Lunchintervjuer Tisdag

Spelstopp 12:15, Tv4 13:00

TRAV

Anders Hultgrens Dino Chinook lekte sig till seger på Solvalla i söndags, och idag är det dags för 2 Cherry Hill (V4-4) som nyligen vann överlägset till över 100 gånger pengarna!

- Ja, hon var kanonbra. Jens körde ingenting från start men hon kunde ändå enkelt ta hand om ledningen och sedan drog hon bara undan själv till slut och vann med huvan kvar. Jag ser ingen annan anledning till förbättringen än att hon är helt frisk och fräsch nu och då är hon så här bra. Hon känns riktigt pigg och fin även efter det, och även om jag har respekt för motståndet så ser uppgiften riktigt bra ut. Hon är ju snabb från början och vi kör gärna i ledningen. Jag hoppas att det går att köra barfota runt om igen, det är ett klart plus, även om skor inte är någon katastrof. Jag tycker att hon är kapabel när hon är så här fräsch och hon ska vara med dem i mål, tycker Anders.

THE GOOD BOY LUGN OCH SNÄLL

Gerry Korman heter tränaren bakom 5 The Good Boy i V4-2, och som vanligt svarar Gerry glatt på vår påringning;

- Det är bara bra med hästen vad jag kan se. Kanske har han en tid varit betydligt lugnare både i lopp och hemma utan att jag vet riktigt vad det beror på. Tidigare var han tokig, så det borde väl vara positivt. Han gick ett lugnt motionsjobb igår måndag och kändes i alla fall kanonfin då. Den här gången anmäler jag honom barfota fram och sedan får vi se efter värmningen hur det blir. Brodd bak är inga problem, och så blir det i alla fall. Han är inte bortskämd med bra lägen bakom bilen och är faktiskt svårbedömt snabb första biten. Helt borta tycker jag inte att han ska behöva vara, meddelar Gerry.

ATG Idag