Tävla med Trav365 – vinn paket till V75

Foto: Hans G Lindskog och Anders Malmrot kommer guida besökarna på Solvalla under eventet ”V75 Tillsammans” i samband med V75-finalerna den 16 november.
TRAV

Senast Hans G Lindskog och Anders Malmrot körde event på Solvalla slutade det med stor succé.

Malmrot satte alla rätt och spelade in över 5,5 miljoner kronor till besökarna.

16 november är de tillbaka på Solvalla i samband med V75-finalerna.

Du och en vän har chansen att vinna ett paket med mat och entré.

Ni minns kanske V86-tävlingarna på Solvalla för några veckor sedan då tv-profilen och vinnarombudsmannen Hans G Lindskog samt experten Anders Malmrot medverkade på Solvallas event ”Kriterieuppvärmningen”.

Malmrot gjorde ett system som besökarna kunde köpa in sig i och det slutade med miljonregn. Totalt spelade han in 5,5 miljoner kronor som 288 personer fick dela på.

Malmrot bjuder på tips

När V75-finalerna avgörs på Solvalla lördag den 16 november är det dags för ett nytt event på Solvalla och Hans G Lindskog och Anders Malmrot kommer medverka. Lindskog kommer guida besökarna under dagen och Malmrot bjuder på tips och ett system som man kan köpa in sig i.

Alla ska trivas

Samtidigt som besökarna njuter av bra travsport bjuds de på brunch i Solvallas festvåning.

Temat under dagen är ”V75 Tillsammans”.

– V75 är fantastiskt roligt att spela tillsammans med andra och med det här arrangemanget hoppas vi samla många av alla de företag och kompisgäng som varje vecka sätter ihop ett system tillsammans. De som normalt inte begriper ett skvatt kommer att lära sig massor av både kuskar och experter, medan "experterna" i gänget kommer att få senaste nytt direkt från stallbacken. Alla ska trivas, säger Fredrik Ekman, marknadsansvarig på Solvalla.

Här på Trav365 kan du tävla och vinna ett paket till dagen. Du får ta med dig en vän till ”V75-brunch med Hans G Lindskog”. Dessutom ingår entré, stallbacksvisning samt program.

För att vara med och tävla behöver du svara på vår fråga och motivera varför just du ska vinna.

Vi undrar:

Vem vann kuskchampionatet på Solvalla 2012?

1. Erik Adielsson

X. Örjan Kihlström

2. Jorma Kontio

Maila in ditt svar och motivering till:

[email protected]

Vinnarna presenteras här på Trav365 fredag 1 november.

2-5:e pris: Två entrébiljetter och program.