”Jag har inte riktigt fattat vad som hänt”

Satte 28 V86-kuponger • Draget inför kvällens omgång: ”Pass upp!”

1 av 3 | Foto: PRIVAT
28-årige Linus Eriksson.

avTrav365

TRAV

Han satte 28 (!) V86-system och spelade in över 12 miljoner kronor.

Nu jagar 28-årige Linus Eriksson alla rätt igen.

– Jag har inte riktigt fattat vad som hänt ännu, säger han inför onsdagens V86-omgång.

Förra onsdagen gjorde 28-årige Linus Eriksson rent hus på V86.

Utdelningen blev ”bara” 332 281 kronor på åtta rätt och en stor anledning var just Linus, som är tipster hos facktidningen Travronden. Han prickade in 28 (!) V86-system och spelade in över 12 miljoner kronor via sajten ATG Tillsammans till 700 andelsköpare.

– Det är lite sjukt när man tänker på det. Men det är skoj och det roligaste är att det är ganska billiga andelar, sa succétipparen till Trav365 förra torsdagen.

”Varit full fart”

Nu på onsdag jagar han åtta rätt igen när V86 saxas mellan Åby och Solvalla. Trav365:s tog pulsen på Linus Eriksson inför onsdagens omgång.

Nu när det gått några dagar efter storvinsten, har du hunnit smälta succén?

– Egentligen inte, det är svårt att fatta att man spelat in så otroligt mycket pengar. Men det har varit full fart på jobbet med dubbla V75-omgångar i helgen så jag har inte hunnit tänka så mycket, säger han.

Har det funnits tid för något firande?

– Nej, V86 slutar sent så vi hann inte med så mycket firande. Jag skulle upp och jobba på torsdagen och har småbarn så det blev inget direkt firande. Det får vi ta längre fram.

”Tro på dina idéer”

Vad brukar du tänka på när du bygger ditt V86-system?

– Våga ta ställning och tro på sina idéer. Har du en bra idé i ett lopp så våga gå kort där. I loppen du tycker det finns potential för skräll, där målar man på ordentligt.

– V86 är ett utslagsgivande spel och det handlar inte om att fälla alla favoriter. Favoriter kan vinna loppen och ändå kan det bli hög utdelning. Sätter man bara åtta rätt och får in lite skrällar så sticker ofta utdelningen iväg ordentligt.

”Formen framflyttad”

Vad är bästa spiken på onsdag enligt dig?

– 2 Poplar Broline (V86–5) såg fullständigt lysande ut vid segern senast efter en del utrustningsändringar. Från bra läge och över passande distans talar det mesta för att han tar andra raka segern.

Vilka drag får man inte missa?

– I V86-6 gör favoriten 5 Fighting Bax comeback efter vila. Visserligen går Daniel Redéns stall som tåget för dagen, men jag ställer mig ändå tveksam till att denne bara går ut och vinner i första starten efter halsoperation.

– Jag förordar i stället 3 Thebigred As som slog till direkt i comebacken senast. Med loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ännu ett snäpp och dessutom får han denna gång Jorma Kontio upp i sulkyn, pass upp!


TOBIAS LILJENDAHL

Här är de fem högsta V86-vinsterna 00:33
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Solvalla