64 kronor blev fem miljoner

V75-vinnarna har hämtat ut pengarna

TRAV

Lördagens V75-utdelning sköt i taket då sju rätt gav 4 964 925 kronor.

Fyra vinnare prickade in alla rätt och i skånska Dalby förvandlades 64 kronor till drygt fem miljoner kronor.

– Det är helt otroligt, jag har aldrig varit med om något liknande, säger Mikael Möller på Dalby Spel & Papper där vinstkupongen var inlämnad.

I Vällingby, Dalby, Stockholm och på ATG.se återfanns lördagens mest skickliga V75-spelare och totalt lade kvartetten beslag på närmare 24 miljoner kronor.

På Dalby Spel & Papper kom en kund idag in för att hämta ut en vinst på 5 270 229 kronor. Systemet var på 128 rader och Mikael Möller på Dalby Sport & Papper tog emot vinstkupongen.

– Det var ett bolagssystem där de tippade reducerade system och om jag förstod rätt var de totalt tio personer runt om i Skåne som skulle dela på vinsten. Jag tror att systemet totalt kostade någonstans mellan fem- och tiotusen kronor att lämna in, säger Möller.

Och det här var inte den första miljonvinsten som Möller och hans arbetskamrater på Dalby Spel & Papper levererade i år.

– I januari hade vi en vinst på 2,5 miljoner kronor, även det på V75. Jag har jobbat här i många år men aldrig varit med om något liknande. Det är helt otroligt, vinsterna kommer slag i slag nu, säger Möller om systemet som hade spik på Made For Victory i den sista V75-avdelningen.

Precis som vinnarna i Dalby vill den spelare som satsade mer än 1 000 kronor och hämtade ut 6 250 518 kronor på Normans Tobak i Stockholm vara anonym. I det fallet handlar det dock inte om något andelsspel utan här får vinnaren behålla de drygt sex miljonerna själv.

Thomas Sandberg, Minimedia