ­alternativ som Global Raceway och Hamilton Noa.

V86-8:Coffie U.N.G. föredrar rygglopp ser det bra ut för Violet Hill. Kanske testar också Dreams Burn Down.

Tvilling – 6 rader

Lopp 9 Solvalla (V86-6): 9 (utg), 7–10–1–6–2–11.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!