"Ett riktigt segerrus"

Kajsa Frick om vinsten på V75 i helgen

Foto: Kanal75
En glad Kajsa Frick efter V75-vinsten.
TRAV

Hallå där Kajsa Frick, som vann V75:s fjärde avdelning med den norska hästen Rapp Best i lördags.

Grattis till vinsten!

– Tack så jättemycket!

Hur känns det?

– Det känns alltid bra att vinna. Ett riktigt segerrus. Det känns extra roligt att vinna med den hästen också, han är så fin.

Du fick mana på rätt rejält där på upploppet. Var du orolig för att han skulle stanna?

– Första gången jag körde honom så bromsade han in mot slutet, så jag var lite orolig för att han skulle göra det igen. Men i lördags var han bra och kutade undan, så jag behövde inte vara orolig. Men jag ville ju inte förlora för att jag satt för stilla heller.

Det var ju en bra strid också i andra avdelning, där La Fiori slutade trea efter en snabb spurt på upploppet. Du satsade sent, hur tänkte du där?

– Det blev inget riktigt tempo som jag hade önskat, men jag var bara glad över att få poäng. Det var synd att Sören gick ut framför mig bara. La Fiori gick jättebra och gjorde ett kanonlopp.

Hon startar igen på V75 på lördag. Hur tror du att det går?

– Nu har vi bättre spår. Hon är tufft anmäld, men med tanke på formen så kan hon mycket väl dyka upp bland de tre första.

Du startar även med Oceans Eleven och Indra Whitsun. Vad har du för förhoppningar för dem?

– Indra var ju besvärlig senast, hon kan bättre än så. Det här är ett bra läge för henne, så hon kan vara med där framme. För Oceans Eleven är det egentligen en lite för kort distans, han måste ha tempo i kroppen. Om det blir bra körning så kan han också vara med där framme. Men för min del så är det nog Indra som är min chans där nere.

Sandra Jonsson, Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM